måndag 28 juli 2014

Erik Ullenhag i inkonsekvent högform




Som jag här har skrivit många gånger förut, är det få politiska företeelser som stör mig lika mycket som det liberala, eller allmänt politiskt korrekta, poserandet där man är för allt som är fint och mot allt som är ont, utan någon hänsyn till sammanhang, konsekvenser eller motsägelser. Man propagerar för massinvandring från Afrika och Mellanöstern, samtidigt som man är snabb att ta avstånd från de konsekvenser denna oundvikligen får. Detta fenomen kan ses hos allt från kristdemokrater som Caroline Szyber, till miljöpartister som Gustav Fridolin, men frågan är om inte Erik Ullenhag, i sitt avstängda och monotona floskelmässande, även här är något av en mästare. Idag bjöd han på tre uttalanden, som visar upp detta beteende i all sin ynklighet.

Nedanstående tweets kom i direkt följd efter varandra under dagen:




Erik Ullenhag är en person som knappt kan parodieras. Först kommer en hyllning till Pride och homosexualitet, där vi ska bli bäst i världen, följt av en hyllning till islam, där tidigare nämnda livsstil förbjuds och ofta bestraffas med döden, och avslutningsvis ett fördömande av antisemitism, ett fenomen som ständigt ökar på grund av regeringens hämningslösa invandring och just den ideologi som hyllades några timmar tidigare.





13 kommentarer:

  1. Egendomligt hur besatt kulturmarxister är med nästan intill icke-existerande "antisemitism" och "islamfobi" medan de fullkomligt ignorerar svenskfientligt som genomsyrar hela samhället.

    SvaraRadera
  2. Inte konstigt alls.

    Han tycker uppenbarligen att man skall vara tolerant mot och acceptera alla vare sig de är bögar, flator, transor, muslimer eller judar.

    Och det vore det ju positivt om de grupperingarna också kunde göra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då har han givit ordet "naiv" ett ansikte!

      Radera
  3. Jag har fortfarande inte bestämt mig för om Ullenhag verkligen är så naivt idealistisk som han framstår som i sina tweets och uttalanden eller om han är en kallhamrad psykopat som har lyckats skapa sig en position genom att säga sådant som förväntas av honom.

    /Fredrik H

    SvaraRadera
    Svar
    1. En avslöjande bild. :)
      http://www.exponerat.net/wp-content/uploads/2013/06/ullenhag_karikatyr-297x200.jpg

      Radera
    2. hehe avklädd! ))

      Radera
  4. och sen anklagar han SD för att splittra Sverige...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, befängt, SD vill ju assimilera(blanda ut) etniska Svenskar med invandrarna.. Det är ju den exakta motsatsen till splittring.. Mångkulturell integrering där alla invandrare får bo med sitt eget folk är mer splittrande i så fall..

      SD demografiska politik att assimilera 500 000+ asiatiska/afrikanska muslimer med det Svenska folket är förstås omöjligt, och inte heller önskvärt ens om det gick. När det kommer till den demografiska frågan så förslår jag att vi tar inspiration från judarnas syn på assimilering.

      "“Golda Meir, who was Israel’s Prime Minister, said that any Jew who assimilates is essentially a partner to the Nazis’ work, since through assimilation you yourself are exterminating the continuation of the Jewish people. Assimilation is bringing the extermination of the Jews to the seventh million!"
      http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/156204

      Varför SD vill förinta det Svenska folket via assimilation kan man fråga sig speciellt eftersom SD stödjer etnisk nationalism för judar.

      Radera
  5. I ett land där pkdiktaturen är inofficiellt statsskick är detta fullt normalt.
    Där gäller allt till alla hela tiden och politiker måste iklädda ideologiska filttofflor se till så ingen känner sig trampad på.
    Ett sådant samhälle kommer förr eller senare att implodera då våra politiker signalerar normlöshet och avsaknad av politisk ryggrad vad gäller kontroversiella frågor.
    Ullenhags tweet vore stor komik om det inte varit Sveriges väl som var insatsen.

    SvaraRadera
  6. Ullenhag kanske tänker sig en särskilt svensk, liberal islam, där folk ber fem gånger om dagen, klär sig annorlunda och männen går i fredagsbön men annars är som folk är mest
    Liberalt och fint

    SvaraRadera
    Svar
    1. Islam var faktiskt rätt "liberalt"(Ej kulturmarxistiskt) i början av 1900-talet, när Européer var stolta och starka då tog resten av världen inspiration från Europa, på den tiden så var tanken på att tvinga all kvinnor ha burqa på sig befängt i Egypten.

      Saker och ting förändrades förstås när mångkulturen tog över, om Europa inte är stolta över sitt eget arv och sin egen kultur, varför skulle någon annan vara det, nu har islam vänt sig inåt och bakåt för att finna inspiration.

      Radera
  7. Kanske räknas det som Svensk kultur numera?
    Fast Gustav och Åsa stödjer väl detta :v
    Här pratas inte om söndagsskolor precis
    Bara våld och död
    den 9 juli 2013
    Den Islamiska Staten I Iraq och Sham, Allahu Akber !!! For ett par dagar sen kom Allahs fiender utklada till demostranter bevapnade till var mekar i Dana och skot fyra utav vara broder sen startade ett krig I staden som sluta med att vi morda dod slakta tortera och fornedrade Allahs och vara fiender. Allahu Akber !!! Izza tillhor Allah, och till var profhet SAW och till dom troende. Ma Allah acceptera vara martyrer, Amin.
    https://www.facebook.com/SollentunasMuslimer

    SvaraRadera