lördag 19 juli 2014

Scener från Paris


En doft av Mellanöstern i Paris.

I förra inlägget tittade vi på hur Paris polisprefekt hade förbjudit dagens planerade pro-palestinska demonstration, inte på grund av dess budskap, som vänstern och muslimerna vill göra gällande, utan för att den garanterat skulle leda till kaos och skadegörelse. Tusentals personer trotsade denna uppmaning, ivrigt påhejade av extremvänstern, och manifestationen ledde mycket riktigt till de förväntade scenerna, som kunde vara hämtade ur det riktiga Mellanöstern.



En timme in i demonstrationen började deltagare kasta sten, smällare och andra föremål mot polis, som svarade med tårgas. Demonstranterna bröt även loss asfalt ur gatan för att använda som projektiler. Flera poliser uppges ha skadats.

Israeliska flaggor bränns.

Flaggor för jihad och ISIS
bars förstås också.

Den franske mannen i mitten är
kommunistisk parlamentsledamot.








19 kommentarer:

  1. HAMAS CYNISKA MÄNNISKOOFFER
    Vänstern och dess påstått moderata muslimer stöder Gazas terroristorganisation Hamas cyniska periodiska offrande av palestiner för att bättra på dess egen offerstatus och få givarna att skänka mer pengar. Hamas uppmanar också de civila palestinierna i Gaza att negligera de varningar vid förestående anfall som Israel ger via flygblad, telefon och roof knocking med lösa missiler. Vilken ansvarsfull förälder låter sina barn leka ute under pågående konflikt? Som t.ex. barnen på stranden. Är det någon från vänstern eller bosättarmuslimerna i Väst som överhuvudtaget kritiserar Hamas och dess användning av barn och civila som Canon-mat för medias fotografer?

    Efter några dagar stod det fullständigt klart att Israels Järnkupol fungerar alldeles utmärkt och att den tillsammans med alla skyddsrum, splitterskydd och flyglarm gör Hamas intensiva raketbeskjutning av israeliska civila mål i stort sett verkningslös förutom den psykologiska terrorn. Går Hamas med på eldupphör i ljuset av sitt fullständiga misslyckande? Nej, det är fullständigt villigt att offra fler civila palestinier för att nå sina politiska och monetära mål. Döda barn ger medias, vänsterns och bosättarnas oreserverade stöd.

    kung_och_fosterland

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså det är väl lite fånigt att kalla Hamas för en terror organisation när Israel och USA är de största producenterna av terror i världen, Israel har slaktat mer palestinier de senaste veckan än hamas har dödat Israeler över tio år. Det finns ingen mer terroriserade befolkning i världen är Gazas befolkning.

      Om du inte kallar Israel regering och Obamas regering för terrorist organisationer också så tycker jag du bara är oseriös.

      "Går Hamas med på eldupphör i ljuset av sitt fullständiga misslyckande? Nej, "

      -Om du blev utkastad från ditt land, och satt i ett koncentrationsläger och förnekades rätt att komma hem igen, och du tvingades leva i misär och blev varje dag terroriserade av judiska soldater, så skulle du nog göra motstånd också, även om det innebar att tusentals skulle slaktas av förtryckarna.

      Sen är Hamas skapat av Israel precis därför att det ska använda militära medel mot Israel, eftersom det är lätt att hantera.

      Radera
    2. VAD ISRAEL SKULLE KUNNA GÖRA OM DET VILLE
      Varken Hamas eller Fatah kan besegra Israel och fler och fler arabländer vänder Hamas ryggen. Judarna slaktar inte fritt i Gaza om de gjorde det så skulle de kunna bomba sönder gränsen till Egypten och driva ut palestinierna som boskap den vägen. Hur lång tid skulle det behöva ta, en eller två veckor? Hamas är hatat i Egypten och skulle förmodligen få sina fiskar varma där, precis som Muslimska Brödraskapet där många hundra i taget döms till döden vid massrättegångar som tar en timme.

      DÅLIG PRESS?
      Många påstår att judarna styr världen genom att äga all media och styra de flesta länderna på jorden inkl. USA. Så varför skulle en sådan operation få dålig press? Varför skulle den ens omnämnas?

      ENIGHET
      Israel sägs ha skapat Hamas som motvikt till PLO. Det vet de båda om, kan dessa militära "genier" med denna kunskap i ryggen enas om en gemensam strategi mot Israel? Det kan två normalbegåvade 14-åriga tjejer som kommer på att deras drömkille ligger med båda. Palestiniernas president kan inte ens besöka Gaza!

      ARABISKT BRÖDRASKAP
      Hur ser du på att 4,9 miljoner palestinier sitter i flyktingläger runt om i arabvärlden sen 1948 och 1967. Det finns palestinska flyktingläger t.o.m. i Gaza! De allra flesta är barn, barnbarn och barnbarnsbarn till flyktingarna och har aldrig satt sin fot i Israel. De nekas medborgarskap i de länder de flytt till och flyktingstatusen ärvs, vilket är unikt och sjukt. När det skulle bildas en palestinsk stat relativt nyligen, så skulle de palestinska flyktingarna inte få medborgarskap!
      I Sverige garanteras alla Syrier PUT.
      Fler judar fördrevs från arabvärlden till Israel 1948 än de palestinier som flydde/fördrevs. Judarna bor inte i några flyktingläger. Däremot bor det 1,5 miljoner araber i Israel och de är också representerade i Knesset.

      PALESTINSK ENSTATSLÖSNING
      Tror du på fullt allvar att judarna skulle låta sig avväpnas och gå med på att bli dhimmis i ett Storpalestina med muslimsk majoritet? Nej, de skulle kräva säker evakuering innan de gav upp Israel. Vänstern i Väst är djupt allierad med muslimerna och dessa skulle tillsammans med de nationalister som anser att judarna styr världen yla i högan sky om Sverige skulle säga sig vilja ta emot hundratusentals judar. Skulle du vilja leva som minoritet med en muslimsk majoritet om de hade vita som främsta hatobjekt sedan 1400 år?

      kung_och_fosterland

      Radera
  2. Den kommunistiska ledaren i demonstrationens mitt,har inte läst om hur det gick för hans trosfränder i Iran efter deras Islamska revolution....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
    2. Överhuvudtaget är vänsterns allians med islam ett märkligt och intressant fenomen, som jag vet att det har skrivits en del om. Samma människor som beskriver sig som "anti-rasister, feminister, för hbtq-rättigheter" osv, ställer sig på samma sida som muslimer. Detta fenomen kan man se även på exempelvis Twitter. Hijabisten Cherin Awad beklagade sig över all "rasism" hon mötte i Sverige och massa fina vänsterkvinnor dök upp för att intyga sitt stöd och hur hemska dessa "rassar" var. När jag gick in och påpekade att denna Awad bland annat uttalat sig för stening av kvinnor blev det tyst...

      Radera
    3. Det är inte så konstigt, vänsters ideologi är att dyrka de förtryckta och svaga, och bilden av högteknologiska Israel med den näst största flygmakten i världen, beväpnad med kärnvapen och pansarvagnar som placerar miljoner med flyktingar i ett koncentrationsläger och vägrar låta dem komma hem och slaktar tusentals av dem om de vågar göra det minsta motståndet är nog den ultimata bilden av förtryck.

      Jag tror de som stödjer Israel ofta gör det av två orsaker. Antingen rasism, de anser att judarna är ett "speciellt" folk, till och med ett "herrefolk." Eller hat, de hatar muslimer så de tycker det är roligt att se judarna slakta dem. I stil med : "Yea! Israel vet hur mussarna ska tas! Yeeeaa!"

      För att svara på vad som motiverar stödet till Israel så är det bara att vända på situationen.

      Hur många som säger att "Israel har en rätt att försvara sig" skulle säga det samma om muslimer invaderade Israel, etniskt rensade dem från sina hem och placerade de kvarvarande i koncentrationsläger, som de terroriserade varje dag, och om judarna gjorde det minsta motstånd, t.ex. genom att skjuta ultra-ineffektiva raketer, så svarade muslimerna med att slakta och stympa tusentals judar.

      Om personen nu stödjer muslimerna rätt att slakta judar så är person vare sig motiverad av raslig lojalitet till judar eller av hat till muslimer.

      Sen är det också värt att notera att vänster fortfarande är allierade med judar, men att vara emot Israel och vara emot judar är trots vad sionisterna gråter om, inte det samma.

      Faktum är om något så är Israel extremt skadligt för judar världen över. Hade det inte varit för Israel så hade judar sannolikt levt i 100% fred i Europa och USA och bara haft ett positivt rykte. Både bland araberna och bland Européerna.

      Nu istället så har judarna ett 100% dåligt rykte bland araberna, och deras etniska hyckleri där de själva stödjer en etniskt ultranationalistiskt stat åt sig själva men förespråkar massinvandring till Europa gör det mer pålästa personerna aningen misstänksamma.

      Radera
  3. Det vore intressant om det började dyka upp ISIS flaggor bland demonstranterna.

    SvaraRadera
  4. Den ljuvliga MENA-kulturen i sitt esse mitt i Paris. Bon appetit!

    SvaraRadera
  5. Den intressantaste effekten är urholkningen av statens auktoritet, Israelkritiska demonstrationer hade just straffbelagts. Orkar verkligen staten med att lagföra alla dessa med hjälp av synnerligen tvivelaktig lagstiftning/regel/påbud?

    SvaraRadera
  6. Stackars kommunister, de fattar inte att deras ideologi är död så de allierar sig med islam. Islam är vår tids kommunism : En inklusive intolerant ideologi som vill expandera och konvertera alla de stöter på, som inte tolererar olikhet och vars slutmål är en global diktatur.

    Sionismen är som vår tids nationalsocialism : En etnisk-ultranationalistiskt ideologi med "utvaldhets tänkande" vars mål är att expandera till öst och erövra lebensraum åt en viss etnisk grupp på bekostnad av folken som redan bor i området.

    SvaraRadera
  7. Den intressantaste effekten är försvagningen av statens auktoritet, Israelkritiska demonstrationer hade ju precis förbjudits? Orkar verkligen staten med att lagföra alla dessa med hjälp av synnerligen tvivelaktig lagstiftning/regler/påbud?
    /martin

    SvaraRadera
  8. Så här kommer hela Sydeuropa se ut om bara en kort tid. In med kommandoenheter och militär och rensa ut innan denna ohyra sprider sig norrut och förpestar hela Europa!

    SvaraRadera
  9. Pack på alla sidor. Dock glad att någon trotsade demonstrationsförbudet. Det är så klart sinnessjukt att man försöker bestämma vad man får demonstrera för och emot.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast nu handlar det inte riktigt om att bestämma vad man får demonstrera om. Problemet är att arabiska demonstrationer alltid leder till våld och skadegörelse. Man tyckte helt enkelt det räckte med det som skett vid tidigare tillfällen...

      Radera
    2. Det är ju samma argument regering använder för förbjuda nationalistiska demonstrationer.. Du kan ju inte förbjuda en demonstration baserad på att den kanske blir stökig, inte så länge vi lever i en demokrati iaf.. Vilket vi visserligen inte göra.

      Radera
    3. Jag tycker att du har en poäng, men den stora skillnaden är att man i Sverige använder det argumentet när motdemonstranterna är stökiga.

      Radera
  10. "Within the community of the faithful, the fact that someone claims to be a Muslim is enough for other muslims to regard that person as closer to them than any non-Muslim. Muslims feel an emotional bond with their oppressed brothers and sisters elsewhere in the world." (Ayaan Hirsi Ali, The Caged Virgin, sid 76)
    Där har du förklaringen! Till upploppen i Paris.

    SvaraRadera