fredag 29 januari 2016

Dagens citat: Anne RambergAnne Ramberg, som likt Viktor Banke misstar en juridisk examen för auktoritet inom migrationsdebatten, vill idag stå upp för Migrationsverket. Visserligen agerar verkets generaldirektör Anders Danielsson som någon sorts invandringsvurmande aktivist, men de mest skyldiga hittar vi inte där, utan naturligtvis bland de politiker från höger till vänster som strävar efter att byta ut befolkningen.

Självklart hade den senaste invandringsvågen kunnat förutses, och det gjorde också många av oss. Har man fri invandring från Syrien och ett snabbspår för afghanska män, blir så småningom också volymerna imponerande. Om vi vill vara lite generösa mot Anne Ramberg, kan vi ge henne en liten stjärna för att åtminstone inte omvandla ordet "problem" till "utmaning".
6 kommentarer:

 1. Lagvrängarna tjänar grova pengar i asylindustrin. Googla på "asylum Sweden " och det kommer upp annonser från giriga lagvrängarbyråer med riklig erfarenhet av att fakturera migrationsverket för juridiskt bistånd, överklaganden och vad man nu kan hitta på i asyllagvrängarsvängen. Därtill alla brottmål. Bara de uppmärksammade målen i Södertälje har kostat skattebetalarna flera hundra miljoner för lagvrängande. Som landsfader Reinfeldt uttryckte sig om försvaret, asylindustrin är "ett särintresse".

  SvaraRadera
 2. Ren och skär lögn. Alla med ett uns sunt förnuft såg dessa problem komma närmre och närmre likt en med helljus signalerande långtradare en vinternatt. Att ha mage att vräka ur sig sådant när hon själv i sitt ämbete under flera år lobbat för invandring och uttryckt sin avsky för de som försökt varna och ifrågasatt. Skamligt!

  Hon har läxat upp, mästrat och fördummat SD-sypmatisörer och politiker outtröttligt. Stampat neråt och slickat uppåt och när lögnen nu uppenbarligen rämnat är hon inte sen med att försöka skifta fokus.

  Hade hon levt i en annan tid hade tjära och fjädrar väntat.

  SvaraRadera
 3. PK-isterna börjar inse vad deras "godhet" leder till. Nu gäller det att snygga till det så gott det går.

  SvaraRadera
 4. Ferm strök varningarna i materialet till budgetberedningen eller likn.
  Hon är då bevisligen den kanske mest uppenbart skyldiga.Det kunde den mesige Åkesson tagit upp med henne i debatten häromdagen. Eller gjorde han? jag orkar inte se hans framträdanden då han missar så många chanser i dessa. Trasslar in sig, svarar omständigt på dumma frågor, sväljer poängerna och tillåter sig bli avbruten.
  För att inte tala om hur han använder PK terminologi som utmaningar,flyktingar,papperslösa et.c.

  Vet du Tobbe mer om detta med Ferm eller har du eller nån annan nån tanke kring Åkessons prestationer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det där med strykningarna känner jag inte till. Jag tycker för det mesta att Åkesson skulle kunna vara mer offensiv, men jag tycker nog att han skötte debatten på ett tillfredsställande sätt. Å andra sidan är det ju öppet mål mot Miljöpartiet.

   Radera
  2. Visst men man måste sparka på bollen också. Eller åtminstone passa på att berätta något faktum som undanhålls folket(vilka är ovilliga att veta då de nog känner på sig att de då skulle behöva få sin sorglösa Svenssontillvaro störd. )
   Svenskarna vill bli lurade.
   Betr Ferm & co Här är en länk till artikeln som från början var en text av Johan Westerholm på ledarsidorna.se

   http://avpixlat.info/2015/11/07/regeringen-ignorerade-varningssignalerna/

   Radera