fredag 19 augusti 2016

Dagens citat: Rossana Dinamarca (V)Vänsterpartiets flygpendlande riksdagsledamot uttrycker glädje över att de vanliga arbetsmetoderna är framgångsrika, denna gång genom att få Nya Tiders inbjudan till Bokmässan i Göteborg indragen. Sverige är ett mycket speciellt land i Europa, där en mässa på temat "yttrandefrihet", med en mängd kommunistiska deltagare, utan att skämmas kan utestänga ett enda förlag efter att samma kommunister har protesterat. Bokmässan har dock inga problem med att ha följande aktivitet för de minsta:
Dinamarca är inte den enda antidemokrat som njuter idag. Det gör även Nina Hemmingsson, som förser Aftonbladet med enormt fula och ofta poänglösa teckningar:


Återigen fascineras jag av dessa människors inställning. En enda monter, med en enda utställare som de dessutom inte vet någonting om, leder till svår ångest. Glädjen över den bortjagade montern är desto fånigare eftersom varenda patriot som vill fortfarande kan komma dit som besökare och röra sig alldeles anonymt bland dessa självgoda vänstermänniskor.


Den senaste tidens uppmärksamhet har fått som
omedelbar effekt att än fler prenumeranter hittar
till Sveriges snabbast växande nyhetstidning.
11 kommentarer:

 1. Bryter man värdenormen skall man tystas.

  SvaraRadera
 2. Prenumererar på Nya Tider från nu. 545:- är betalda. Häng på

  SvaraRadera
 3. Ytterligare en spik i kistan för demokrati och yttrandefrihet. Dessa satans diktaturanhängare har inget i ett modert samhälle, som hyllar den gamla dygden att dina åsikter må vara avskyvärda men du har rätt att framföra dem, att göra. De vet naturligtvis med sig att deras åsikter och argument är så unkna att de inte tål ljuset än mindre en fri debatt.

  Det finns dock en fördel med detta, vi vet nu vilka dessa demokratin dödgrävare är så att när räkenskapens dag kommer ska vi se till att brandskatta dem på det som de roffat åt sig.

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha!
  Bokmässan ska handla om yttrandefrihet och så vägrar de somliga att få yttra sig! Det är verkligen komik i kubik!

  SvaraRadera
 5. Det här är en händelse sominte får glömmas bort.
  Finns det några legala möjligheter att komma åt Bokmässan?
  Pressombudsmannen (om det finns en sådan)?
  Det väsentligaste är kanske inte att vinna, utan att visa hur frågan behandlas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Komma åt?
   Nej, det gjorde de ju så bra själva med sitt självmål när de lät extremvänstern bestämma och kasta ut yttrandefriheten.

   Radera
 6. "Bryter man värdenormen skall man tystas."

  Och trots att denna värdenormen predikar "allas lika värde" så gäller det lika värdet bara om man INTE bryter mot normens övriga paragrafer.
  Det är alltså fråga om en raffinerad form av överhyckel.

  Tjalle

  SvaraRadera
 7. Detta beslut att utestänga Fria Tider är DEMOKRATUREN Sverige i ett nötskal. Jag är prenumerant på Fria Tider sen ett antal år tillbaka och önskar att fler Sverigevänner följer efter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nya och inte Fria skall det ju vara.

   Radera
 8. Jag blir bara mer och mer peppad på att börja gå på olika vänsterdemonstrationer och skrika ner och förstöra för arrangörerna. Det är egentligen emot min övertygelse men eld ska fan i mig bekämpas med eld.

  Kommunistsvinen hatar yttrandefrihet och vill helt dominera offentligheten. Den som är av avvikande uppfattningar erbjuder de bara den madrasserade isoleringscellens yttrandefrihet. De är så jävla vidriga!

  SvaraRadera
 9. "Här har vi yttrandefrihet"
  sa Bokmässechefen
  Slängde ut "Nya Tider".

  SvaraRadera