tisdag 22 juli 2014

Dagens citat: Cecilia Wikström (fp)


"Nu talar i LIBE den tyske nazisten (!) Udo Voigl. Nyss talade SD:s Kristina Winberg. Behöver jag säga att jag mår illa?"
Twitter


Ökända Cecilia Wikström (fp) har varken problem med att klumpa ihop sverigedemokrater med helt väsensskilda partier, eller att använda infantila uttryck om att "må illa", när meningsmotståndare får tala. Denne Udo Voigl har fått fantastiskt mycket uppmärksamhet, trots att han sitter i Europaparlamentet själv, och naturligtvis för att han är en av de ytterst få som verkligen förefaller ha lite dragningar till just nationalsocialismen. Med honom har Kristina Winberg naturligtvis ingenting att göra.

LIBE avser Committee on Civil Liberties, Justice and Home Affairs, en permanent kommitté i Europaparlamentet. Det har en mängd medlemmar, även exempelvis från gamla östtyska kommunistpartiet, idag kallat Die Linke, och IRA-kopplade Sinn Féin. Där sitter även självaste Soraya Post.

Jag mår naturligtvis inte fysiskt dåligt när jag hör Cecilia Wikström tala, trots hennes tämligen obehagliga röst, men jag uppfattar henne som okunnig, ointelligent och framför allt destruktiv för Europas framtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar