torsdag 10 juli 2014

Kolonisatörernas hyckleri


"Vill du göra något för Gaza?Kräv att Fortum slutar erbjuda 
SodaStream till nya kunder,tillverk. sker på illegal bosättning."
I dessa dagar är varenda muslimsk aktivist i Sverige, och de är inte få, upptagen med att tweeta och retweeta andra om Gaza. Redan här uppstår det första hyckleriet, då samma människor inte är det minsta intresserade när icke-muslimer dör, eller ens när muslimer dödas av andra muslimer. Därför sitter nu muslimer världen över och följer förtjust vad som händer i Palestina, medan många fler dör på platser som Kongo-Kinshasa.

Sherifays inlägg ovan fick mig emellertid att ta upp ett annat hyckleri med henne, och jag fick ett förvånansvärt ärligt svar:


Detta synsätt går ju som bekant igenom överallt. Det är väl ingen som tror att våra kurdiska "komiker", som brinner för ett självständigt Kurdistan, men tycker att Sverige ska fyllas på från hela världen, ser detta framtida Kurdistan som ett mångkulturellt land?

Carolina Farraj, en av de inblandade i hijabuppropet, postar nu oändliga kommentarer om Gaza. Liksom Sherifay, och sannolikt alla övriga i det lägret, menar hon förstås att all skuld ligger hos "Väst":
Av någon anledning vill dessa människor ändå helst bo i detta "Väst", som de hatar. När jag själv ställde frågan till Farraj vad hon gjorde här, när hon kunde vara i sitt älskade Palestina, fick jag endast svaret att det var respektlöst att fråga. Hyckleri.

14 kommentarer:

 1. Vesten som har gitt henne en plass hvor hun som kvinne kan uttrykke seg åpent, fritt og trygt, i motsetning til Palestina - har altså skylden for at Hamas bombarderer Israel med raketter.

  Hva VM i fotball har med Gaza å gjøre er også høyst uklart. Mesterskapet foregår dessuten i Syd - ikke Vest. Hva med de hundrevis av millioner av muslimer som ser på VM. Skal de også skru av TV'en - og si til seg seløv: niks, ikke mer fotball på tide at jeg tar ansvar - for hva Farraj? For hva?

  SvaraRadera
 2. Hur går det för muslimska länder i fotbollssammanhang? Och varför?

  SvaraRadera
 3. Klockrent blogginlägg.
  /martin

  SvaraRadera
 4. Helt obegripligt att muslimer högst aktivt söker ett boende hos otrogna hundar och strukturella rasister. Finns det verkligen inga länder där man i större utsträckning sympatiserar med de muslimska kulturmönstren?

  Men det är nog så illa att INGA länder tycker om muslimsk invandring.

  Eller FINNS det något land som gillar muslimer? Någonstans?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast obegripligt är det förstås inte. De otrogna har ju förmågan att bygga samhällen och därmed betala för deras uppehälle.

   Radera
  2. Då har vi en situation där den religiösa övertygelsen har fått ge vika för pekuniära bedömningar, vilket pekar på att det kanske inte är så allvarligt ändå med de religiösa påhitten. De som är sååå viktiga i alla andra sammanhang kan man tydligen ha en lite mer flexibel hållning till när man blir försörjd.

   Men visst är det som du skriver, alla vill bo hos den vite mannen för vi är de enda som erbjuder ett anständigt samhälle.

   Radera
  3. Lite ledsamt är att de aldrig funderar på om möjligen den egna kulturen och religionen kan ligga bakom de egna ländernas stagnation och konflikter...Nej, även det blir Västs och den vite mannens fel. Därför åker man glatt hit och kör på i samma banor som hemma.

   Radera
 5. Än en gång börjar kriget då Israel slår tillbaka mot terroristerna. (sarkasm)

  "Vill du göra något för Gaza?Kräv att Fortum slutar erbjuda SodaStream till nya kunder,tillverk. sker på illegal bosättning."
  Mariam O.Sherifay

  Vill du stärka den islamistiska terrororganisation Hamas diktatoriska järngrepp i Gaza? Bojkotta Israel och israeliska produkter.

  Vill du Gazas befokning väl? Bekämpa terrororganisationen Hamas. Bojkotta Ship to Hamas förlåt Gaza.

  kung_och_fosterland

  SvaraRadera
 6. Den som stämplar Hamas som en terrororganisation och som aldrig någonsin säger ett ont ord om Israel, har förmodligen bristande kunskaper om konflikten Israel/Palestina. Inse att judarna har erövrat Palestina från palestinierna och att deras patetiska försvar mot världens fjärde starkaste krigsmakt inte kan ta någon annan form än terrorism. Palestinierna har ingen armé.
  Inse också att ditt försvar av Sverige har sin exakta motsvarighet i Hamas. Nationellt försvar.
  J_B

  SvaraRadera
 7. J_B har en liten brist i sina historiekunskaper. Palestina har aldrig existerar som land. Gaza togs från Egypten i ett försvarskrig mot Syrien, Jordanien, Egypten. Dessa länder hade då en större militärmakt tillsammans än Israel. Hamas är en terroristorganisation! Varför är det inga attacker mot västbanken? Jo PLO skjuler inga raketer och gömmer sig bland civilbefolkningen. Angrepene mot Gaza startar bara när det skjuts raketer. Israel har lægelig rätt att försvara sig! Israel är det enda demokratiska landet i den delen av världen. Israel är givetvis det enda landet med yttrandefrihet. Israel är en oas i den delen av världen!

  SvaraRadera
 8. Kurderna har inte haft en stat i modern mening och Kurdistan har då aldrig existerat enligt dig. Israel anföll 1967 för att de visste att de var starkare och vann mycket riktigt kriget på 6 dagar. Hamas fyrade av sina patetiska raketer efter att Israeliskt flyg anfallit Gaza flera dagar, men det får inte du veta för Bonnier och Hjörne äger TT. Israel är en demokrati som i demokratisk ordning har beslutat att anfalla och erövra ett annat folks land. Är det ok att demokratier erövrar andras länder? För 100 år sedan fanns 30 000 judar i Palestina och 10 000 invandrade bosättare samt 1,1 miljoner araber. Övriga judar är invandrare som med överlägsna resurser har fördrivit eller ockuperat ursprungsbefolkningen.
  Jag förmodar att du är motståndare till de miljoner invandrare som håller på att stjäla vårt land och undrar varför du tycker att det var ok att stjäla Palestina. /J_B

  SvaraRadera
  Svar
  1. @J_B Anonym10 juli 2014 23:11
   Israel anfölls dag ett vid grundandet 1948 av Irak, Syrien, Libanon, Transjordanien, Egypten och "palestinierna". Arabvärlden drog på sig 1967 års krig genom sitt egna agerande och anföll 1973 i smyg.

   Hamas har skjutit många tusen raketer och granater in i Israel sedan 2005 då Israel lämnade Gaza. Det var tacken!

   Payload:
   Kassamraket 10 kg TNT, Grad 20 kg TNT.
   Boforskanonen till Indien, Haubits 77. Standard 155 mm artillerigranat 7 kg TNT. Media pratar om hemgjorda raketer!

   Vad skulle media säga om Israel besvarade 80 Kassamraketer med 100 kanonskott in i Gaza City? Underproportionellt svar, då 100 kg TNT saknas?

   Hur ser du på att Sovjetunionen erövrade Karelen från Finland? Hur många finska terrorattentat sedan dess? Hur många judiska terrorattentat har inträffat i Tyskland som hämnd? Hur många japanska terrorattentat har inträffat i USA sedan Andra Världskriget? Hur ser du på att 4,9 miljoner palestinier sitter i flyktingläger runt om i arabvärlden sen 1948 och 1967. Det finns palestinska flyktingläger t.o.m. i Gaza! De allra flesta är barn, barnbarn och barnbarnsbarn till flyktingarna och har aldrig satt sin fot i Israel.
   De nekas medborgarskap i de länder de flytt till och flyktingstatusen ärvs, vilket är unikt och sjukt. När det skulle bildas en palestinsk stat relativt nyligen, så skulle de palestinska flyktingarna inte få medborgarskap i Palestina! Utan man kräver att de skall få återvända till Israel. Arabisk solidaritet.

   kung_och_fosterland

   Radera
 9. 1917 gav England bort Palestina till judarna som inte bodde i landet, utan att fråga dem som verkligen bodde där, Balfourdeklarationen. 1947 föreslog FN en delningsplan för Palestina utan att varken palestinierna eller något annat folk i regionen fick ta del i beslutet. Befolkningen protesterade mot att landet togs ifrån dem och judarna fördrev dem ytterligare och utropade 1948 staten Israel på de erövrade områdena. 1973 anföll Egypten och Syrien de israeliska trupper som stod inne i deras länder.
  Israel lämnande Gaza för att den etniska rensningen av Gaza och Palestina inte gick fort nog. Judarna riskerade att hamna i minoritet.
  Dödade av Hamas raketer = 0 Dödade av Israel = Närmare hundra. Inse att Israel handlar enligt den strategiska planen att upprätta en judisk stat i Palestina och att palestinierna ska rensas bort; etnisk rensning.
  Finland anföll Sovjetunionen 1941 för att återerövra Karelen men misslyckades och lyckades med knapp nöd överleva som stat efter detta.
  12 miljoner tyskar fördrevs från sina hem som hämnd och 1 miljon tyska soldater utrotades i läger efter kriget och judar var drivande i alla dessa missdåd mot det tyska folket. Dessutom fortsätter de än i dag med utpressning mot Tyskland som tvingas skänka pengar till Israel och till och med nybyggda u-båtar. Demoniseringen av tyskar i Hollywood är också judars verk.
  Om/när vi förlorar vårt land, tycker du att vi utan knot ska finna oss i att hänvisas till att leva i andra nordiska eller europeiska länder?
  Jag har sett dig debattera konflikten Israel/Palestina sedan 2009 men du har ännu inte bemödat dig att söka kunskap i ämnet. Känslor är bra men utan kunskap är de värdelösa i en debatt. /J_B

  SvaraRadera
 10. @J_L

  ÖVERLEVNAD
  Israel lämnade tillbaka Sinai för ett fredsavtal med Egypten, "Land for Peace". Israel lämnade tillbaka Gaza 2005 (fick Land for War) och området är sedan dess fullständigt Judenrein, de tog t.o.m. sina döda till Israel. Det kallas etnisk rensning. Hamas vann valet och sedan har det inte hållits några val.


  JUDEUTROTNING
  Varken Fatah eller Hamas erkänner staten Israels rätt att existera.

  I Hamas Charter/Stadgar Förord
  "Israel will exist and will continue to exist until Islam will obliterate it, just as it obliterated others before it" (The Martyr, Imam Hassan al-Banna, of blessed memory)."

  I Hamas Charter/Stadgar §7 längst ned står att domedagen inte kan komma förrän judarna är utrotade. Och det är inget som Hamas hittat på i nutid, det kommer från Haditerna, al-Bukhari och Moslem för mer än 1000 år sedan.

  "The Day of Judgement will not come about until Moslems fight the Jews (killing the Jews), when the Jew will hide behind stones and trees. The stones and
  trees will say O Moslems, O Abdulla, there is a Jew behind me, come and kill him. Only the Gharkad tree, (evidently a certain kind of tree) would not do that because it is one of the trees of the Jews." (related by al-Bukhari and Moslem).]"
  http://avalon.law.yale.edu/20th_century/hamas.asp

  OM VI FÖRLORAR VÅRT LAND
  Om det blir så, vilka kommer vi att förlora landet till? Judar? Nej, till samma fiende som Israel har, hela den muslimska värden. Varför inte hjälpa de som nu befinner sig i den sitution vi själva kanske kommer att hamna i. Bekämpa Islam, det är hotet mot hela västvärlden. Ett gott tecken på att det inte är en judisk sionistisk världskonspiration som fyller västvärlden med muslimer är att Australien har satt ned foten totalt. Hur kommer det gå för Israel när hela västvärlden styrs av muslimer? Det är en sionistisk mardröm och muslimsk våt dröm - slutet för Judendomen!

  VÄNSTERN ÄR PROBLEMET
  Vilka stöder "alla" judiskt ägda media i Israel-Palestina konflikten? Israel? Nope, i Sverige är 100 procent av MSM propalestinska. Vänsterjudar som Helle Klein (apartheidmuren), Dror Feiler och Henry Acher (Ship to Gaza/Hamas) etc. är proarabiska och promuslimska. Det gäller även i Israel där vänstern agerar p.s.s. trots att den vet att det första kriget Israel förlorar också är det sista och att de s-j-ä-l-v-a därmed blir statslösa om de har turen att överleva! Netanyahu är sionist (judisk nationalist) och lika mycket hatad av vänsterjudar som av vänsterarier.


  ANTAL DÖDA
  Israel har satsat stort på skyddsrum och alarm de finns "överallt" då förvarningstiderna är korta i t.ex. Sderot 15 sekunder. Många skydd är basala, brunnsringar som man springa in i vid t.ex. busshållplatsen. Sedan ett tag finns också Järnkupolen, dock ännu inte i tillräckligt antal. Palestinierna å andra sidan använder helt cyniskt civilbefolkningen som levande sköldar, ju fler som dör desto bättre propaganda. De skjuter raketer från hustak, skolor och sjukhus. Det skapar helt naturligt civila offer, men det går inte att ge carte blance till de som använder mänskliga sköldar.

  Krig är för övrigt ingen rätteviselek, krig utkämpar man för att vinna med minsta möjliga förluster och det skall straffa sig h-å-r-t för den som anfaller d.v.s. Hamas.

  kung_och_fosterland

  SvaraRadera