tisdag 17 februari 2015

Stor "jihadgala" i Nederländerna

Den 8e mars organiseras vad som kallas för en "jihadgala" i nederländska Rijswijk. Inbjudna talare är bland annat kända hatimamer som ovanstående bilds Wahid Baali, Tarik Chadlioui och Othman al Khamis.

Motståndare till evenemanget menar att hatimamernas ankomst måste förbjudas. Även politiker har nu fått upp ögonen för den stundande händelsen, och högerliberala VVD anser att regeringen måste ingripa och förhindra att utländska hatimamer kommer in i landet. De vill vidare se att organisatörerna av galan bestraffas.

VVD-ledamoten Malik Azmani säger att sammankomsten innebär en alltför stor risk för ordning och säkerhet och tillägger:

"Dessutom är detta människor som predikar intolerans. Dem ska vi i vårt land inte erbjuda något podium."

Azmani uppmanar statssekreterare Fred Teeven att förvägra hatimamerna inträde till landet, exempelvis genom att inte ge dem något visum. Han ställer också frågan om det finns fler möjligheter att stoppa evenemanget. I ett videomeddelande berättar dock en shejk Mamdou Tamani:

"Viktigt att veta, kära bröder och systrar, är att våra lärda, tack vare Allah, redan har fått visum. Vi behöver nu bara vänta på den stora chansen. Platserna är begränsade, så var snabba."


Telegraaf

8 kommentarer:

 1. Annars är de säkert välkomna till Sverige - på religionsfrihetens altare - där offrar vi allt

  SvaraRadera
 2. Kan inte förstå hur de kan fått tillstånd för denna gala med dessa gäster. Nu snackar vi gubbar som hatar judar till max och som knappast kommer att dölja detta. Det är imamernsom predikar jihad, som vill införa sharia, som vill att det islamiska kalifatet ska omfatta även nuvarande Europa. Dessa imamer sticker inte stol med vad de vill så hur kan de släppas in. Eller förresten släpp in dem men vänta på flygplatsen och släng dem direkt i fängelse utan att passera gå!

  SvaraRadera
 3. Breaking news är att 3 av 7 har förlorat deras visum

  SvaraRadera
 4. Låt de snacka. Yttrandefrihet. Om någon begår ett brott så ska dessa straffas enligt lagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uppvigling till brott, stämpling till mord borde vara tillämpligt.

   Radera
  2. Ja, det är möjligt. Den som lever får se.

   Radera
 5. Figuren i mitten ser ut att ha rakat sig under näsan. Det borde rendera honom en rejäl fatwa. Eller är det så att profeten tillåter att man rakar sig just under näsan?

  SvaraRadera
 6. en dronare mot mecka.

  SvaraRadera