torsdag 10 december 2015

Farsen fortsätter: Nytt pris till Malena Ernman
Det har ännu inte gått en vecka sedan twittraren Malena Ernman fick "Martin Luther King-priset", vilket vi tittade på här, men det är nu dags igen. Svenska FN-förbundet, som inte har någon koppling till Förenta Nationerna, tilldelar idag Malena Ernman sitt "Diplom för försvar av mänskliga rättigheter." Som vanligt när hon får ett pris, baseras det på hennes aktivitet på "sociala medier", vilket ska översättas med Twitter:

"Malena Ernman är en av Europas mest hyllade operastjärnor. Samtidigt har hon på senare år blivit en symbol för kampen för människors lika värde, inte minst på sociala medier. Sverige har intellektuell motståndskraft att stå emot hatet, vi alla måste reagera när människor behandlas illa, påstår hon.

Genom sitt engagemang och sin envisa kamp mot fördomar, intolerans och rasism är Malena Ernman en sann förebild för alla som engagerar sig i mänskliga rättigheter."

Situationen i landet, och inte minst för multikultivurmarna, är ganska illa när Ernman får representera "intellektuell motståndskraft". Som vanligt lade Malena direkt upp nyheten på Twitter:


Och precis som vanligt, strömmade den vanliga hyllningskören till:
Finns det verkligen inga människor i det här landet som faktiskt gör någonting för mänskliga rättigheter, kanske rentav ägnar sitt liv åt konkreta insatser eller åtminstone anstränger sig? Malena Ernman må då och då skriva någon rad om att Sverige ska ta emot fler asylanter eller hur dumma Sverigedemokraterna är, men jag har aldrig sett henne yppa ett ord om mördandet i Kongo-Kinshasa eller de tiotusentals människor som sitter i nordkoreanska läger.

6 kommentarer:

 1. Viktor Banke som hyllar är migrationsrättslagvrängare. Alltså en del av det migrationsindustriella komplexet som lever gott på fattiga svenskars skattepengar. Banke har allt att vinna på att vanvettet fortsätter eller skruvas upp ännu mer.Åtminstone tills statsfinanserna brakar samman fullständigt men det finns nog inte i Bankes föreställningsvärld.

  SvaraRadera
 2. Priset inget värt-insiderjobb inom vänstermobben

  SvaraRadera
 3. "men jag har aldrig sett henne yppa ett ord om mördandet i Kongo-Kinshasa eller de tiotusentals människor som sitter i nordkoreanska läger."

  Hon har heller inte skrivit en rad om IS, Boko Haram, terroristdåden i Frankrike eller USA och det beror naturligtvis på att det är dessa extremisters aningen mer städade trosbröder Ernman vill ha in i Sverige under benämningen "flyktingar".

  Stig

  SvaraRadera
 4. Bra att dessa sjaskiga kramarorganisationer visar upp sig. Att undvika för de som begripit PK-spelet. Ernman är väl nu heltidskramare, i brist på både röst och bröst.

  SvaraRadera
 5. "Ordner hænger man på idioter" - man = magten. Sagt af P.A. Heiberg, der blev landsforvist til Frankrig for at fornærme kongen

  https://da.wikipedia.org/wiki/Peter_Andreas_Heiberg

  SvaraRadera
 6. Dessa organisationer fungerar precis som när tidningarna kör sina mediadrev, den ena följer i fotspåren pä den andre, ingen vill vara utanför så nu vill en massa organisationer prisa Ernman för att själva synas och vara med i den imbecilla klubben för inbördes beundran. Det kan rent av gå så långt att den "antirasistiska" organisation som inte ger Ernman ett pris anklagas för att vara rasister. Hur kan man missa att uppmärksamma och prisa denna lysande stjärna på den antirasistiska himlen...

  Stig

  SvaraRadera