torsdag 4 februari 2016

Britain First i Dewsbury


I helgen höll Britain First ett möte i Dewsbury, en islamiserad stad som bland annat uppmärksammats för sin sharia-domstol. Jag tycker att mängden brittiska, engelska, walesiska och andra flaggor är en vacker syn, och vi kan notera att både partiledare Paul Golding och vice partiledare Jayda Fransen är utmärkta talare. Att partiet måste skyddas av ett massivt polisuppbåd på dessa platser är tragiskt.2 kommentarer:

 1. Det är modigt av demonstranterna att gå rakt in i det muslimska rävgrytet och vifta med både flaggor och kors. Den enorma mängden poliser (måste ha varit över hundra) säger allt om demonstranternas fiender muslimerna. Oavsett de kallar sig moderata eller radikala muslimer så är de en ockupationsstyrka beväpnad med asocial fräckhet, gruppegoism som utan samvetsbetänkligheter erövrar hela stadsdelar i Europeiska städer och med sin slughet och parasitmentalitet utnyttjar de religionsfriheten, demokratin och det liberala samhällets naivitet.

  På engelska Wikipedia beskrivs Britain First som "ett högerexteemt och fascistiskt parti". Deras motstånd mot massinvandring, blandkultur, islamisering och fria aborter gör dem alltså till "fascister" dvs att de vill få igenom sina krav genom att storma parlamentet och mörda parlamentsledamöter för att tillsätta sin egen partiledare som enväldig härskare och diktator, förbjuda andra partier och fackföreningar och kanske utföra folkmord eller massarrestera politiska motståndare, judar, muslimer och homosexuella och spärra in dem i koncentrationsläger. Det är så VERKLIG fascism fungerar. Jag kan inte alls se någon koppling mellan motståndet mot massinvandring, blandkultur, islamisering och upprättandet av en stat inspirerad av Hitler, Mussolini, Lenin, Stalin och Pol Pot. I så fall vore t.ex. Japan med sin homogena befolkning redan en fasciststat.

  Stig

  SvaraRadera
 2. Se situationen, engelsmän vilka trakasseras...i sitt eget land.
  Av ett klientel som INTE hör hemma där.

  Absurt! Exakt som i Sverige. Trakasseras i sitt eget land!

  SvaraRadera