tisdag 23 februari 2016

Fyra minuter Arnstad
Idag gästade Henrik Arnstad Borlänge och intervjuades av Dalarnas Tidningar inför sitt föredrag. Bland alla hans titlar väljer man här "författare", vilket i någon mening är korrekt eftersom han har fått en bok publicerad, och man bemöter honom i vanlig ordning som en seriös forskare.

Det är alltid en bisarr upplevelse att se eller läsa någonting som denne person säger eller skriver och alltid lika komiskt att höra honom referera till "forskning", "studier" och här rentav "vetenskaplig ideologianalys". Att han dessutom har sytt ihop en egen fascistuniform, genom att använda försvarets tröja M87 och förse denna med bland annat ett bågskyttemärke, gör inte det hela mindre roligt.

Hur är det möjligt att någon tar denne man på allvar, särskilt som forskare? Märker inte var och en som träffar Arnstad att det är något fel på honom? Jag antar att det är hans stämpling av SD som fascister som har gett honom en väg in i finrummen. Att kalla sitt eget forskningsområde för "denna gamla svartbruna ideologi" är inte seriöst, lika lite som att säga "det är otäcka saker" eller tala om "kungens fru". Notera också att människor som röstar på SD alltså är rasister, men de som ändå inte är det röstar på partiet "kanske av misstag eller något sånt där", ännu en något tunn analys från en så kallad forskare.14 kommentarer:

 1. Som klovn er han ganske underholdende

  SvaraRadera
 2. Arnstad är en Breivik-figur, trots motsatta konklusioner.
  Per Albin

  SvaraRadera
  Svar
  1. https://newsinsideout.com/2015/08/ole-dammegard-exposes-2011-norway-false-flag-as-2-5-police-shooters-kill-69-86-youths-bilderberger-cia-mossad-mi5-ops-group-commits-false-flags-in-usa-uk-spain-norway-sweden-denmark-canada-fra/

   Radera
 3. Ha ha ha...jag undrar om jag kanske av misstag röstade på SD sist. Det kan vara så. Det säger i alla fall Arnstad.

  SvaraRadera
 4. Jag har länge tyckt att det går att dra otäcka paralleller mellan McCarthy och Arnstad. Två personer som bluffar sig fram och fantiserar ihop anklagelseakter mot andra människor och bygger sin karriär på det. McCarthy nitade dock någon enstaka verklig kommunist.
  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Joseph_McCarthy

  SvaraRadera
 5. Det är faktiskt riktigt synd om Arnstad.
  Jag ska inte ställa någon diagnos men att han ser fascister och nazister överallt tyder ju på att något är rejält fel.
  Att PK-media inte ens har självkritik nog att lämna patienten ifred...
  Fast Arnstad blir förstås SDs bästa valarbetare.

  SvaraRadera
 6. Detta är en form av lyteskomik och som sådan inte alls underhållande. Om "anti-rasisterna" undvek att ge Arnstad ständigt uppmärksamhet så kanske hans åkommor skulle lägga sig. Nu framstår han mest som det söndercurlade barnet vars föräldrar applåderat varje medioker insats som står svettig och rödblommig, flinande och väntar på fler applåder.

  SvaraRadera
 7. Det är en gåta att någon ens anlitar den här mannen!
  Nu måste väl t o m den antirasistiska rörelsen börja ana att "kejsaren är naken"?
  Att man har utnyttjat och använt en sjuk person som ett slagträ i debatten?

  Blev blockad av Herr Arnstad på Twitter (efter en enda oskyldig kommentar) därför kan jag inte se om han fortfarande applåderas av "adeln".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han är fantastiskt snabb på att blocka. Senast blev jag blockad av honom när jag svarade en annan person, där han råkade vara taggad. Å andra sidan har jag förstås också en särskild vänsterprofil för att följa alla dessa blockare...

   Radera
 8. Blockad, Följ honom med denna länk.
  https://twitter.com/search?q=from%3Aarnstad&src=typd

  SvaraRadera
 9. Jag tycker det främsta problemet med Arnstad är att han är så väldigt inkonsekvent. Eftersom han tillämpar ett väldigt extensiv fascimdefinition borde han idag inte nöje sig med att uppröra sig över Sverigedemokraterna utan också peka ut Socialdemokraterna, Moderaterna, Kristdemokraterna, Miljöpartiet och Folkpartiet som fascistiska rörelser.

  Det SD tyckte igår har nämligen dessa partier till stor del tagit till sig och tycker idag. När S om ett år stramar upp regelverken för att bli svensk medborgare får vi se om Arnstad vågar säga att att Lövfén är fascist. Jag betvivlar det.

  SvaraRadera
 10. Ojoj, "Sverige har världens största parti med nazistiska anor."

  SvaraRadera
 11. Dåren är sinnessjuk och borde tvångsvårdas på sluten instution med stormavdelning. Hans insats på debatt Danmark kommer att gå till historien som idioten kompletta sammanbrott när han hysteriskt yrade om nazister hahahahahah lyteskomiken på hög nivå...

  SvaraRadera