onsdag 9 mars 2016

...och Sverige bjöd på dettaNär vår statsminister idag besökte Europaparlamentet stod naturligtvis asylpolitik, det som här brukar kallas att "även andra länder ska ta sitt ansvar", högt på agendan. I verkligheten kommer knappast något land att sparkas ur Schengen för att det inte accepterar vissa asylkvoter. Mest intressant i Löfvens patetiska inlägg var troligen att asylinvandring motiverades med att man "inte bara kan välja de bra sakerna", vilket gör att man undrar varför Sverige helt frivilligt och på egen hand har valt just detta.
11 kommentarer:

 1. Pinlig å se på. Han snakker i fortid - vi kunne gjort det i sammen. Minner meg om South Park superhelt parodien - Captain Hindsight.

  "Jack "Captain Hindsight" Brollin is a superhero who "helps" people in need by appearing at the scene to lecture them about what they did wrong to get into a certain accident and what methods they could have used to avoid it, instead of actually rescuing them. Despite this, civilians still feel much better afterwards."

  Hvem vet - "sivile" politisk korrekte Svensker vil kanskje kjenne seg mye bedre?

  SvaraRadera
 2. "Man kan inte bara välja de bra sakerna" var en mening som Löfven kan rikta till Rumänien och Bulgarien som tjänar mycket på att vara med i EU och fr.a. blir av med en massa romska tiggare och tjuvar som utnyttjar den fria rörligheten inom EU. Men Löfven blåser upp sig inför andra länder som också får dras med tiggarplågan och miljontals tokiga muslimska kolonisatörer och bidragsturister som kallar sig för "flyktingar". De kanske inte vill förstöra sina länder i lika hög grad som Löfven och Reinfeldt men det innebär ju inte att de plockar russinen ur kakan, även en ytterst minimal invandring av folk från världens mest underutvecklade länder är en stor uppoffring för europeiska länder som var homogena och harmoniska innan massinvasionen från MENA.

  Stig

  SvaraRadera
 3. Efterfrågan och priset på skämskuddar gick just genom taket.

  SvaraRadera
 4. Han vet inte vad han håller på med, karln. Han kan inte vara vid sina sinnens fulla bruk.

  SvaraRadera
 5. Röfven är en clown och pajas, en skam för Sverige, när han står och pladdrar som en berusad papegoja.. samma käbbel varje gång..och ingen verkar speciellt imponerad av yrmössan..dom måste skratta gott åt honom bakom hans rygg

  SvaraRadera
 6. Kvinnan bakom Löfven ser ut att ha svårt att hålla sig för skratt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men annars är det lätt att hålla sig för skratt

   Radera
  2. Hon skrattar väl åt alla genomtröga svenskar vilka inte begriper ett skvatt om vad som händer i deras land...

   Radera
 7. Sverige och resten av västerländsk civilisation har inte något j-a "ansvar" för etniska och religiösa konflikter i Afrika och mellanöstern. Punkt!

  SvaraRadera
 8. Det råder fri rörlighet inom Schengen, De flyktingar som fördelas kommer att söka sig till den bästa köttgrytan, alltså Sverige.

  SvaraRadera