onsdag 16 mars 2016

Patetisk uppmaning till "motstånd" mot Folkets demonstration


Lynchmobb?

De senaste dagarna har jag skrivit ett par inlägg om hur vänsterns eviga motdemonstranter beter sig, hur vi ser samma fenomen även i USA och hur vänsterhatet och etablissemangets medlöperi i Nederländerna ledde fram till mordet på Pim Fortuyn. Som på beställning kommer då ett litet debattinlägg, eller snarare en uppmaning till våld, publicerat på vänstersajten Nyheter24. Den "antirasistiska aktivisten", ett vanligt kodord för våldsvänstern, Josefin Purwin inleder med den vanliga förljugna offerberättelsen:

"Det knöt sig i magen när vi fick höra det. Det kändes som en stor isklump i magen som sakta spred sig ut i resten av kroppen. Vissa av oss fick ett panikartat sms från en vän, andra såg det på Facebook eller på tv. En lynchmobb attackerade människor med invandrarbakgrund i centrala Stockholm."

Många, bland annat brittiska Daily Mail, ifrågasätter om den där berömda attacken verkligen har ägt rum, eftersom varken brottsoffer, vittnesmål eller anmälningar verkar finnas. Det spelar i detta sammanhang ingen större roll, då våldsvänsterns beskrivningar alltid ser ut så här. Närmast identiska känslor av enorm utsatthet delades flitigt under Almedalen, endast därför att Svenskarnas parti deltog, och där kommunister och islamister tävlade om att uttrycka hur rädda de var och hur de undvek vita män. Häromdagen noterade en vänstermänniska att denne hade siktat de före detta svenskpartisterna Stefan Jacobsson och Daniel Höglund på en flygplats, kompletterat med ett foto på Twitter, varpå följare på fullt allvar skrev "var försiktig", som om dessa båda herrar skulle attackera alla som kom i deras väg. De så kallade "antirasisterna" utgör helt enkelt en subkultur, vilket framgår av alltifrån klädsel och näsringar till den färdiga uppsättningen av "åsikter". Här är denna Josefin Purwin:




Jag tror inte för ett ögonblick att hon "får en isklump i magen" när hon läser om "rasister", utan snarare en viss upphetsning inför tankar på våld. Det finns en anledning till att dessa människor dras till alla evenemang som ens närmar sig patriotism, och det handlar mindre om att "antifascism är självförsvar", än om en lust att skrika ut hat och använda våld. Lördagens motdemonstration kommer tydligen att gå under det föga fantasifulla namnet ”Krossa rasismen – inga lynchmobbar på våra gator!”, som om deltagarna på Folkets demonstration skulle ha någonting som helst att göra med en lynchmobb. Purwins korta text avslutas med den typiska uppviglingsretoriken från vänster:

"Det här är vår stad och vi tänker inte flytta på oss. På lördag planerar samma grupp som stod bakom hatmötet i januari att sprida sitt hat i Stockholm igen. Det kommer inte att ske utan motstånd. Vi vet att vi är många, många fler än rasisterna. Därför kommer vi samlas på Norrmalms torg på lördag för att visa rasisterna att de inte är välkomna i vår stad. Inga lynchmobbar på våra gator!"

"Våra gator" och nu alltså också "vår stad", uttryck för dessa kretsars demokratisyn. Som vanligt syftar deras engagemang inte till att framföra någon egen hållning, utan att försöka hindra andra att framföra sin. Det är antagligen både lättare och mer spännande, och vi vet vilken sida som i sanning kommer att stå för hatet.

Under inlägget kan man både rösta och kommentera, och en överväldigande majoritet är mycket kritiska till texten.



12 kommentarer:

 1. ... och allas lika värde....?
  Det kanske inte ingår i hennes värdegrund.

  SvaraRadera
 2. "Våra gator" är väl skattefinansierade och jag vägrar tro att Purwin och hennes? gelikar betalar skatt.

  SvaraRadera
 3. Den här sortens vänster är definierad utifrån en påstådd fiende. Försvinner det högerextrema hotet har de helt enkelt inget existensberättigande. Det är det som gör att de blir så alldeles till sig varje gång något höger händer.

  SvaraRadera
 4. Ett kok stryk skulle dom ha, djävla bortskämda slynglar !

  SvaraRadera
 5. "De så kallade "antirasisterna" utgör helt enkelt en subkultur, vilket framgår av alltifrån klädsel och näsringar till den färdiga uppsättningen av "åsikter". "
  Ja, det är ytterst få av dem som ser mentalt friska ut och då syftar jag inte bara på deras exrema klädsel, hårfärger och näsringar utan på deras asociala utstrålning.
  Enligt Wikipedia så "är andelen personer med personlighetsstörning i befolkningar, mellan 6% och 22%. En svensk undersökning gav att 11% lider av en personlighetsstörning" Att dessa söker sig till diverse religiösa sekter och politiska grupper där de finner likasinnade är logiskt, fullt naturligt och mänskligt. Men att media ger dessa aparta varelser utrymme är inte varken logiskt eller naturligt.
  När Josefin Purwin skriver "Det knöt sig i magen när vi fick höra det. Det kändes som en stor isklump i magen som sakta spred sig ut i resten av kroppen" får man ta det bokstavligt eftersom neurotiska och gränspsykotiska människor ofta får psykosomatiska symptom.
  Här är en tragikomisk bild på dessa vänstervridna psykfall på Götaplatsen i Göteborg när de protesterade mot att Jimmie Åkesson har rätt till att offentligt framföra sittt partis åsikter.
  http://i.imgur.com/sA8dbkM.jpg

  SvaraRadera
  Svar
  1. En tämligen representativ bild av vänsterns nyttiga idioter. Purwin sorterar tydligt in under samma kategori.

   Trasiga människor som, om de endast kunde förlita sig på egen kraft, intelligens och organisationsförmåga, inte skulle vara ngt större problem. Dock finns det ju listigare intressegrupper som är duktiga på att hjälpa psykfallen med både pengar och medieutrymme.
   Att polis och rättsväsende dessutom särbehandlar dem positivt, i stark kontrast till hur repressivt samhället är mot nationalistisk opposition, ger dem ytterligare en fördel.

   Vi kan naturligtvis inte ignorera dem; de är en del av problemet. Men vi bör fokusera mer på de maktstrukturer som lyfter upp dessa människor till den position de har.

   Nåväl; vindarna vänder.

   Radera
  2. Nu kan dom få hjälp av dess ensam kommande omyndiga att utföra till och med mord, -det enda de är proffs på. Dom är straff fria och vänster-vänner.

   Radera
 6. Detta är en perifer mupp. Just därför skall vi alla gå dit på lördag. Så det blir tydligt att detta är perifera muppar. Demonstrationen är helt trygg och polisen har rutin på det här. Förra demonstrationen så gick daniel friberg fritt runt hos motdemonstranterna och retades med dem. Det här är fega människor utan någon som helst initiativförmåga. Ofarliga.

  SvaraRadera
 7. De söker våld. Utan tvekan. Det är grundbulten till egagemanget i vänstern.
  Mest sannolikt är dessa varelser, innerst inne, helt enkelt vilsna små barn. Deras uppträdande samt inlägg och kommentarer är oftast rätt barnsliga, infantila.

  Vi har ett sjunkande Sverige att rädda ur ett illaluktande träsk, det finns ingen som helst tid eller anledning till att bry sig om detta obetydliga klientel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Problemet är ju att detta "obetydliga klientel" är ett gäng vrålapor som är svåra att helt ignorera när de kastar sten och flaskor mot talare och mötesdeltagare, stör talare genom att blåsa i visselpipor, vuvuzelor eller i saxofon som saxofondåren Dror Feiler.
   De ges dessutom förhållandevis stort utrymme i PK-medierna för att de kan utge sig för att vara "motdemonstranter" och "antirasister" trots att de visar så väl fysiska som psykiska tecken på att vara personlighetsstörda och i vissa fall lätt efterblivna.
   De får dessutom verbalt, politiskt och moraliskt stöd från etablerade politiker som Mona Sahlin som utmålar Folkets demonstration som ett gäng "usla fascistiska kvinnohatare" trots att minst hälften av dem är just kvinnor. Även om Mona Sahlin är en ökänd bedragare, lögnare och islamistkramare så är hon en sorts auktoritet inom PK-världen som för diverse galningar och extremister är bra att ha på sin sida.
   Även stolpskott inom artistvärlden stödjer stenkastarvänstern som t.ex. Niklas Strömstedt och Malena Ehrnman vilket ger dessa aktivisters revolutionsromantiska hat och våld en viss legitimitet. Dessa antirasistiska artister underblåser extemvänsterns våldsaktioner och är en del av problemet.

   Radera
 8. Inte mycket till "lynchmobb" som inte ens lyckas utdela en enda blåtira... :/

  /
  KK

  SvaraRadera
 9. Det är ju gamle, mytomanen och uppblåste etikettklistrande Gunnel Gomér som skrivit flest kommentarer till artikeln i Nyheter24! Helt hopplös! Känner till henne och hennes väpnare Gunilla Madegård sedan tidigare!

  SvaraRadera