måndag 18 mars 2019

Vi ses!


Tack alla läsare som tittar in här och dessutom har stått ut med de uppehåll som bloggen har haft med jämna mellanrum! Nu kan jag konstatera att det senaste inlägget skett för över en månad sedan och, med nuvarande projekt i åtanke, kan jag inte förutsäga när det återigen kommer finnas möjlighet att kontinuerligt uppdatera sidan.

Med all sannolikhet kommer denna blogg ligga vilande under en viss period. Om och när det blir aktuellt att återkomma får jag försöka locka tillbaka er trogna följare.

Vi ses!



9 kommentarer:

  1. Vi sees - håper jeg. beste hilsninger fra Oslo boer. Og takk - det er vanskelig å utpeke mine personlige favoritter fra alt du har skrevet om: men dine alltid skarpe analyser er noe for seg selv. Saklige men også fullstendig avkledninger av hykleriet som pågår i Svensk Politikk som er i seng med MSM. Dessuten har jeg satt stor pris på jobben du har gjort med på oversette utvalgte videoer fra Fransk - hvilket jeg som Nordmann ellers aldri hadde sett. Takk Tobbe. La oss sees igjen når tiden er den rette for deg. Alt vel ønskes deg.

    SvaraRadera
  2. Tack för denna tid och ha det bra i fortsättningen. Du är en duktig skribent.

    MickeP

    SvaraRadera
  3. Tråkigt Tobbe.. Få skriver så träffande som du gör, det har varit en fröjd att läsa din blogg! Men lycka till med ditt projekt!

    SvaraRadera
  4. Ser fram emot Din återkomst.

    SvaraRadera
  5. Tråkigt att du inte hinner skriva mer regelbundet i detta forum. Jag har verkligen uppskattat dina texter. Lycka till med de projekt du arbetar med f.n.

    SvaraRadera
  6. Lycka till Tobbe! Fått många goda skratt när jag läst dina inlägg för du har en talang att synliggöra hyckleri och absurditeter på ett sätt som också blir komiskt eller kanske tragikomik.

    SvaraRadera
  7. Lycka till med vad det nu är för projekt du håller på med! Dina texter har alltid varit intressanta så jag kommer att kika in här då och då, med förhoppningen att du har återkommit. <3

    SvaraRadera
  8. Kom snart tilbage; du er savnet.

    SvaraRadera
  9. Heja Tobbe! Välkommen tillbaka när du kan. Du behövs!

    Sjunne

    SvaraRadera