torsdag 19 september 2019

Dagens citat: Malin Wollin


"Jag tycker synd om Sölvesborg. Det är synd om människorna. Människorna i Sölvesborg. Att gång på gång se sin hemort flimra förbi i flödet, uteslutande i form av dåliga nyheter. Nästintill overkliga nyheter. En ding ding värld."
AftonbladetKrönikören Malin Wollin reagerar på de punkter i Samstyrets handlingsplan som systemmedier fokuserat på. Beskrivningen är förstås absurd, eftersom partierna som ingår i koalitionen tillsammans har fått stöd av 53,2 procent av kommunens invånare. Sedan är det svårt att se varför det skulle vara synd ens om övriga invånare. Lider någon på riktigt av att det inte finns någon regnbågsflagga vid kommunhuset? Försämras deras liv av att kommunstyrelsen vill pröva Migrationsverkets rätt att tvångsplacera nyanlända i kommunerna? Är det verkligen alldeles fruktansvärt att man har satt upp ramar för kommunens konstinköp, som dessutom inte är en stor post?

Roligast är kanske att Wollin beskriver besluten som "trångsynta", samtidigt som hon inte alls försöker sätta sig in i situationen, utan kort och gott kallar punkterna "dåliga nyheter", som är "nästintill overkliga". Tänk om många människor i Sölvesborg tycker att det är goda nyheter?
9 kommentarer:

 1. Stollevänstern förnekar sig inte...
  Följer det vanliga mönstret att demonisera,sprida lögner,leta efter en fjäder och sedan bygga en hönsfarm,typ.
  Allt går ut på att underhålla deras världsbild där allt kring SD görs till "nazism".
  Och om nazismen härjar fritt blir fru Wollin och hennes meningsfränder så duktiga,modiga och viktiga som står upp mot detta och deras liv och yrkesroll får en mening.
  En Breivik eller laserman är deras våta dröm då deras kamp blir bekräftad.
  En Breivik är för stollevänstern alltid mer än 10000 islamister.
  Som vanligt understryks den intellektuella kollapsen av att Malin Wollin säger sig vurma för hbtq-kollektivet samtidigt som hon företräder en ideologi som underbyggt ett groteskt inflöde av personer som gärna ser hbtqpersoner hängas i närmsta lyktstolpe.

  SvaraRadera
 2. Aftonbladet är smuts.

  SvaraRadera
 3. Man har inte mycket till kontakt med omvärlden om dessa modesta förslag framstår som "nästintill overkligt".

  SvaraRadera
 4. "Jag tycker synd om Sölvesborg". Jag ser Sölvesborg som ett demokratiskt föredöme, men vad vet en vänsterkrönikör om demokrati? Däremot tycker jag mest synd att det finns folk som fortfarande läser Aftonslasken. Blodsven

  SvaraRadera
 5. Jag tycker mest synd om stackars Malin Wollin ett aftonsvin

  SvaraRadera
 6. Malin maler sin dynga luktar aldrig bra!

  SvaraRadera
 7. SCHNELLKREDITANGEBOT
  Wir bieten Kredite für Privatpersonen und Unternehmen an, die dringend Kredite für private Zwecke oder für Existenzgründer suchen.

  Geschäftserweiterung, Autokredite, Studentendarlehen und mehr. Wir können Ihnen die Finanzierung ohne Verzögerung anbieten. Kontaktieren Sie uns noch heute.
  Web: http://us-nethullrobertloans.webs.com

  Senden Sie eine E-Mail an hullrobertloanagency@gmail.com ODER hullrobert.loanagency@outlook.com
  WhatsApp: +1 (812) 221-3888

  SvaraRadera
 8. Snabblånserbjudande
  Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag som letar efter brådskande lån för personliga ändamål, nystartade företag,

  affärsutvidgning, autolån, studielån och mer. Vi kan erbjuda dig ekonomi utan dröjsmål kontakta oss idag.
  Webb: http://us-nethullrobertloans.webs.com

  E-post oss på hullrobertloanagency@gmail.com ELLER hullrobert.loanagency@outlook.com
  WhatsApp: +1 (812) 221-3888

  SvaraRadera
 9. önskar dig en god-jul och gott nytt år

  SvaraRadera