fredag 6 september 2019

Patetisk socialdemokrat drar verkligen nazistkortet


I gårdagens upplaga av SVT:s Opinion Live skulle bland annat kommunala tiggeriförbud diskuteras. Det absolut mest absurda framträdandet gjordes av Hans Bergström, socialdemokratisk politiker i Eskilstuna. Mycket nöjd och belåten hade denne tagit med sig ett citat som sades komma från 1933 och det tyska propagandaministeriet. Som ett inlägg i debatten om utländskt tiggeri i Sverige 2019.
Observera att Bergström dessutom får med både "förbjuda fattigdom" och "värdegrund". Christian Sonessons (M) minspel under utläggningen är obetalbart och hans svar är klockrent. Vi talar ju inte om ett förtryck av svenska fattiga, utan om huruvida vi ska uppmuntra denna form av turism från Rumänien och Bulgarien. När det gäller citatet ifråga kan vi vara säkra på att det skulle kunna komma från vilket land som helst 1933, även från svenska socialdemokrater.
3 kommentarer:

 1. Jag får kalla kårar när jag lyssnar till denne Hans Bergström. Patetisk! 74 bast. Borde snarast träda åt sidan och bereda plats åt yngre dugligare krafter. Bör ej förväxlas med statsvetaren Hans Bergström som det var lite ruter i.

  SvaraRadera
 2. Man blir mörkrädd, när man i Hans Bergströms figur ser,antingen den absoluta dumheten och inkompetensen, eller, som jag anser: en ondska mot det egna folket. Hans Brergström är en förövare en övertygad folkutbytare i förlängningen. Lövfens tirader kommer osökt i sinnet:"i mitt Europa bygger vi inga murar".

  SvaraRadera
 3. Snabblånserbjudande
  Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag som letar efter brådskande lån för personliga ändamål, nystartade företag,

  affärsutvidgning, autolån, studielån och mer. Vi kan erbjuda dig ekonomi utan dröjsmål kontakta oss idag.
  Webb: http://us-nethullrobertloans.webs.com

  E-post oss på hullrobertloanagency@gmail.com ELLER hullrobert.loanagency@outlook.com
  WhatsApp: +1 (812) 221-3888

  SvaraRadera