torsdag 27 oktober 2011

En landsförrädare tjänar en slant

Billströms miljonklipp


Migrationsminister Tobias Billström får 80 000 kronor om året av skattebetalarna för dubbelt boende.
Nu har han gjort ett miljonklipp på sin ”övernattningslägenhet”.
Fastigheten har ombildats till bostadsrätt och en lika stor lägenhet har redan sålts med nästan 2,4 miljoner kronor i vinst.

Länk till artikel i Aftonbladet

Att man kan ha en ganska bra standard som riksdagsledamot och statsråd vet vi. Man har en lön på åtminstone 55 000 i månaden, plus hyresersättningar, taxiresor osv. Nu har Aftonbladet kommit på att Tobias Billström kan göra en rejäl vinst om han säljer bostaden i Stockholm (vilket han alltså inte ens gjort) och detta försöker man blåsa upp till en stor skandal.

Alltså, den här mannen ansvarar för den groteska invandringspolitik regeringen för, och är egentligen att klassa som en landsförrädare, något med mycket högt straffvärde runt om i världen. Men för Aftonbladet är det oerhört mycket mer chockerande att han eventuellt kan göra en vinst om han skulle sälja en lägenhet han äger, vilket måste vara något av det hederligare han i så fall skulle ha gjort under sitt yrkesliv.

Vi lever i ett sjukt land med mycket vridna värderingar och prioriteringar.

1 kommentar:

  1. Han frotterar sig med en HBT person samtidigt som han vurmar för islam, vi vet ju alla hur mycket tolerans det finns för HBT inom islam.

    SvaraRadera