fredag 21 oktober 2011

Homo


Tiden har sprungit ifrån lagstiftningen när det gäller ofrivillig barnlöshet, konstaterade fyra moderata riksdagsledamöter på SvD Brännpunkt i söndags. Efter partistämman måste Moderaterna sluta låta sig styras av en konservativ minoritet i riksdagen och inte längre tillåta att nödvändiga reformer blockeras, skriver Ulrika Westerlund, ordförande för RFSL tillsammans med fem politiker.

Länk till artikeln

Den här artikeln spretar åt alla håll och går som katten kring het gröt, men egentligen räcker det att läsa rubriken och titta på bilden för att förstå vart man vill komma. Det handlar alltså om två homosexuella, från varsitt lag, som vill adoptera barn. Måste man kunna göra det? Ja, säger författarna. Nej, säger jag.
Man kan inte få allt här i världen, och två personer av samma kön har inte en automatisk rätt att adoptera barn.

Enligt författarna driver samtliga partier utom KD och SD de frågor man tar upp i artikeln. Det betyder alltså att om KD åker ur riksdagen är det endast SD som kommer att stå för en mer konservativ (eller vad man nu ska kalla det) linje.

Det är också festligt att föreställa sig hur mycket en traditionell centerväljare på landsbygden brinner för det här. Kanske kan vi slippa både detta splittrade parti och Fredrick Federley själv i riksdagen efter 2014. Den numera hemlöse traditionelle centerpartisten får helt enkelt hitta till SD och följa blåsippans väg.


3 kommentarer:

 1. Hmm, hyfsat diskvalificerande inlägg.

  Att du är kritisk mot invandringspolitiken är ju faktiskt något som kan förstås, men att blanda in homosexuella blir ju något helt annat.

  Detta "helt annat" är ju ta mig tusan vad "extremhögern" alltid har tyckt och är således åsikter som ger PK-eliten vatten på sin kvarn.

  Skäms ta mig fan!

  SvaraRadera
 2. Nja, det lilla inlägget var inte riktat mot homosexuella - de ska självklart inte förföljas på något sätt. Jag funderade snarare på om det är självklart att de skall få adoptera barn.

  SvaraRadera
 3. Sedan är bloggen huvudsakligen inriktad på medierna och demokraturen. Om du tittar på övriga inlägg, så ser du att detta var det enda som berörde just detta ämne. Men, men, låt dem adoptera - Sverige är på väg utför, och det beror INTE på några eventuella homoadoptioner.

  SvaraRadera