onsdag 16 januari 2013

Dagens Arenas kampanjDagens Arena är en vänsterpublikation som nu, liksom Aftonbladet, känner att det är dags för en kampanj mot Sverigedemokraterna, närmare bestämt mot att de överhuvudtaget får sitta i riksdagen. Liksom Jan Helin, har man en förkärlek för hashtags, och kampanjen får därför det slagkraftiga namnet "#sdurrd", det vill säga "Sverigedemokraterna ut ur riksdagen".

Precis som övriga vänstermänniskor, driver man tesen att en orättvis högerpolitik skapar klassklyftor, och en oro som gör att vanliga människor söker efter enkla lösningar och syndabockar:

"Bara genom solidaritet minskar vi behovet av järnrör och syndabockar."

Ordet "järnrör" återkommer sedan ytterligare tre gånger i den lilla texten. Visst, låt dessa vänstermänniskor älta den snart tre år gamla filmsnutten, det är uppenbart att de saknar alla politiska argument. Under tiden växer Sverigedemokraterna, och inom några år kan vi kanske vända skutan Sverige.

Naturligtvis måste det också pratas 1930-tal och nazism:

"När nazismen segrat i Tyskland 1933 diskuterades hotet på Socialdemokraternas partistyrelse. I protokollen kan vi läsa ordföranden Per Albin Hanssons analys: Bara genom att ”sörja för folket” kan vi mota fascismen. Med andra ord: Att öka den sociala tryggheten för dem som  var på väg att falla ut."

Tror ni vänstermänniskor på allvar att om bara Allians-regeringen faller, så försvinner alla problem som massinvandringen för med sig? Varför kan ni inte förstå att denna massinvandring kommer att krossa det välfärdssamhälle ni vurmar för, och driva bort all solidaritet mellan landets invånare?

Dagens Arena skall alltså fortsätta med denna kampanj i ytterligare några veckor. Man undrar vad man ska fylla följande inlägg med, då man redan fått ur sig både nazism och järnrör.

"För en ledarsida som som är progressiv, radikal och oberoende är uppgiften självklar. Vi vill bidra till att SD åker ur riksdagen 2014."

 

Självklart kommer deras serie varken göra från eller till, men jag vill ändå, för hundrade gången, förklara hur en parlamentarisk demokrati fungerar. Sverigedemokraterna har inte kommit in i riksdagen genom en naturkatastrof; våra ledamöter sitter där som representanter för de hundratusentals väljare som anser att SD har den bästa politiken för landets framtid.


4 kommentarer:

 1. Hur ser dagens Arena på S hyllningar av Pol Pot på 1970-talet?

  Hyllningarna till Östtyskland på 1980-talet?

  Det finns mycket lik i S garderoben.... Valfusk, sjukhusspionen i gbg tex...

  Verkligheten vinner alltid i längden... Den som hatar mest i Sverige är eliten och journalisterna som tävlar om att hetsa mot Sd...

  Det kan vi jämföra med Tyskland på tidigt 1930 tal där NSDAP och Kommunisterna slogs om makten både via ligister på gatorna och i pressen... Fast kommunisterna var ganska handikappade i pressen... Stalin var inget lockande alternativ då heller...

  Inte som i Sverige på 70-talet då Mao, Stalin, Lenin och Pol Pot var världshistoriens största giganter...

  http://www.dagenssamhalle.se/debatt/verklighetsfoerfalskning-foerklarar-sds-framgang-4391?vote=0#roster

  En mycket bra artikel ovan... Läs den...

  SvaraRadera
 2. Ja, det är många sanningar i det inlägget, men av någon anledning måste artikelförfattaren ändå ta avstånd från SD på det vanliga sättet: "Därför att de flesta svenskar gillar mångkultur och mellanmänskliga relationer. Därför att de ogillar enfald och trångsynthet och inte vill se SD växa."
  Han delar alltså SDs syn helt och hållet, men måste ändå ta avstånd från partiet - mycket märkligt.

  SvaraRadera
 3. Man slutar aldrig att förvåna sig över hur många verklighetsfrånvarande, icke självtänkande, icke kritiska, och blinda idioter det finns som kallar sig ”journalister” där ordet idag är lika skevt som ordet rasism. Visst, det finns riktiga extrema partier eller enfrågepartier men dom partierna har aldrig växt sig stora.

  SD är ju ett parti som har kommit in i riksdagen och växer så det knakar. Dom kallar SD för ett enfrågeparti, jag skulle kalla det för ett allfrågeparti, för det området som är deras kärnområde, invandringen, är något som påverkar ALLA områden i det svenska samhället och ALLA grupper av människor, från barn till pensionärer. Men låt oss säga att SD är ett enfrågeparti, i så fall blir det ju ännu tydligare och ännu mer allvarligt att 12,5% av landets befolkning (nästan en miljon röstberättigade) röstar på SD för denna ”enda fråga” nämligen invandringen. Då rimligen måste ju denna fråga vara så angelägen och ödesfråga att man tycker den frågan är viktigare än /påverkar alla andra områden.

  Vad gör då mediapakten? Jo stoppar huvudet i sanden och tycker att man inte ska diskutera denna fråga, en fråga som är väsentlig för nästan en miljon svenskar? Det är ett hån mot alla svenskar! Dessa människor borde skämmas och för alltid bli ihågkomna som människor som bidrog till att sverige nästan(?) helt raserades. Dom tror att allt kommer bli frid och fröjd, bara SD är ute ur riksdagen och att vi aldrig mer ska diskutera invandringen.

  Inga problem kommer att bli bättre eller försvinna. Jag blir så trött på detta snack, fattar inte hur man kan tänka på detta sätt. Gör dessa personer samma sak i sitt förhållande också, om deras partner tycker att du bara måste förbättra dig på denna punkt annars är det skiljsmässa…stoppar dom då också huvudet i sanden, och alla problem magiskt försvinner. Nä, det är ju störtlöjligt.

  Dom pratar om nazismen i tyskland, ja, då vill jag säga till dessa att om hela världen på den tiden hade reagerat som sveriges medier och politiker gör för SD och den påstådda rasismen – då hade nazismen segrat i europa. Likt invandrar/flyktingfrågan där de stoppar huvudet i sanden, hade länder och regeringar gjort samma sak om nazismen och dolt den som ett kommande jätteproblem som kommer att rasera hela landet då hade inte europa sett ut som det gör idag.

  Likt invandrar/flyktingfrågan idag (som man önskade i alla fall) såg regeringarna på den tiden att nazismen måste stoppas och att de ville breda ut sig och att nazismen på allvar hotade landet och att något måste göras. Man stoppade inte huvudet i sanden och medier sa sanningen, folket (i uk, usa mm) godtog kriget eftersom man visste att alternativet var mycket sämre.

  Hade vår regering diskuterat invandrar/flyktingfrågan på allvar, media gjorde sitt jobb med att rapportera kritiskt och sanningen då hade inte SD funnits för både regeringen och folket hade vetat vad som var bäst för landet och vi hade inte haft de problem vi har idag, så är det i de flesta länder idag, men såklart inte i extremlandet sverige. Så kom inte och jämför SD med nazister, det är en diskussion ni kommer att förlora!

  SvaraRadera
 4. Bra inlägg, Mikael. Jag tycker att medierna är skyldiga till den polarisering vi ser idag. Det skulle ha varit mycket bättre om vi öppet kunnat diskutera invandringsfrågan, och respekterat olika åsikter, men det är inte längre möjligt.

  SvaraRadera