måndag 8 april 2013

2 minuter som säger en del om islam i Europa


Som vi vet, verkar det finnas en uppfattning hos vår elit, att människor som kommer till Sverige direkt blir svenskar, och att vi alla kommer att uppgå i en lycklig regnbågsfamilj. Jag menar att detta är en mycket naiv föreställning, framför allt när det gäller islam.

Klippet vi skall titta på är egentligen en del av ett längre program, om marockanska flickor som vill leva självständigt i Nederländerna. De två minuter jag valt ut, tycker jag säger mer än tusen ord om varför vi inte skall ha muslimsk invandring till Europa. En minst sagt frigjord marockansk tjej som kallar sig Tattoo Chick, berättar om hur hon hotats och förskjutits från sin familj, när en 12-årig marockan kommer fram och läxar upp henne, givetvis med hänvisning till islam. Observera att han är född i Nederländerna, och alltså är från andra eller till och med tredje generationen. Att han sedan talar så illa att programmet måste textas till normal holländska är ju också lite ledsamt.


Denne 12-åring är troligen barn eller barnbarn till en marockansk gästarbetare. Men varför är det nödvändigt att fylla Sverige med detta?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar