torsdag 25 april 2013

Dagens taqiyya: Mohammed Amin Kharraki


Ja, han har skägg och nej, det är inte för
att han tycker att det är snyggt.
Självklart är även jag trött på Omar Mustafa-historien. Vad den har visat har länge varit känt av oss klarsynta; kulturen inom Socialdemokraterna är tämligen osund, och det pågår absolut en islamisering av vårt land.
Idag är det dags för Mohammed Amin Kharraki, talesperson för Islamiska förbundet i Sverige, att prångla ut några fraser om "värdegrund".

"Vi är ett förbund som tror på alla människors lika värde och som kraftigt tar avstånd från all form av diskriminering och alla typer av hatpredikningar och våldsideologier"

"Tvärsektoriella, internationella och ekumeniska samarbeten är en svensk folkrörelsetradition som vi alltid trott på. Självfallet ska debattörer få kritisera Islamiska förbundet, islamiska rörelser och islam i sig. Det skall vara högt i tak och det demokratiska samtalet bygger på att olika åsikter och ideologier fritt kan framföras."

Jag vill även bjuda på denne man när han är sig själv. Läsarna får själva avgöra vilken version av Kharraki som känns mest oförställd:


Hela klippet3 kommentarer:

 1. Bra Tobbe! I källorna finns svaren;)

  M

  SvaraRadera
 2. Tobbe
  Förstår inte vad ditt problem är?
  Att muslimer förtrycktes i Mecka under den tiden då yttrandefrihet inte fanns samtidigt som Romerska riket och Persiska riket styrde......så är det väl inga konstigheter?

  Det är som att berätta en berättelse ur Gamla Testamentet?
  Exempelvis Moses folk mot Goliat?


  SvaraRadera
 3. Visst, men Islamiska förbundet är islamister, och det känns väldigt förljuget när de använder sig av sosse-floskler.

  SvaraRadera