torsdag 4 april 2013

Upprop till Europas folk av Marine Le Pen
English version

Marine Le Pen vänder sig idag till Europas folk, för att uppmana oss alla att bekämpa Europeiska unionen, och värna våra folk och nationer. Det här är det bästa talet av Marine Le Pen jag någonsin sett. Då jag ser mig som europé, har jag aldrig varit någon brinnande motståndare till EU, men den lysande retoriken i detta upprop, gör att jag kanske måste tänka om.

Front National har planerat att släppa detta upprop på de större av Europas språk, men eftersom vi i Sverige har Tobbes Medieblogg, blir det istället svenskarna som först får ta del av det. Detta anförande måste ses, och gärna spridas, av er, kära läsare.


12 kommentarer:

 1. Härligt!

  I'm trying to sprida;)

  M

  SvaraRadera
 2. Mycket bra tal! Tack för den videon! Det är precis så illa som hon beskriver det. Vi vita är snart inom en kort framtid minoriteter i våra egna länder. Denna politik som förs i hela vita västvärlden kommer innebära slutet för oss. Så illa är det! Tyvärr så känns det som att man talar för döva öron, antingen så vill folk inte höra sanningen eller så förstår de inte det prekära läget. Vad tror folk att deras barn och barnbarn kommer att växa upp i för värld?

  /Ludde

  SvaraRadera
 3. Tack. EU=Europas Undergång

  SvaraRadera
 4. Tack för översättning. EU är snart ett minne blott, och jag kommer inte sakna det.

  SvaraRadera
 5. Du gör ett bra jobb med översättning och ditt engagemang överhuvudtaget!

  Röstade Nej till både EU och euron, vilket jag verkligen inte ångrar.
  Tror inte på globalisering och utsuddande av nationsgränser.
  Myten om den "lyckliga smältdegeln" där alla kulturer och religioner lever lyckligt tillsammans är en oerhört naiv utopi, lanserad av vänstermänniskor som tänker med hjärtat men utan att använda hjärnan.

  Vi kan ha suveräna nationalstater i Europa och samarbeta utan Bryssel-styrd överstatlighet.

  Har sett att du skriver en del på Avpixlats kommentarsfält, så vi ses väl där...

  Hälsn. från signaturen " save_sweden"

  SvaraRadera
 6. Tack härligt. Röstade nej till EU/euron då jag inte förstod.
  Svensk.

  SvaraRadera
 7. Tack! Suveränt och klockrent beskrivet, stämmer helt in på Sverige också.Ställer upp på detta även om jag inte är en typisk nationalist. Vi behöver (verbalt, sakligt) angripa våra floskeltyngda och förljugna beslutsfattare som, sittande på livslånga avtal om feta pensioner, hamrat in EU, mångkulturalism och nyliberalism i våra sinnen.

  Frankrike gick i bräschen för frihet, jämlikhet och broderskap för 200 år sedan. Idag behöver vi frihet från EU:s nomenklatura, broderskap för att motverka splittrade samhällen och jämlikhet för i synnerhet kvinnor som förtrycks av machotänkande och fundamentalism.

  SvaraRadera
 8. Röstade nej till EU då jag redan visste vad det står i Uppenbarelseboken ang. detta och tidens ände som vi lever i nu.Givetvis röstade jag också nej till euron. En mycket bra video som jag har lagt ut på FB nu :)
  Sonette

  SvaraRadera