söndag 12 maj 2013

Iranska kräver att Sverige öppnar gränserna
Shora Ismailian heter en kvinna med iranska rötter som nyligen rest i Pakistan för att titta på "klimatflyktingar". Detta verkar vara en populär term bland multikulti-vurmarna idag och den innebär helt enkelt människor som drabbats av olika typer av naturkatastrofer. Även detta är naturligtvis den vite mannens fel, och lösningen är förstås att ta hit alla dessa människor. Ty vi har en skuld.

"Men välbeställda, överkonsumerande människor i västvärlden har en skuld till de fattiga länder som nu drabbas hårdast av klimatförändringarna. Det är dags att erbjuda klimatflyktingarna en trygg plats."

Nej, vi har ingen arvssynd eller skyldighet att göra någonting. Det är knappast svenskens fel att man i Pakistan främst verkar sysselsätta sig med islam och att mörda varandra. Landet satsar även stora pengar på sin militär och har till och med utvecklat kärnvapen. Som vanligt är det också märkligt hur slutsatsen alltid blir att dessa människor absolut måste komma hit. Det blir än mer absurt eftersom Shora verkar förstå hur många människor det faktiskt rör sig om:

"Vi har sett dem, klimatflyktingarna, genom våra teveskärmar och i tidningar. 20 miljoner flydde i Pakistan. Sommaren därpå 12 miljoner på flykt undan torkan på Afrikas horn. En miljon på flykt i Filipinerna senare den sommaren efter häftiga monsunregn, 200 byar ödelagda av översvämningar i Indien, torka över Sri Lanka och Västafrika, jordskred i Colombia och Bolivia… Listan över de senaste årens katastrofer är helt enkelt alltför lång."

Exakt, så hur är det ens möjligt att komma fram till slutsatsen att dessa offer måste skeppas till Europa?

"I sin årsrapport från 2010 slog UNHCR fast att endast 16 procent av världens flyktingar befinner sig i Europa. De största mottagarländerna ligger långt härifrån – de är Pakistan, Iran och Kenya. Bördan hamnar alltså på redan fattiga länder."

Oj då, endast 16%! Det borde ju förstås vara 100%. Hur skall vi kunna uppnå det?

"...men för att betala av vår skuld måste vi – den svenska regeringen borde ta första steget – öppna våra gränser och erbjuda de klimatflyktingar som vill en trygg plats."

En gissning är att de flesta av ovan nämnda 20 miljoner i Pakistan skulle kunna tänka sig att bli hitflugna, där det finns både en oändlig kassakista och moskéer. Vi kan för övrigt notera att hon överhuvudtaget inte verkar bekymra sig för vad som skulle ske med Nederländerna och dess befolkning vid en havsnivåhöjning.

Jag föreslår att Shora Ismailian börjar med att betala av sin skuld till Sverige, genom att återvända till Iran för att se till att de lägger pengar på mångkultur istället för kärnvapen. Nej, just det, Shora Ismailian hävdar ju att Iran inte alls strävar efter kärnvapen, medan hon förstås brinner för ett "fritt Palestina". Sverige är naturligtvis ingenting värt, annat än som möjlig grönmark för nya muslimer.

Inlägg på Svt Debatt3 kommentarer:

 1. Nu också "Klimatflyktingar". Vi har ju redan "flyktingbarn", "krigsoffer", "stark arbetskraftsinvandring från mena" etc. Jag tycker också vi ska införa "könsstymingsoffer", "kvinnoffer", "varenda människas rätt till Sverige" - efter detta har vi nog fullbordat domedagen.

  Skuldbeläggningen är så jävla jobbig för övrigt. Jag hoppas Sverigedemokraternas tidning alternativ Sveriges nationella tidningar växer sig starkare.

  SvaraRadera
 2. Om man flyttar människor från de varma delarna på jorden (tropikerna, subtropikerna) till kallare områden (tempererade) så produceras mer koldioxid (CO2), utsläppen ökar från ca 1 till 5, dvs med 5 gånger om de flyttar till Sverige. Alltså inte bra ur miljösynpunkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut Johnny! Ett av problemen är att de ligger för mycket utan skydd också, men det står väl att de ska göra på i någon bok. Vi börjar bli lite många i kastrullen och då blir det tryckkokning...

   Harpan

   Radera