söndag 12 maj 2013

White Rabbits briljanta satir om erövringen av Amerika


Bakom Youtube-kanalen White Rabbit står enligt uppgift en begåvad svensk animatör, som genom videosatirer pekar på absurditeterna i dagens västerländska debatt. Nedanstående kortfilm har ett år på nacken, men själv har jag först nu upptäckt den. Sensmoralen är förstås högaktuell.


3 kommentarer:

 1. Den var pedagogisk minst sagt, men det är inte säkert det hjälper ändå. Det är inte roligt att vara född med en gnutta logik nu för tiden. Nästan så att en psykos vore välkommen...
  Jag vill vara med och bygga ett gott samhälle men frågan är bara om det är lönt att stanna inom landets gränser då allt här blivit helt dingdong...

  Cittran

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad är alternativet? Vilket land är lämpligt att emigrera till? Finland, Danmark borde väl ligga närmast till hands. Men vi måste nog kämpa på ändå. Sverige kommer nog bestå av tattare till politiker en lång tid till, efter detta kan nog white neighborhoods, gated communitys börja ta form. Då kan vi kanske få till stånd någorlunda välstånd igen. Skolor, sjukvård, universitet samlade på en plats i en del av riket Sverige.

   Radera
 2. På samma tema (enligt min mening bättre):

  http://solguru.motpol.nu/?p=1842

  Och här om en bok som kanske tydligare än något annat visar på vårt samhälles dubbla måttstockar i fråga om etnicitet och invandring:

  http://kulturkrig.blogspot.se/2012/04/en-barnbok-om-riskerna-med.html

  SvaraRadera