tisdag 2 juli 2013

Dagens citat II: Anders Wallner (mp)


"Vår vision är en värld utan gränser, där alla människor kan flytta, och ingen tvingas fly. Det finns ingen motsättning mellan hur tätbebott ett land är och hur stor arbetslösheten är. Sverige är beroende av att människor vill komma till Sverige för att arbeta. Vi brinner lika mycket för människors rättigheter som för miljön. De är en förutsättning för varandra."Miljöpartiets partisekreterare bjuder på lite visioner. Det är ju oerhört positivt att partiet vill skapa en värld där ingen tvingas fly och jag blir själv nyfiken på vilka konkreta åtgärder man tänker föreslå för att uppnå detta. Jaså, det var bara lite vackert snömos? Då föreslår jag att ni stiger åt sidan och lämnar över politiken till realister.

Ja, det finns tätbebyggda länder som har låg arbetslöshet. Det som dock aldrig kännetecknar dessa är en massinvandring av lågutbildade och analfabeter från mycket främmande kulturer.

Slutligen, hur är massinvandring en förutsättning för miljöarbete?

SvD


3 kommentarer:

 1. Usch vilken manisk blick. Under krig och konflikt är miljö det sista man tänker på. Fler människor i ett land med stränga vintrar = högre energiförbrukning. De flesta jag ser som bara tappar skräp är av utländsk härkomst... osv, osv
  Nä Miljöpartiet är inget miljöparti.

  /M

  SvaraRadera
 2. Även om de inte kommit hit för att arbeta så står MP med stora famnen. Tiggare och analfabeter är precis lika välkomna som alla andra som vill ta del av vad vi byggt upp !

  SvaraRadera
 3. Han verkar vara rätt blåst i skallen,men det är inte unikt hos MP. Att de "brinner" jämt för ngt är inte heller bra för miljön, det blir bara en massa luftföreningar.

  SvaraRadera