tisdag 31 december 2013

Gott nytt år!Nu återstår endast några få timmar av det gamla året, och jag vill därför önska alla härliga läsare ett Gott Nytt År och tacka för ert intresse, era tips och era kommentarer! Jag vill också passa på att återigen tacka er som har varit så nöjda med mina skriverier och översättningar att ni har velat ge ett litet ekonomiskt bidrag. Dessa gör mig inte rik, men gör det praktiskt möjligt för mig att fortsätta. Stort tack till alla donatorer - ni vet vilka ni är!

Det är också trevligt att kunna konstatera att ni läsare blir allt fler. I början av året hade jag ett par hundra flitiga läsare, medan bloggen nu besöks av över 1 000 individer varje dag, ibland så många som 2 000. Ett annat sätt att mäta aktiviteten här, är att titta på antalet sidvyer, som alltså visar en kombination av ert intresse och min egen produktivitet när det gäller att publicera inlägg. December slog alla rekord, då antalet sidvyer för första gången uppgick till över 100 000 på en månad:

Imorgon tar vi nya tag!
12 kommentarer:

 1. Gott Nytt År, Tobbe! Ser fram mot många nya intressanta inlägg från din penna under 2014.
  Härligt att se att allt fler hittar hit och tar del av dina kloka tankar. Donation kommer. För mig är det mkt viktigt att du får möjlighet att fortsätta detta arbete.
  Majalisa

  SvaraRadera
 2. Tobbe du är fan bäst

  SvaraRadera
 3. Käre namne, trevlig att hitta till din blogg och de insikter du vidareförmedlar. Med önskan om Ett Gott Nytt År.

  SvaraRadera
 4. Tack för i år Tobbe! Gott nytt! Kurvan ser härlig ut!

  /Magnus

  SvaraRadera
 5. Ja du är fan bäst! Gott nytt år!

  //Emil

  SvaraRadera
 6. Gott Nytt År!
  Du har en av de mest intressantaste bloggarna. Inte minst är jag glad över den nya bild du givit mig av Le Pen (både far och dotter).
  /ICH

  SvaraRadera
 7. Gott nytt år Tobbe! Ser fram emot att fortsätta följa din blogg under 2014.
  /Anna

  SvaraRadera
 8. Jag vet inte om du började blogga i år men om du gjorde det så är du helt klart den bästa nykomlingen och en av de bästa sverigevänliga sidorna på nätet. Gott nytt år!

  (En sak är konstig: oftast är det svårt att lära sig det nya årtalet men jag har levt så länge med tankarna på valåret 2014 att jag har gjort omvänt misstag, d.v.s. trott att det var 2014.)

  SvaraRadera
 9. Gott nytt år till dig och de dina.

  Du gör ett fantastiskt arbete inte minst med att översätta EU-kritiska politiker i språkområden som kan vara svåra att tillgodogöra sig för alla.

  Ditt arbete är ännu viktigare nästa år med både EU och svenska val.även om de på grund av Alliansens kollaps inte ser särskilt ljust ut för oss som älskar Sverige. Vårt hopp står därför i första hand till ett gynnsamt resultat i EU-valet, inte minst i utlandet. Ett klart missnöjesresultat skulle dock kunna förändra maktförhållandena internt bland "de gamla" och på den vägen driva fram en Sverige-vänligare politik.

  SvaraRadera
 10. Gott nytt tobbe!

  Satte precis in en slant

  //geeezen

  SvaraRadera
 11. Edward Ulfertz1 januari 2014 15:07

  Gott Nytt År och ett stort tack!
  Tack vare dina fantastiska översatta videos har jag fått se "outside the box" (utanför ankdammen Sverige).
  Dina videos sprids som ogräs på snart sagt alla svenskvänliga sajter, vilket är ett kvalitetsbetyg som heter duga.
  Tänk om svenska journalister hade haft en bråkdel av ditt mod och din kompetens, då hade man kunnat känna sig trygg inför valet.
  //Edward

  SvaraRadera