lördag 28 juni 2014

Mona Sahlin poserar inför SvPs dag
Mona Sahlin gjorde sig ursprungligen känd som en misslyckad partiledare, som dessutom begått en lång rad oegentligheter, men allteftersom tiden har gått försöker hon etablera sig som någon sorts portalfigur "mot främlingsfientlighet och rasism", vilket alltid ger positiv exponering i media. När idag Svenskarnas Parti inleder Almedalsveckan, passar hon följaktligen på att posera med ett litet inlägg på SVT Opinion.

"Så när kyrkorna i Visby ringer mot faran - tänk då på att nazisterna är faran.
Men också att klockorna ringer mot tystnaden. Mot likgiltigheten. Mot fegheten."

Jag skulle tro att de flesta utomstående betraktare skulle finna ett område i Sverige som verkligen präglas av likgiltighet och feghet, nämligen oförmågan att kritiskt betrakta och diskutera vårt lands enorma invandring. De flesta människor förefaller likgiltiga inför den omvandling som Sverige genomgår och många av de som är kritiska är faktiskt för fega för att ens yttra sig i frågan. Det är inte särskilt modigt av Mona Sahlin att skriva ett litet inlägg mot SvP, eftersom hela hennes nuvarande identitet bygger på sådana poser. Sedan följer hyckleri av stora mått:

"Svenskarnas Parti demonstrerar och det är en både våldsförhärligande och våldsanvändande rörelse. En odemokratisk gruppering som inte dragit sig för att använda våld och att systematiskt hota med det samma."
SvP befinner sig alltså i Almedalen för att helt demokratiskt hålla tal och möten. De mest odemokratiska och våldsförhärligande rörelserna vi har i Sverige tillhör vänstern och den så kallade "antirasistiska" sidan. Det är denna sida som Mona Sahlin själv ansluter sig till och hyllar, när hon i samma inlägg menar att man inte ska vara tyst inför partier som SvP. Troligen kommer vi också att få se henne sida vid sida med dessa element på Gotland. Det blir sedan dags för Sahlin att mer uttryckligt hylla sig själv, med samma mening vi har hört från henne otaliga gånger:

"Att jag systematiskt blir kallad landsförrädare av dessa typer, ser jag verkligen och på allvar som en hedersbetygelse."

Nja, Mona, det finns nog ingen anledning till storhetsvansinne här, då det idag finns många fler som delar den titeln. Fredrik Reinfeldt har gjort mycket mer för att rasera detta land, än vad du hann med på din tid, och listan kan kompletteras med ett antal politiker och journalister. Det är inte heller bara svenskpartister som ser dig som en av dessa landsförrädare, utan även hundratusentals andra svenskar.

SvPs partiledare Stefan Jacobsson talar ikväll 19.00-20.30 på Almedalsscenen.


5 kommentarer:

 1. din djävla idiot nazze

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkvärda ord från vänster. Som vanligt.

   Radera
 2. är opolitisk din sjuka djävel så blanda inte in sånt ditt nazzesvin hoppas du åker på någon som kan ge dig en omgång

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast jag är ju inte nazist, och tillhör inte heller SvP. Jag skriver här om Mona Sahlins text.

   Radera
  2. jag läser di text o ditt tanke sätt är precis nazzarnas så skyll inte på att du är inte politisk ditt avskum såna som dig har vi fått nog av sedan andra världskriget .tycker du ska skriva om något annat om inte du kan sluta vara så invandrarfientlig .och det glädjande för mig är att sd inte kommer få någon som helst vågmästarroll efter valet bra att dom inte har någon som helst att säga till om för man kan bar njta att dom inte har något att säga till om.

   Radera