torsdag 19 juni 2014

PVVs 10-punktsplan för att förhindra islamitisk terror
Geert Wilders och PVV lade igår fram tio punkter för att förhindra att jihadturister för med sig sin terrorism tillbaka till Europa. Så här presenterar man förslaget:

Islam visar sitt rätta ansikte i Syrien och Irak. Fruktansvärda fanatiker, varav en del också med nederländskt pass, skapar ett spår av blod genom Mellanöstern. Nederländerna måste försvara sig. Om vi inte gör det, kommer de barbariska skådespel, som vi idag ser i Syrien och Irak, snart också utspela sig i vårt land.

1. En gång bort, för alltid borta
Den som åker till Syrien, Irak eller någon annanstans för att slåss för islam, förlorar automatiskt den nederländska nationaliteten och kommer inte mer in i landet. Ens tillgångar fryses och konfiskeras. Detta gäller också för den som värvar dessa jihadresenärer.

2. I fängelse
Återvändande jihadister ska direkt i fängelse och omedelbart häktas. Deltagande i och stöd till den väpnade islamitiska kampen blir straffbar.

3. Upprätta gränskontroller
Återinförande av gränskontroller. Vi måste lämna Schengen och EU, så att vi själva kan kontrollera våra gränser. 

4. Invandringsstopp från islamitiska länder
Vi måste införa ett invandringsstopp för människor från islamitiska länder, inklusive asylsökande. Internationella fördrag måste anpassas eller sägas upp så att detta möjliggörs.

5. Frivillig återvandring
Återvandring för människor från islamitiska länder. En undersökning visar att 73% av de nederländska muslimerna anser att jihadresenärer är hjältar. Dessa ondsinta sympatier hör inte hemma i Nederländerna.

6. Hårda tag mot understödjare
Moskéer, islamitiska skolor och andra organisationer som ger jihadresenärer finansiellt eller annat stöd måste omedelbart stängas. De ska stenhårt tas om hand civil-, förvaltnings- och straffrättsligt.

7. Inga militära interventioner
Nederländsk inblandning i den islamitiska världen är meningslös. Länder kan endast vara säkra, välmående och demokratiska om de gör sig fria från islam. Men det är deras eget ansvar. Vi måste fokusera på försvarandet av Nederländerna. Ingen vapenexport till islamitiska länder.

8. Mer pengar till Säkerhetstjänsten
Upphör med att slänga bort pengar på utvecklingshjälp och ge extra medel till att beskydda Nederländerna mot terrorism.

9. Stöd Israel
Israel är frontlinjen i striden mot jihad. Främja de ekonomiska banden med detta land. Om Israel faller, faller Västvärlden.

10. Bryt diplomatiska band
Nederländerna måste bryta banden med länder som stödjer terrorism, som till exempel Qatar och Saudi-Arabien.


Man kan naturligtvis diskutera vissa av dessa punkter. Inte minst vet jag att punkt 9 stör många, men den ingår så att säga i den kontrajihadistiska världsbilden, där ju Wilders är en portalfigur. Flera av de övriga punkterna borde vara helt självklara för varje europé.

10 kommentarer:

 1. Hur mycket kostade det att få med punkt 9? Israel är av noll och intet värde för Europa. Om inte judarna åkt ner dit hade det varit en källa till oro mindre där. Varför ska Israel alltid ha pengar från USA och Europa? De skryter ju med att de är så framgångsrika. Västvärlden faller naturligtvis inte om Israel faller utan tvärt om. Låt dem falla.
  De andra nio punkterna är alldeles lysande. Ord och inga visor. Synd att SD inte gick med holländarna och de andra. Men de kommer säkert att göra ett bra jobb med UKIP också. Det känns som om det har blivit lite lättare att andas i Europa nu. /J_B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att du i inte förstår!

   Radera
 2. Israel är det enda land som sedan länge står upp mot islam. Det enda. Samtidigt som hela västvärlden kryper för den avgrundsfilosofin. All heder till Israel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra där.....har aldrig förstått motståndet mot Israel....

   Radera
 3. Damien Thorn,
  för bara ett halvår sedan hade jag samma åsikt som du. Sedan råkade jag på någon sajt (jag tror det var Fria Tider) protestera mot allt Israelhat och allt tal om "judarna" som finns på den sidan. Jag fick svar på tal men tyckte fortfarande att jag hade rätt i mitt Israel-försvar. Dock råkade jag i samma veva gå in på en YouTube-fil med David Duke, som någon på någon alternativ sajt tipsat om. Jag blev så omskakad av denna att jag beslöt att försöka undersöka frågan. Jag har nu läst ett antal böcker om judarnas roll i världspolitiken, bl.a. David Duke's "Jewish Supremacism: My awakening to the Jewish Question" och "The Secret behind Communism", Norman G. Finkelsteins "The Holocaust Industry", G. Edward Griffin's "The Creature from Jekyll Island (om Federal Reserve i USA).
  Så här långt i undersökningen kan jag säga att jag (och också du) har haft hel fel om vad judarna och Israel egentligen sysslar med. Jag är fortfarande överens med dig om att Islam är en avgrundsfilosofi. Däremot har jag insett att de globala ledarna för det "judiska" befolkningsskiktet (som alltid har sin högsta lojalitet - inte mot det land som föder dem - utan mot Israel) styr världsutvecklingen idag och använder muslimerna för att förgöra västvärlden. Det är rätt att muslimerna hatar judar, kristna och alla som är "otrogna". Men det är också rätt att judarna - trots att det gått 2000 år - fortfarande hatar allt vad kristna värderingar står för. Fast detta sker inte öppet utan fördolt i ett bakslugt ränksmideri med hjälp av alla pengar de tillskansat sig. Och de har haft och har en långsiktig plan för att förgöra hela det kristna Europa, USA och Australien, som nu tycks gå in i sitt allra sista skede. De kristna å sin sida betraktar judarna som sina vänner och försvarar dem med näbbar och klor och tror att muslimerna går att konvertera med hjälp av vänlighet och generositet (det lyckas i enstaka fall). Hela världsutvecklingen är naturligtvis farlig även för det judiska befolkningsskiktet, men ledarna räknar kallt med att de två fienderna Islam och de kristna skall förgöra varandra medan de själva tittar på och håller i trådarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller inte med dig! Tror för det första att man måste skilja på israeler och judar i diasporan. De två lever under olika livsvillkor och den moderna historien skiljer sig från varandras. Detta präglar de två olika sätt. Israel är ett intressant land på många sätt, med många intressanta lösningar. Otroligt högt i tak i debatten trots att de är utsatta för faror hela tiden, andra länder skulle ha infört undantagstillstånd med strypt yttrandefrihet. Din beskrivning gäller några judar, inte alla alls. Betänk att Kent Ekeroth's mor är judinna, Paula Bieler är också judinna och båda gör ett utmärkt jobb. Här en sajt grundad av en baltisk jude som jag ofta besökt, särskilt under jugoslavienkrigen:
   Tenc.net
   Ina Höst

   Radera
  2. www.tenc.net
   var det!

   Radera
 4. Vilderrs har rätt till 100%. Han har tänkt igenom den här bättre än ni!

  SvaraRadera
 5. Finkelstein är ju patetiskt att ta fram i sammanhanget och bottnar i stor oförståelse

  SvaraRadera
 6. Bra förslag på alla punkter, men undrar lite på punkt 4: Vad gör vi med kristna i islamistiska länder som förföljs?
  Ina Höst

  SvaraRadera