tisdag 1 juli 2014

Dagens citat II: Kawa Zolfagary


"Jag är den enda rasifierade här. Skönt att man får vithetschocken redan på flygplatsen."
Twitter

Kawa får pris av "Rättviseförmedlingen" och 
kriminella Researchgruppens My Vingren.

Grundaren av "Vita kränkta män" och "anti-rasisten" Kawa Zolfagary är en i raden av alla de som om och om igen bevisar vilka som är besatta av hudfärg och följaktligen är de verkliga rasisterna. Hur friskt är det att få en chock av att se vita människor eller att ständigt dela in människor på det sättet? Jag har varit den ende blonde på flygplatserna i bland annat Taipei och Tashkent, utan att må särskilt dåligt av det.

Det är är väldigt många sådana här formuleringar i offentligheten nuförtiden:Så här fortsätter det, dag ut och dag in. När någon idag exempelvis vill kritisera en överrepresentation av män, verkar det av någon anledning oerhört viktigt att skriva "vita män". Jag ser aldrig att de som utpekas som rasister skriver om exempelvis "svarta".

Jag diskuterar själv aldrig invandring och integration utifrån "ras", men eftersom de som kallar sig "anti-rasister" verkar helt besatta av det, ligger det uppenbarligen någonting i slagordet "anti-rasist är ett kodord för anti-vit". Polariseringen tilltar och i det här landet kommer vi nog aldrig att få en vuxen och sansad debatt kring ödesfrågorna.
4 kommentarer:

 1. Om nyrasisterna fortsätter på denna inslagna väg, är jag rädd, att det snart kan bli mycket otrevligare än bara käbbel i (a)sociala medier

  SvaraRadera
 2. Orsaken till att polariseringen tilltar är att det kommer hit fler och fler afrikanska och arabiska rasister och muslimska fundamentalister och deras hat mot vita understöds av hela PK-media och den islamistiska "Sjuklövern" just för att de är svarta eller med arabiskt utseende. När en nazistinfluerad rasist som Tobias Hübinette som vill utrota alla vita svenskar får politiska uppdrag av Ullenhag då har hela regeringen gett sitt godkännande till rasism och hatbrott mot pursvenskar.

  Invandrare - oavsett varifrån de kommer - verkar i alla fall ha en väldigt stark instinkt och inser snabbt att svenskar generellt sett är ett väldigt kuvat, godtroget, identitetssvagt folk med världens största konfliktsrädsla och obefogad skuldkänsla (Jantelagen). Detta är de snabba på att utnyttja för att få både massmediala, ekonomiska och politiska fördelar.

  Stig

  SvaraRadera
 3. Att vara rädd under en vecka i Almedalen är INGETING jämfört med den rädsla fylld av äckel som islamister som Nabila fattah, Kawa Zolfagary och antivita kurdnationalister som Özz Nüjen sprider i hela Sverige resten av året. Och år efter år efter år... När till och med den annars så kaxige och omnipotenta Alexandra Pascalidou plötsligt drar på sig offerkoftan och sjunger med i skräckkören då är det uppenbart vilket teatraliskt jippo hela denna "rädsla för rasister" är.

  Den paranoide kommunistjägaren Joseph McCarthy som på 50-talet gjorde politisk karriär på amerikanernas kommunistskräck hade blivit grön av avund om han sett detta välregisserade drama. Han hade å andra sidan inte tillgång till något internet och Twitter för att sprida sina hjärnspöken.

  Stig

  SvaraRadera
 4. Är det inte väldigt rasistiskt att anse att det är fel att vara bara med vita? Duger inte vita längre? De verkliga rasisterna är Reinfeldt och Ullenhag och Hübinette. De anser tydligen inte att svenskarna duger som de är bara för att de har en annan hudfärg.

  Svenska folket bör passa sig mycket noga för fortare än vi tror kommer dessa galningar till verklig makt och då går det utför snabbare än vi kan föreställa oss.

  Nedräkningen har börjat.....10 år kvar sedan är Sverige för evigt helt kört.

  SvaraRadera