fredag 25 juli 2014

Foujan Rouzbeh kräver fri invandring från Palestina


De båda överåriga kravallsystrarna Nabila Abdul Fattah
och Foujan Rouzbeh, här i aktion för hijab, efter den
uppdiktade historien från Farsta.

Som alla vet, beskjuter Israel nu Gaza, och för vänsterns muslimer finns det i dessa dagar ingen annan fråga värd någon uppmärksamhet. Sålunda är även Foujan Rouzbeh, som lever på sin upplevda koppling till utanförskap och "förorten", för närvarande helt upptagen av konflikten. Också i detta fall visar det sig att Sverige ska skämmas, eftersom vi ännu inte infört fri invandring från området. Vi har ju vid det här laget lärt oss att varje problem i världen bör lösas genom att tas just till Sverige, och att det dessutom på något obegripligt sätt är vårt ansvar. På Aftonbladet kan Foujan utveckla sina krav:

"Migrationsverket har med anledning av de senaste veckornas attacker utfärdat ett tillfälligt utvisningsstopp till Gaza, men man vill inte ta något nytt generellt ställningstagande med hänvisning till  att ”konflikten har pågått för kort tid” och att ”det är svårt att bedöma läget efter bara några veckors stridigheter”. Migrationsverket behöver både en historielektion och hjälp med att göra en ordentlig omvärldsanalys."


För att vara förtryckt, förekommer Foujan
ändå enormt mycket i media.


Efter den sedvanliga genomgången om offren i Gaza, kommer då sleven mot Europa:

"Därifrån har några av dessa klarat av att kämpa sig vidare ut i världen och vissa har lyckats ta sig in genom Fort Europas murar. Slutligen har en minoritet av dessa flyktingar försökt att söka skydd i Sverige. Men inte heller här får de stanna, utan tvingas genomgå individuella prövningar där de förväntas kunna bevisa att de är i behov av skydd."

Själv börjar jag bli ordentligt trött på talet om ett "Fort Europa". Om den senaste tidens pro-palestinska demonstrationer har visat oss något, så är det att varje stad i Europa är fylld av en enorm mängd muslimer. Hur kan de svenska städerna, var och en, utan vidare få fram ett antal tusen muslimska demonstranter, om det verkligen handlar om ett fort? Det normala förfarandet vid asyl är just individuell prövning, även om vi nu upplever effekterna av betydande undantag, som exempelvis Eritrea och Syrien, varifrån vi har helt fri invandring. Foujan avslutar med ett krav till Sverige, där den snabba glidningen från Gaza till hela Palestina, med 4,5 miljoner invånare, nog inte är omedveten:

"Migrationsverket måste med omedelbar verkan ge amnesti åt alla flyktingar från Palestina. Allt annat vore en skandal, ett brott mot FNs flyktingkonvention och en kränkning av de universella mänskliga rättigheterna."

Även här försöker Foujan synas, tillsammans
med Bilan Osman, som har samma livsuppgift kretsande
kring islam, främlingsfientlighet och hijaber.

Även Foujan Rouzbeh har plockats upp av Feministiskt Initiativ, som allt mer framstår som ett parti på yttersta vänsterkanten, snarare än ett feministiskt sådant, dit samtliga personer ur kravallvänster och "antirasist"-kretsarna är välkomna. Rouzbeh är nu förstås riksdagskandidat för sekten och presenteras på följande sätt:

"Foujan var en av initiativtagarna till ”hijabuppropet” som lyfte problemen med hatbrott mot kvinnor som bär slöja, och som fick både folket och justitieministern att vakna till. Hon är expert inom frågor som rör asylrätt och migrationspolitik, sitter i styrelsen för FARR – Flyktinggruppernas riksråd och har jobbat med Amnesty. Foujan kan hålla brandtal och mobilisera de breda massorna."

Att lyfta ett problem som knappt finns, baserat på en händelse som inte inträffat, är alltså hennes största bedrift. Hon får även berätta lite själv vad hon ska göra i riksdagen:

"Mänskliga rättigheter och flykting-/asylpolitik är mina huvudområden. Öppna gränser är min absolut viktigaste fråga, med utgångspunkt för den mänskliga rättigheten att ha rätten och möjligheten till att kunna bosätta sig varhelst en person vill och behöver." 

"Att kampanja för lagliga vägar in i Europa / att nå ut både till normen men även till de marginaliserade / att kämpa med blod, svett och tårar för att krossa patriarkatet, nationalstaten & fascismen."

Kravallerna i Husby gav henne naturligtvis revolutionära kittlingar, där det hela var ett storslaget uppror mot det förtryckande och förhatliga Sverige, landet hon kom till 1989 från Iran. På SVT Opinion skrev denna kvinna, som faktiskt är 33 år gammal:

"Så inatt brann förorten igen. För alla där vet att ett människoliv inte alltid är lika mycket värt som ett annat. Alla där vet att det måste till bilbränder och stenkastning för att pocka på uppmärksamhet från politiker och media."


Foujan var inte på plats i Husby,
men på något sätt var hon ändå en
av de som "angreps" av polisen.


"Vi är under belägring av institutionaliserat förtryck och utanförskap. Polisen skyddar inte alla människor, den angriper somliga."

"Jag märker plötsligt hur mina tårar börjar falla okontrollerat. Historien upprepar sig. När kommer revolutionen?" 

"Jag var inte på plats, men jag är ändå en av dom som ni angrep inatt. Jag vill ha upprättelse. Fråga mig inte om jag försvarar och har förståelse för bilbränderna. Fråga mig inte varför jag har ett förakt för maktordningen. Fråga mig inte hur JAG ska lösa problemet."

Det komiska med personer som Foujan Rouzbeh, och nu senast Athena Farrokhzad, är att medan de skriker sig hesa för öppna gränser till Sverige, är de själva de bästa exemplen på just varför vi inte ska ha omfattande invandring från Mellanöstern. Som vanligt måste man också fråga sig varför de så gärna vill att deras bröder och systrar hamnar i detta avskyvärda land, där de själva förtrycks dagligen av rasistiska och patriarkala strukturer. Behöver de uppnå en kritisk massa för revolutionen?


10 kommentarer:

 1. Jag kräver fri invandring TILL Palestina.
  /J_B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Befintligt, men det gäller bara för judar....

   Radera
  2. Kräver påtvingad utvandring från Sverige!
   Börja med dom som upplever Sverige som
   rasistiskt och känner sig diskriminerade,tycker synd
   om dom som känner sig så kränkta.

   Radera
 2. Kanske räcker det med några beprövande ordspråk för att förstå vad det handlar om:

  Blod är tjockare än vatten och Lika barn leka bäst.

  Svenska folket har lurats att tro att dessa ordspråk är rasistiska trots att de flesta andra folk på jorden hyllar dem .

  Någonting i Sverige har gått sönder som gör mig fruktansvärt rädd. Med dagens takt kommer en miljon nya få uppehållstillstånd på 5 år, 3 miljoner på 10 och 6 miljoner på 20 år.

  Vi kommer att i denna takt ha nästan fördubblat befolkningen på 20 år nativiteten inräknat.

  Helt klart är alt allt kolappsar innan dess men då är skadorna irreparabla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ordspråk som ligger närmast här är: "Ge någon lillfingret och hon tar hela handen".

   Radera
 3. o jag kräver att alla ca 50 miljoner som enligt FN är på flykt i världen får komma till Iran där denna kravmaskinen foujan rouzbeh tydligen kommer ifrån.Då kan hon åka hem igen o va aktiv där i sina rättvisefrågor samt mänskliga rättigheter.Kära älskade, Moder Svea,mitt hjärta blöder för dig med alla dessa kravmaskiner.

  SvaraRadera
 4. Australien premiärminister Julia Gillard skräder inte orden mot muslimer eller islam

  Separat till detta förargade Julia Gillard vissa Australiska muslimer genom att i talet säga att hon stöder spionorganen som övervakar landets moskéer.

  ”INVANDRARE, INTE AUSTRALIER måste anpassa sig. Ta det eller lämna landet. Jag är trött på om denna nationen oroa sig för om vi förolämpar vissa enskilda eller deras kultur. Sedan terroristattackerna på Bali har vi upplevt ett uppsving i patriotism av majoriteten av australier”, sa Australiens premiärminister Julia Gillard i talet.

  ”Denna kultur har utvecklats under två århundraden av kamp, prövningar och segrar av miljontals män och kvinnor som sökt frihet.
  Vi talar främst engelska, inte spanska, libanesiska, arabiska, kinesiska, japanska, ryska eller något annat språk. Därför, om du vill bli en del av vårt samhälle. Lär dig språket!”, fortsatte hon.

  ”Detta är VÅRT LAND, vårt rike, och vår livsstil, och vi ger dig alla möjligheter att njuta av allt detta. Men när du är klar klagar, gnäller och gnäll om vår flagga, våra skäl, våra kristna tro eller vår livsstil, uppmanar jag starkt att ni drar nytta av en annan stor australiensisk frihet – rätten att lämna landet. Om du inte trivs här – lämna oss. Vi har inte tvingat dig att komma hit. Du bad att få vara här, så acceptera det land du accepterade”, avslutade Gillard.

  Detta är mycket tänkvärda ord som kommer från den högsta ledningen i Australien...Hur rätt är inte detta...Det är inte landet som ska ändra sig efter invandrarna...det är invandrarna som skall anpassa sig efter de normer, regler, språk och religiösa regler som gäller för landet de kommit till...Passar inte detta så varsågod och lämna landet!!! Mycket tänkvärda ord som våra ledare i konungariket Sverige borde anamma!!! I Sverige har vi fått not av dessa islamister...Deras tro är baserad på "Satansverserna" och deras profet och gud är den fallne ängeln i Bibeln...dvs Djävulen

  SvaraRadera
  Svar
  1. “It is very good that there be yellow Frenchmen, black Frenchmen, brown Frenchmen. They prove that France is open to all races and that she has a universal mission. But on the condition that they remain a small minority. Otherwise, France would no longer be France. We are after all primarily a European people of the white race, of Greek and Latin culture, and of the Christian faith. Try to mix oil and vinegar. Shake the bottle. In a moment they will separate again. Arabs are Arabs and French are French. Do you believe that the French nation can absorb ten million Muslims, who perhaps tomorrow will be twenty million and the day after forty million? If we adopt integration, if all the Arabs and Berbers of Algeria were considered as Frenchmen, what would prevent them from coming to settle in mainland France where the standard of living is so much higher? My village would no longer be called Colombey-les-Deux-Eglises, but Colombey-les-deux-Mosquées!“

   Charles De Gaulle

   Radera
 5. Johan Andersson på Granskning Sverige har bra frågor:

  Hur kan det finnas folkmord om det inte finns något folk?
  Hur kan bara svenskar dömas för hets mot folkgrupp om det inte finns några etniska svenskar?
  Hur kan hets mot folkgrupp finnas om det inte finns några folk?

  Jag har en till:

  Hur kan någon vara rasist om det inte finns några raser?

  och om man nu ändå medger att det finns raser

  Varför finns raserna om det inte vore för att de som parat sig, själva valt att para sig inom rasen för att det önskade det?

  De raser som idag finns gör ju just det för att den rasen varit rasligt medveten. Eftersom det enligt SD och 7-klövern inte finns några raser eller att det i alla fall är helt oväsentligt och om svenska folket också tycker det så kommer svenska folket således att försvinna. Sannolikt kommer det att ersättas med ett rasligt medvetet folk på sikt. alternativt ett strängt religiöst folk som tvingar in alla. Den altruistiska, naiva, självförnekande hållningen vi idag har i Sverige kan helt enkelt inte överleva. Det är bara etniskt och religiöst medvetna folk som kan på sikt överleva.

  Judarna skulle, för att ta ett exempel, inte överlevt om de inte varit extremt etnocentriska och rasligt medvetna. Ändå vill personer som Barbara Spectre förgöra det vita Europa. Bort med det. Bort med de vita. In med alla andra.

  Det är en stor skillnad att vara rasligt medveten, det är bara sunt, och det uppmuntras hos alla och är tillåtet, utom hos vita, eller att se ner på andra raser och viljan att behandla dem annorlunda.

  I Sverige finns t.ex. Afro-svenskarnas riksförbund med syfte att tillvarata afrikaners intressen i Sverige. Mig veterligen finns det ingen stark påtryckargrupp i Sydafrika som heter Vita Sydafrikaners Centralorganisation mot rasism, t.ex. Vita får vackert finna sig i att det inte längre är deras land. Den okontrollerade svarta migrationen in till Sydafrika gjorde att vita där blev en minoritet. Den okontrollerade migrationen in till Sverige gör helt säkert att svenska folket snart är i minoritet. Då är det inte längre svenskarnas land. De etniska svenskarnas land. Visst kan en afrikan kallas sig svensk men etniskt svensk blir den aldrig.

  Blir vita inte rasligt medvetna, såsom de flesta andra sunda folk, kommer vi att dö ut på sikt. En del tycker inte det har någon betydelse men generna säger något annat för de flesta. Vi vill gärna se vår egenart leva vidare. Det är ganska naturligt. Det är därför ofta landsmän kämpar för att de egna ska få komma till Sverige. Ytterligare ett skäl att stoppa all asylinvandring.

  Kulturer skapas av grupper av människor som valt att hålla samman (eller ibland med våld hållits samman). Byter du ut folket så byter du ut kulturen också.

  I Sverige har vi lag på att vi ska ha mångkultur så självklart behövs då i Sverige olika folk, annars uppstår den ju inte.

  Det är bättre att svenska folket byter ut sina politiker än att politikerna byter ut svenska folket.

  Är det verkligen bra för jorden om den vita rasen på sikt dör ut och trängs undan? Är svenska folket inte värt ett eget land?

  Bara några funderingar.

  SvaraRadera
 6. Lösningen för att få bort Mellanösterns skränande hopar från Europa har tre steg.
  1. Först slutar Väst att föra krig i Mellanöstern(Irak, Libyen, Syrien) samt att stödja den ena eller andra regimen(Egypten, Saudi-Arabien, Israel).
  2. Utan Västs stöd måste Israel sedan göra upp med palestinierna och ge dem ett eget land att återvända till.
  3. Europa deporterar alla Mena-folk tillbaka till deras egna länder.
  Vad angår det oss om deras kvinnor går i svarta lakan och vad angår det dem om våra kvinnor solar utan BH. De säljer olja och vi tekniska produkter. Diplomatiska förbindelser med alla och ömsesidig respekt. Ökenkulturer i öknen och sekulära samhällen hos oss.
  Så ser en lycklig skilsmässa ut.
  /J_B

  SvaraRadera