måndag 28 juli 2014

Naivt och underdånigt mys i morgonsoffanJa, kära vänner, jag ber om ursäkt om det blir en islamisk dos igen. Jag är fortfarande inte kontrajihadist och det finns en mängd ämnen jag hellre skulle skriva om, men dessa dagar är det inte bara krig i Gaza och terroralarm i Norge, utan dessutom slutet på Ramadan, vilket våra politiker och medier ser till att påminna oss om.

Självklart ville SVT imorse därför tipsa oss om "Bästa maten efter fastan" och hade bjudit in konvertiten Jonnha Hagenlöf Arabi. Det blev ett pinsamt underdånigt och lismande program, där programledarna ansträngde sig till det yttersta för att visa hur naturligt och trevligt det var med en beslöjad kvinna i studion. Redan inledningen bjuder på en komisk detalj, där programledaren blir osäker på "Hagenlöf", men "Arabi" rullar ledigt från tungan. Så påklistrade leenden och glada skratt tror jag inte vi skulle ha sett om någon annan var där för att presentera bakverk. Om exempelvis Jimmie Åkesson hade varit gäst, skulle vi få se sammanbitna miner, aggressiva frågor och ett kontant avståndstagande, på grund av hans fruktansvärda "människosyn" och problem med "alla människors lika värde", men några sådana aspekter känner man inte av när en muslim kommer på besök. Innan vi kommer in på själva bakverken, får vi veta hur härligt det är nu, när det är så fullt i moskéerna att folk även lägger sig på gatorna och ber.

Eid al-Fitr är tydligen bara glädje och kärlek, men en beslöjad kvinna innehåller naturligtvis lite mer än så. Den där hijaben är inte "bara ett tygstycke", lika lite som en hakkorsprydd armbindel är det. Norrländska Jonnhas profilbild på Facebook ser ut så här:På sin sida har Jonnha bland annat lagt upp nedanstående video, en hyllning till Hamas militära gren, "Al Qassam-brigaderna", den första palestinska grupp som genomförde självmordsattentat mot civila.

Samtidigt har hon inga problem att skriva, angående förbjudna pro-palestinska upplopp i Frankrike:

"Rasismen tar verkligen över världen och orättvisa och hat är det enda som får utrymme."

Japp, det ska mördas och stridas runtom i världen, men när muslimer nekas att gå bärsärkagång i Väst, där de av någon anledning insisterar på att bo, då är det fruktansvärt och, som ett brev på posten, "rasism" och "islamofobi".

Hon får naturligtvis en kram
av TV4s Tilde de Paula.
Jonnha brinner även för Syrien, där hon uttryckligen förklarar att det enda som räknas är att Assad försvinner, en "värdegrund" som kanske understryks av denna bild hon lagt upp:
Mycket fint, Sveriges Television, koncentrera er nu på att ta avstånd från SD och se till att markera med sura miner och idiotiska frågor om ni någon gång bjuder in Jimmie Åkesson.

45 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag blir fysiskt illamående av se detta trams ... nu har det gått överstyr!!! skam åt sverige att ta in den dyngan!!!

   Radera
 2. Såg detta spektakel och bytte till Top Gear

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tittade på TV4:s morgonprogram på lördagar med Lasse Bengtsson men sen han drog till Afghanistan så fanns det inget mera att se där. SvT slutade jag med för några år sedan då risken var överhängande att frukosten skulle besluta sig för att komma i retur.

   Top Gear (originalet och enbart originalet) och framför allt Jeremy Clarkson är däremot väl värda att se. BBC har hotat Clarkson med repressalier för politisk inkorrekthet men OM de skulle sparka Clasrkson, May och Hamond så skulle BBC få lägga ner programmet. De tre herrarna skulle kunna starta ett nytt motorprogram och sälja till TV-kanaler över hela världen.

   Radera
  2. Ett mycket bättre val. :)

   Radera
 3. För mig har åsynen av en slöja numera nästan en fysisk påverkan.

  Slöjan representerar för mig all den efterblivenhet som islam ständigt leder till, fattigdom och all tänkbar efterblivenhet är dess signum. Precis överallt.

  Alla de islamofiler som bugar för muslimer skulle väl någon enda gång kunna beskriva ett enda ställe på vår jord där islam praktiseras på det vis som de uppskattar. Bara ett enda ställe.

  Om jag är beredd att begränsa mitt liv på det sätt att jag lovar att inte besöka muslimska länder och i gengäld vill att muslimer skall låta bli att besöka västländer, vilket fel begår jag då? Är det inte symmetriskt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har samma känsla. Försöker att bemöta enskilda människor med respekt men samtidigt så förknippar jag hijab & niqab med Sveriges förfall.

   /Fredrik H

   Radera
  2. Jag tycker det är synd om muslimerna, de är inavlade, outbildade och fattiga.. men det är inte illa nog,väst invandrar konstant deras länder och slaktar och brutaliserar deras befolkningar.. Och när väst inte direkt invaderar så installerar de brutala diktatorer som torterar och förtrycker befolkningarna.. Eller så spränger väst muslimska familjer med drönare.. Eller finansierar, tränar och utbildar islamiska terrorister som ytterligare brutaliserar och terroriserar den muslimska befolkningen.

   Radera
  3. Hur menar du att väst skapat konflikten mellan muslimer och hinduer då? Muslimerna kan också bedriva imperier ska du veta. Du känner kanske inte till det turkiska Ottomanska Imperiet? Ett av de mest långlivade, krigiska, slavhandlande och brutala imperier världshistorien har skådat.

   Sen hoppas jag inte att du försöker "pinna" Boko Haram och all annan religiös fanatism i Afrika på väst!?! Vad har väst att göra med att Boko Haram kidnappar Nigerianska skolflickor och tvingar dem att konvertera till islam?

   Det är också väldigt underligt att det bara är vi i väst som erbjuds att känna denna arvsskuld... snarare väldigt bekvämt att hålla upp som en "red herring" att vifta med när islams brutalitet och aggressiva expansion i väst förs på tal. Men om vi i väst ska skylla oss själv vill jag veta vad hinduerna gjort för att skylla sig själva?

   Radera
  4. "Hur menar du att väst skapat konflikten mellan muslimer och hinduer då? M"

   -Jag har inte sagt att muslimer inte är förmögna till att skapa konflikt själva, De är ju människor trots allt.. Fattiga.. inavlade, förtryckta, outbildade människor.

   "Muslimerna kan också bedriva imperier ska du veta. Du känner kanske inte till det turkiska Ottomanska Imperiet?"

   -Vart säger jag att muslimer inte kan bedriva imperier?

   " mest långlivade, krigiska, slavhandlande och brutala imperier världshistorien har skådat."

   -Låter som ett genomsnittligt imperium.

   "Sen hoppas jag inte att du försöker "pinna" Boko Haram och all annan religiös fanatism i Afrika på väst!?!"

   -Suck, jag sa inte att väst kontrollerar allt muslimer gör, jag sa bara vad jag sa, inget mer. Sen är Boko haram "Wahhabister" och Wahhabisterna kunde bara besegra de andra stammarna tack vara Storbritanniens stöd, än idag så är Storbritannien/USA bästisar med Saudiarabien, vilket är Wahhabism födelseplats och hjärta och konstant sprider sin extremistiska ideologi till väst och och andra områden där det finns muslimska populationer..

   "Det är också väldigt underligt att det bara är vi i väst som erbjuds att känna denna arvsskuld... s"

   -Det är ingen arvsskuld.. USA beväpnar islamister, tränar och finansierar terrorister dagligen tiden.

   Här poserar John Mccain med ISIS 2013.
   http://pamelageller.com/2014/06/john-mc-cains-isis-photo-op-jihad-army-runs-ad-campaign-featuring-photo-jhn-mccain.html/

   ".. snarare väldigt bekvämt att hålla upp som en "red herring" att vifta med när islams brutalitet "

   -Hm, västs regeringar mördar och förstör livet för miljoner med muslimer... Islams brutalitet säger du.

   "Men om vi i väst ska skylla oss själv vill jag veta vad hinduerna gjort för att skylla sig själva?"

   -Vi i väst? Tar du på dig ansvaret för din regerings agerande? Västs regeringar är genomkorrupta och agerar varken i muslimernas intressen eller etniska Européers...Du är förövrigt medveten om att Indien etniskt rensade miljoner med muslimer från sitt land?

   Radera
 4. Det går inte att titta på nyhetsmorgon på vare sig SVT eller tv4 längre det är bara mångfald,allas lika värde,rasism utifrån vänsterns syn
  Man spyr åt dom

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, i Sverige så varierar myndigheterna från att var vänster till att vara vänsterextrema.

   Radera
 5. Klockrent skrivet Tobbe! Jag betecknar mig inte heller som kontrajihadist. Inte på långa vägar. Problemen och konflikterna som islams högljudda intåg i europeiska västländer skapar kan man dock inte blunda för. Situationen är synnerligen allvarlig.

  Vi i väst får inte känna motvilja mot att hävda den västerländska upplysta och sekulariserade kulturen och statsbildningarna överlägsna jämte islamsk kultur och länder där sharia råder.

  http://youtu.be/n3wcjwY4mz8

  (We Should Not Be Reluctant to Assert the Superiority of Western Values, Intelligence Squared Forums)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så här låter det i brittiska moskéer, och får vi tro Mona Walters berättelse om moskéer i Sverige så finns ju inget som tyder på att det inte skulle vara samma tongångar här hemma bland mohammedanerna:

   http://youtu.be/qJM_fPlWFgI

   (British Islamist Abu Waleed: Muslims Should Humiliate Christians to Make them Convert to Islam)

   Radera
  2. "Jag betecknar mig inte heller som kontrajihadist. Inte på långa vägar."

   Finns det överhuvudtaget någon som gör det? Det där verkar ju mest vara ett tillmäle som antisemiter och SD-motståndare kastar på islam/islamiseringskritiker. Tillmälet baseras väl på ett manifest från en islamiseringskritisk blogg, vilket publicerades med t ex följande ord: "The Counterjihad: Resisting Islamization and Reviving the West.". Men inte ens där refererar de till sig själva som "kontrajihadister". Tillmälet blev givetvis särskilt potent och populärt att slänga mot meningsmotståndare efter Breiviks härjningar. Han själv var dock oerhört tydlig med att han var en "militant nationalist".

   Radera
  3. "Finns det överhuvudtaget någon som gör det? "

   -Ja.(Länk längst ner)

   "Det där verkar ju mest vara ett tillmäle som antisemiter och SD-motståndare kastar på islam/islamiseringskritiker. "

   -Jag har aldrig hört någon beskriva sig själv som antisemit heller, är inte det något okunniga människor och sionister kastar på alla som ifrågasätter Israel eller judisk rasism generellt?

   "The "Counter Jihad 2007" conference, which took place in Belgium, has been regarded as a crucial event in the movement's history.[29] During this first large conference, the Belgian, Flemish-nationalist party Vlaams Belang acted as host, allowing the conference access to the European parliament building as a venue.[27] A March 2012 Counterjihad-conference in Denmark drew 200-300 supporters from throughout Europe. Ten times the number of left-wing protesters staged a counter-demonstration.[30] The 2012 conference in Denmark, was alleged by its organisers, the English Defence League to mark the starting point of a pan-European movement.[31] The umbrella organization, Stop Islamisation of Europe, was founded by Anders Gravers Pedersen,[32][33][34] who also sits on the board of the Stop Islamisation of Nations.[35] There are numerous affiliated "Stop the islamisation of..." and "Defense Leagues" in several European countries,[24] among them Stop Islamisation of Denmark, Stop Islamisation of Norway, and the English Defence League."
   http://en.wikipedia.org/wiki/Counterjihad

   Radera
 6. Förmodligen har inte Jonnha blivit muslim av ideologisk övertygelse eller efter en religiös väckelse utan för att hon vill dela sitt liv med en främling från Mena. Resultatet är synligt och för mej personligen vämjeligt. Som etnisk svensk kan hon inte deporteras men följer förhoppningsvis med sin man när svenskarna förhoppningsvis åter är herrar i eget hus.
  Uppdatering: SD stödjer islamisterna i Syrien och står bakom de av Sverige 715 skänkta miljonerna till Brödraskapet/Jihadisterna.
  Medges att det är svårt att hänga med i svängarna när man är supporter till Israel. Först är man emot muslimer och så plötsligt är man allierad till Saudi-Arabien och Egypten. Efter en tid av att ha sett Brödraskapet i Syrien som dödsfiender så är Israel på samma sida en dag och där står man som svensk vän till Israel helt förvirrad. Hur ska det bli den dag när bevisen blir ovedersägliga på att de såta vapenbröderna Israel/Saudi-Arabien/USA finansierar och möjliggör ISIL-islamisterna i Irak?
  De svenska sionisternas situation är densamma som kommunisterna befann sig i 1939 när Stalin gjorde upp med Hitler. Det är inte lätt att sakna en egen ståndpunkt byggd på egna analyser. Men det är väl typiskt svenskt att falla i farstun för främlingar och deras ideologier. Oikofobi kallas det visst med ett fint ord. Taskig självkänsla för att uttrycka det på svenska. /J_B

  SvaraRadera
  Svar
  1. "så är Israel på samma sida en dag och där står man som svensk vän till Israel helt förvirrad. "


   -Israelvänner löser det problem genom att vara ytterst okunniga, när det kommer till sionismen/kontrajihadism så är okunnighet styrka, det är därför antidemokrat sajten avpixlat censurerar värre än aftonbladet.

   Radera
  2. Utrikespolitik är väl inte SD:s starka sida; behöver inte heller vara så länge man inte är statsbärande
   SD:s viktigaste uppgift är att rida spärr mot extremisterna i SvP och SMR, när landet går mot systemkollaps

   Radera
  3. Ateisten: Den viktigaste uppgiften är väl snarare att besegra de riktiga extremisterna i V, MP, FP m fl?

   Radera
  4. Um, är SD viktigaste uppgift att bekämpa Svensk etniskt nationalism?

   Borde SD viktigaste uppgift inte vara att skydda Svenskar och Sverige genom att besegra mångkulturen?

   Radera
 7. Tack för att Du fortsätter att peka ut hyckleriet och fjäskandet kring islam som vi dagligen tvingas på i diverse media. Helt otroligt att vi Svenskar bombarderas av denna vidriga propaganda, det måste få ett slut och det omgående! Återigen tack för att Du driver denna eminenta blogg, mycket läsvärd!

  SvaraRadera
 8. Alldeles i början av TV-klippet sa man att det finns säkert 1 miljon muslimer nu i Sverige!!! Om det inte finns så många redan nu så blir det väl så ganska snart med tanke på den massinvandring vi nu ser från MÖ och Afrika.

  Vid den sista säkra räkningen som gjordes 1930 över religionstillhörighet i Sverige, uppgav 15 personer i Sverige att de var muslimer. Från 15 till 1 miljon på mindre än 100 år!!! Hur ser det då ut om ytterligare 50 eller 100 år?

  Jag börjar uppleva det allt oftare som vi befinner oss i en ren mardröm och funderar allt oftare på om det snart bara är att säga ajöss till detta allt mer makabra land.
  /ICH

  SvaraRadera
 9. Nu väntar vi bara på ett TV-program där muslimerna önskar oss God Jul (och verkligen menar det), men det kommer aldrig att hända för det gör dom inte.

  SvaraRadera
 10. Förtjusningen över att ha en vinterklädd fundamentalist i studion är uppenbar.

  SvaraRadera
 11. Jag skall minnas TV-journalisternas förtjusning över att umgås med islamister när de har börjat halshugga oss svenskar - det lär väl inte dröja alltför länge. Det är ju en sådan bra metod att skapa respekt för muslimerna (=skapa rädsla). Då öppnas ännu fler dörrar.
  /Gunnar B.

  SvaraRadera
 12. "Jonnha brinner även för Syrien, där hon uttryckligen förklarar att det enda som räknas är att Assad försvinner, "

  -Jaså? 96% av den muslimska befolkningen i Syrien håller inte med, om hon vill leva under ISIS så är det bara att flytta dit.

  "A survey conducted by a British polling group reveals that only 4% of Syrians support the extremist Islamic State of Iraq and Greater Syria (ISIS)"
  http://time.com/2968426/the-vast-majority-of-syrians-are-opposed-to-an-islamic-caliphate/

  SvaraRadera
 13. "Ja.(Länk längst ner)"

  Nej. Ingen där betecknar sig själv som "kontrajihadist".

  "Jag har aldrig hört någon beskriva sig själv som antisemit heller"

  Det visar ju bara återigen vilken okunnig och svagbegåvad provokatör du är i sådana fall. Det har väl t o m uttalats stolthet över att vara antisemit i själva den svenska riksdagen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Nej. Ingen där betecknar sig själv som "kontrajihadist"."

   -Mötet hette ""The "Counter Jihad 2007" conference"...

   "Det visar ju bara återigen vilken okunnig och svagbegåvad provokatör du är i sådana fall. "

   -Imponerande argument, du är från avpixlat antar jag? En sådan intolerans och impotent aggressivitet mot andras åsikter är oundvikligt i ett antidemokratiskt miljö där alla som tycker annorlunda blockeras.

   Radera
 14. "Mötet hette ""The "Counter Jihad 2007" conference"..."

  Och? Det innebär inte att deltagarna går runt och kallar sig "kontrajihadister". Jag tar själv upp ett manifest där det skrivs om "The Counterjihad".

  "Imponerande argument, du är från avpixlat antar jag?"

  Varför klippte du bort det sakargument som jag baserar mitt utlåtande över dig på? Och, nej, jag läser knappt på sidor som Avpixlat (och ännu mindre sådana som Fria Tider etc.). Jag har aldrig kommenterat där heller. Tobbes och ett fåtal andra bloggar blir berikade med min visdom...

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Och? Det innebär inte att deltagarna går runt och kallar sig "kontrajihadister". "

   -Precis som människor på ett sionistisk möte inte är sionister eller människorna på att antifascistisk möte inte är antifascister eller människorna på ett feministisk möte inte är feminister?

   "Varför klippte du bort det sakargument som jag baserar mitt utlåtande över dig på? "

   -När du trollar ska du vara tacksam att någon bryr sig om att svara dig överhuvudtaget.. Ingen tar troll seriöst.

   "Och, nej, jag läser knappt på sidor som Avpixlat"

   -Intolerans och barnsliga personangrepp avpixlat är för dig.

   "blir berikade med min visdom..."

   -
   http://r.ddmcdn.com/w_640/h_360/gif/videos/laugh.jpg

   Radera
  2. http://files.abovetopsecret.com/files/img/jq523f5c52.gif

   Radera
 15. "Precis som människor på ett sionistisk möte inte är sionister eller människorna på att antifascistisk möte inte är antifascister eller människorna på ett feministisk möte inte är feminister?"

  De har säkert inga problem med sådana beteckningar, men du ska belägga att folk betecknar sig som "kontrajihadister". Vlaams Belang var tydligen värd för konferensen. Betecknar de sig som "kontrajihadister"?

  "När du trollar ska du vara tacksam att någon bryr sig om att svara dig överhuvudtaget.. Ingen tar troll seriöst."

  Det kom ju från rätt tangentbord... Att jag återigen avslöjar din häpnadsväckande okunnighet och svagbegåvade provokatörsverksamhet är knappast att "trolla".

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Att jag återigen avslöjar din häpnadsväckande okunnighet och svagbegåvade provokatörsverksamhet är knappast att "trolla"."

   -Haha, vilket ovärdighet beteende, där gick du över gränsen för min del, nu är du ett verifierat troll. Du ska inte inte matas mer.
   http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140209013353/creepypasta/images/a/a9/Don%27t_Feed_the_Troll.jpeg

   Radera
  2. "Haha, vilket ovärdighet beteende, där gick du över gränsen för min del, nu är du ett verifierat troll. Du ska inte inte matas mer."

   Det var ju också ett sätt att fly från debatten på. Men snart är du väl tillbaka med ditt havererande om att SD förnekar att det finns ett "etniskt svenskt folk" etc. Pajas.

   Radera
  3. http://files.abovetopsecret.com/files/img/jq523f5c52.gif

   Radera
  4. ALLA DOM ER SYMPATI TILL ISLAM+ MUSLIM ER LANDSFÖRÄÄREDARE

   Radera
 16. Men är det nån som har anmält detta till granskningsnämnden då? Gör det istället och våga skriva under med namn på vad ni tycker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte att något i inslaget bryter mot någon regel, då det ju handlade om bakverk och som sådant var oförargligt. Jag reflekterar här över vilken naiv inställning man har till vissa ideologier, samtidigt som man har en enorm beröringsskräck inför andra.

   Radera
  2. Förresten jag känner igen henne nu, det var hon som tävlade i nåt bakprogram i tv7 där Tilde de Paula var programledade hon är muslim men svär som en borstbindare.

   Nej sen är det ju tv4 också annars kunde man visst ha anmält att en person med terrorist sympatier bakar i tv.

   Radera
 17. Förbjud Ramadan i Sverige i NU!!! . får vi inte ha våra traditioner ska Ramadan förbjudas och inte vissas i tv ,då det inte är västerlänskt

  SvaraRadera
 18. Den här konvertiten har idag publicerat länken och många kommentatorer är upprörda över att du jämför slöjan med hakkorset. Nu kan jag inte svara dem direkt, men jag är säker på att många islamofiler läser kommentarerna i sin ständiga jakt på sk "islamofobi" för att kunna bekräfta sin förneklade världsbild.

  Det är fullt rimligt att jämföra slöjan med ett hakkors. Hakkorset är inte nazistiskt, men den har här i väst fåt den symboliken. Människor försetäller sig att bara nazister gillar hakkors. Det är en konstruerad symbolik som det råder konsensus över. På samma sätt är många skeptiska till symboliken slöjan förmedlar. Må vara att konvertiter och andra hittar på sin egen tolkning till varför de bär den, men det tar lika lite bort den negativa symboliken en islamsk slöja innebär, vilka signaler den sänder - precis på samma sätt som ett hakkors här i väst! Har konvertiter, islamofiler och andra problem med det så tycker jag de ska lära de muslimer, islamister, som fyllt slöjan med symboliken, om islam, inte icketroende som helst vill slippa fundamentalistisk islam.

  SvaraRadera
 19. Vargiveum och vad är det för signaler en slöja sänder? Slöja har funnits i alla tider i alla kulturer så varför haka upp sig på att vissa kvinnor väljer att ha slöja?! Jag tror vi har större problem i samhället än kvinnor som bär ett tyg över huvudet.

  SvaraRadera
 20. Såg att ett par illaluktande inskränkta hitlerälskande män tittat in på Metros artikel om Adam Tensta och hans val att lämna TV4-studion under sändning. En man vid namn Tobias Svensson med en lång historia av tattarfamiljer i släkten tog så illa vid sig att han kände för att länka till en så kallad artikel han skrivit om Jonnha Hagenlöf Arabi som råkar bära slöja pga sin tro. Av artikeln att döma verkar det ha retat upp den självutnämnde helsvenske Tobias Svensson i sån grad att efter att ha sett en muslim i hans tv-apparat den där morgonen, i sitt hem med frukost framdukat, att det måste ha skrämt upp stackars Tobias något oerhört. Om inte Tobias fullständigt tappat besinningen innan så gjorde han det definitivt nu. En muslim med slöja var inbjuden till TV4 morgon och var enligt Tobias utsago där för att baka kakor. Stackars Tobias. Vad skulle han ta vägen? För detta menade Tobias innebar att muslimerna nu definitivt skulle ta över Sverige, efter att ha sett en muslim, I SVENSK TV, och ... bakat kakor! Herregud! Jag vill nu starta en insamling till stackars Tobias så vi kan skicka denna arbetslösa gängmedlem med anknytning till terroristverksamhet så att han får träffa en psykiatriker som hjälper honom tillbaka till ett normalt liv och ett aktivt samhällsliv. Än kan det inte vara försent! Tro på Tobias och lägg 2 kr i en mugg utanför Tobias lägenhet, detta kommer gå oavkortat till en psykiatriker för Tobias välmående och förhoppningsvis blir han kvitt sina paranoida rop på hjälp av sånt här slag fortsättningsvis.

  Må väl Tobias. Många kramar, en orolig Europavän

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, den där var lite rolig faktiskt. Men om Adam Tensta blir så provocerad av att en fitness-tjej använt det berömda n-ordet, så kan väl jag få provoceras av mys med islamister?

   Radera