tisdag 23 september 2014

Sveriges Radio lyfter Göran Perssons "analys"


I förrgår noterade vi hur även Göran Persson bjöd på en kommentar om Sverigedemokraternas framgångar. För att komma från någon med hans erfarenhet, var analysen förvånansvärt infantil.

I Sveriges Radios P1 Morgon tog Karin Wettre upp Perssons uttalande och citerade tre reaktioner på det, varav en var särskilt relevant:

Det var naturligtvis trevligt att på detta sätt bli vald som en motröst, även om Wettre kände sig nödgad att klippa bort "och att Skåne visar vägen". 

5 kommentarer:

 1. Märkligt sammanträffande att det råkar var dålig mobiltäckning och hög andel invandring på samma orter som SD får höga röstetal.
  Allvarligt talat - ELEFANTEN I RUMMET!
  Hur kan de undgå att tala om invandringen när snart sagt allt handlar om den. Det är brott av alla slag, "svenska" "flykting"-smugglare, bostadsbrist, social misär. Varje nyhetssändning handlar om problem som är orsakade av invandringen och ändå lyckas PK-"eliten" blunda för detta varje gång. Hur är de funtade? Fattar de inte snart att de är avslöjade? Var annan svensk vill stoppa invandringen och 800 000 röstade på SD. När ska PK-klassen ge upp och inse att slaget är förlorat? Om det inte hade så förödande konsekvenser för landet skulle man skratta åt dem men dessa dårar har faktiskt makten.
  Det som händer Sverige är som att beskåda en järnvägskatastrof i slow-motion. /J_B

  SvaraRadera
 2. Jag är övertygad om, att Göran Persson bittert ångrar sin milt sagt infan-
  tila kommentar! Många socialdemokrater sliter ju sitt hår i förtvivlan, både
  över Perssons dumheter, samt Stefan Löfvens uttalande på valnatten;
  "Jo då, vi socialdemokrater ska fortsätta med Alliansens flyktingfiasko,
  och vi ska utestänga SD från politiskt inflytande!" Vad tror Löfven? Att
  hela S består av lallande, blinda och döva idioter? Kritiken är förödande
  i den arbetande medelklassen...och Löfven hör inte ett dugg! Tänk bara
  vilka mardrömmar som väntar honom med Fridolin, Romson och Ferm
  i en socialdemokratisk regering, då kan han lika bra ta in Mona Sahlin
  som Invandrarminister...sen är det kört för ministären Löfven.

  SvaraRadera
 3. Bra Tobbe, din blogg förtjänar mer uppmärksamhet. Vad gäller Göran Persson så kände jag inte riktigt igen honom, han låter betydligt äldre numera. Inget fel i det, vi ska alla den vägen vandra, men han är faktiskt påtänkt som utrikesminister.

  SvaraRadera
 4. Hej Tobbe! Din blogg är mycket välskriven med många insiktsfulla resonemang och tankar. Det har blivit en angenäm vana att gå in på bloggen när tillfälle ges. Kör på! Som du märker gör du skillnad. / En vetgirig läsare

  SvaraRadera
 5. Hi hi.....ja, om det är så att pensionerna är högre i städerna så skulle jag vilja vara den första som sällar mig till inflyttarna dit! =)

  SvaraRadera