onsdag 11 februari 2015

Russia Today visar scenerna från Pegidas demonstration i Malmö
Som bekant höll en nystartad svensk gren av ursprungligen tyska Pegida en demonstration i Malmö. I en ledare på Dispatch International beskriver Ingrid Carlqvist den som misslyckad, men vad kan man då säga om motdemonstranterna?

Till att börja med, tycker jag att motdemonstrationer i sig är patetiska, då det handlar om att få skrika ut sitt hat och ge egot en skjuts. Låt oss titta på bilderna från Russia Today:

Hur tänker personerna som bemöter en demonstration mot islamisering med regnbågsflaggor och nakna bröst? Tror de att en allt starkare islamisk närvaro kommer att främja dessa uttryck? Vänsterns allians med islamismen är i sanning en märklig historia.

"Granskning Sverige" har gjort en obetalbar intervju med en av dessa "anti-rasister", som tydligt visar att de inte har någon aning om vad de egentligen protesterar mot, eller för. De utger sig för att ringa från Aftonbladet, för att överhuvudtaget bli besvarade:5 kommentarer:

 1. Haha klockren intervju, jo jag är emot kvinnoförtryck och nej jag skulle aldrig vilja leva under sharia men jag protesterar ändå mot pegida för att nån sa att jag skulle göra det typ!
  Att inte fler människor demonstrerade tror jag tyvärr beror på att det i dagens samhälle inte är riskfritt att ha sk icke-politiskt korrekta åsikter och de innefattar all kritik mot islam. Jag kan bara utgå från mig själv och jag är inte helt öppen med mina åsikter då jag har barn som jag är rädd om, ett arbete som jag garanterat skulle förlora om det kom fram att jag är SD:are (kyrkan) jag har inte råd att få min egendom förstörd av idioter så därför kan jag bara avvakta och försöka påverka i det lilla. Blev oerhört glad när mätningen från YouGove visar att vi snart har 20% vilket gör att jag förhoppningsvis inom en snar framtid kan bli alltmer öppen med mina politiska åsikter.

  SvaraRadera
 2. I en fungerande demokrati skulle Granskning Sverige få de priser som idag går till PK-media som Aftonbladet o Expressen.

  SvaraRadera
 3. Youtube-inslaget från RT - Malmödemonstrationerna - kanske kanske hade syftet att få tittaren att tro att alla demonstranter. dvs även det röda gatuslöddret, protesterade mot islamisering i Sverige. Smart i så fall, hahahaha, en bild säger mer än tusen ord, och med okommenterat inslag, misstänker jag att RT medvetet försökt norpa en poäng, även med en smart rubrik.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker 'motdemonstration' är helt fel ord. Demonstrationssabotage beskiver bättre vad det handlar om.

  SvaraRadera
 5. Motdemonstranterna i Malmö bestod i huvuddel av Araber och de har väl sin egen ganska självklara agenda över varför de är mot Pegida. De skulle börjat demonstrationen i Sjöbo istället.

  SvaraRadera