torsdag 5 februari 2015

Självmordsdåd av Haag-demonstrant


Abu Hanif i Haag innan han fann paradiset

Nederländerna har kommit ganska långt i sin islamiseringsprocess, med en mängd islamiska skolor och naturligtvis ett antal attentat och försök till sådana. Det sker också demonstrationer till stöd för IS, inte minst i Haag, som av islamisterna själva kallas för "Jihad City".

En sådan demonstration genomfördes i juli förra året, vilket vi tittade på här. En av talarna, som kallar sig "Abu Hanif" och ses på bilden ovan, ska igår ha genomfört ett självmordsdåd i Fallujah i Irak. Det är okänt vad målet var, eller hur många som omkom, men vi får väl iallafall tacka för att han inte längre vandrar på Europas gator.
"Abu Hanif" kom från Amsterdam och var aktiv inom omvändarrörelsen "Straat Dawah" (ungefär "gatukonvertering"), men han är inte den förste nederländske medborgaren som genomfört självmordsattentat i Irak. I november förra året sprängde sig 19-årige Sultan Berzel från Maastricht sig vid ett polishus i Bagdad, med ett antal döda och skadade som följd. Samtidigt som "Abu Hanif" avreste ytterligare ett antal personer från Amsterdam.

Telegraaf I
Telegraaf II


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar