torsdag 28 maj 2015

Dagens citat: Stefan Löfven


"Uppgiften blir svårare nu än när vi satte målet, så är det. Men det är också en stor tillgång för vårt land att människor kommer till Sverige."
Aftonbladet
Statsministern medger att den årliga tillförseln av asyl- och anhöriginvandring gör att regeringens jobbmål kan vara svårt att nå. Hur en konstant ström av nya arbetslösa ändå är en tillgång utvecklas inte, utan lades i vanlig ordning till för sakens skull. Löfven framhåller validering av utländska utbildningar som viktig, men tillägger också:

"Sedan är det också en del som har låg utbildningsnivå. För dem ska vi se till att de får utbildning från den nivå där de befinner sig och en så snabb etablering som möjligt."

Det är egentligen fantastiskt att tillströmningen bara måste fortsätta, alldeles oavsett konsekvenser och hur läget i landet ser ut.


16 kommentarer:

 1. Ja, slutsatsen måste alltid bli att invandringen är bra eller måste bibehållas. Logiken i svensk politik lyser med sin frånvaro.

  SvaraRadera
 2. Han kan ju inte erkänna att han haft fel. Så fortsätt att nedmontera Sverige. Hur kan sossarna välja en så totalt urblåst ledare?
  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att vara urblåst är i (s)-kretsar en partipolitisk tillgång. Det har gjorts undersökningar av väljares IQ, (s)-väljarna var mest korkade. Logiken är att (s)-väljarna behöver en partiledare de kan identifiera sig med. Därmed blir Löfven ett bra val.

   Radera
  2. Enkelt svarat... Sossarna importerar valboskap. I många andra västerländska nationer så har deras systerpartier oftast fått många anhängare i de som ständigt söker nya bidragsformer, speciellt jihadister har utvecklat detta till en konst då de anser det som självklart att " smutsiga kuffar" ska vara "dhimmi" nog att ge dem allt de begär, precis som rövaren Muhammed gjorde i Arabien på sin tid.. "Ge oss beskyddarpenning, annars blir vi kränkta" heter det....

   Radera
  3. Orsaken är att drygt 80% av röstade Svenskar fortfarande sover sin törnrosasömn.

   Radera
 3. Karln är inte ett dugg sämre än Bordelinefeldt. Precis lika bra. Openminded så att hjärnan ramlat ut.

  SvaraRadera
 4. Det är klart att S (och de andra partierna) hade kunnat ta fram både smartare och mer socialt kompetenta ledare, men ärligt talat vilken normalbegåvad person vill stå vid rodret och ta smällen när kollapsen är ett faktum?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det tror jag inte.
   Begåvade och kompetenta personer gjorde ju Persson och Sahlin sig av med. För att omge sig med ja-sägare som smickrade dem.
   Rune

   Radera
 5. Det förbannade allas lika värde som gör att Löfven antar att skattebetalarna vill ge hundratusentals migranter från fjärran länder svensk skolunderbyggnad för att senare kanske kunna arbeta i offentlig sektor.Privata arbetsgivare har nog större krav på sina anställda.Löfvens regering med få undantag passar i kunskap som hand i handsken med migranter de skyfflar in i landet!

  SvaraRadera
 6. Ja inte ens en sak i taget kan man hantera . . sån tur att det finns så många som anstränger sig till det yttersta för att saker ändå skall fungera.

  SvaraRadera
 7. En person som under sitt första tal som partiledare hävdar att han är feminist och därmed exkluderar 50% av befolkningen samtidigt som ingen som hör talet kan ta honom på allvar måste "gå under" i historien. Det bästa vore om han kunde avgå och gömma sig under skämskoftan för att aldrig mer synas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, detta reagerade jag också på.
   Han hade ju ett guldtillfälle till att ta befälet över socialdemokratin och återinföra förnuftet till partiet? Partifolk som inte ville ställa upp på detta hade ju då varit tvungna ändå att hänga med. I stället så bluddrar han om att han är feminist?
   Rune

   Radera
 8. Massinvandringen är "en stor tillgång" och "en liten ansträngning". ROT-avdraget har blivit något dyrare och "det förstår alla att då måste man göra nåt." Löfven är snart i klass med Ullenhag när det gäller desinformation.

  SvaraRadera
 9. Att folk inte fattar. Politiker-elitens verkliga uppdragsgivare är inte svenskarna. Spelar ingen roll om det är sossar eller alliansen som styr, det blir samma skit ändå. Hej Bilderbergarna. Jag ifrågasätter starkt om personer som fortsätter rösta på dessa idioter ska klassas som normalbegåvade.

  SvaraRadera
 10. Ett motiverat ifrågasättande. (s) går starkt bland importen och är begåvningen hos importen i nivå med snittet i deras hemländer så är de definitivt inte normalbegåvade enligt västerländsk norm. Dvs. västerländsk norm än så länge.

  SvaraRadera
 11. Det är naturligtvis ingen tillgång alls att en massa människor från jordklotets mest underutvecklade länder kommer till Sverige. En stor del av dem är analfabeter eller har utbildningar lika kompatibla med svenska arbetsmarknaden som t.ex. kakelugnsmurare och tunnbindare. En mycket stor del av dem har dessutom en kvinnosyn som går ut på att kvinnan ska stå vid spisen och föda ännu fler barn än de redan har och har inte ute på arbetsmarknaden att göra. Alla dessa lycksökare belastar sjukvården, den öppna psykvården och tandvården i mycket högre grad än svenskar pga att de är i så dålig kondition när de anländer till bidragsparadiset Sverige. Lägg där till alla former av bidrag, pengar från fonder och retroaktivt barnbidrag för alla deras ungar långt INNAN dessa ens hade sett Sverige på en karta.
  Så även om de alla hade kunnat komma ut på arbetsmarknaden hade de inte varit ett dyft lönsamma för Sverige. De lågutbildade (oavsett de är svenskar eller utlänningar) slukar lika mycket i sociala omkostnader som de betalar in i skatt.
  Oavsett om här kommer in raketforskare eller kamelskötare och somaliska pirater skull demagogen Löfven sagt samma sak "det är en stor tillgång för vårt land".Vad är det som krävs för att det INTE ska vara en tillgång i sådana som Löfvens ögon? Måste 99 % av dem vara galningar med tvångströja på sig redan när de landar i Sverige? Eller måste de vara monster och zombie som inte ens mytomaner som Löfven kan kalla för "lönsamma".
  Jag verkligen HATAR dessa extremt äckliga politiker som så tydligt demonstrerar sitt folkförakt och utgår från att folk är dumma i huvudet. De är i själen ett halvkriminellt slödder som säkert hade valt brottets bana om de inte lyckats fuskat och ljuga sig upp inom den politiska hierarkin.

  Stig

  SvaraRadera