tisdag 16 juni 2015

Dagens citat: Lena Mellin


"Valet i Danmark har utvecklat sig till ett mästerskap i invandringsfientlighet."
AftonbladetAftonbladets politiska analytiker Lena Mellin kommenterar det stundande danska valet. Anledningen till att hon kallar det för en tävling i invandringsfientlighet är att de ledande danska politikerna talar om den migrationsfråga som engagerar många väljare och även för Danmark är en viktig aspekt inför framtiden.

I Sverige har tankesmedjan Den nya välfärden tillsammans med Demoskop presenterat en undersökning som visar att invandringen, följt av integrationen, är vad flest svenskar framhåller som det största problemet. I Sverige vågar politikerna, bortsett från Sverigedemokraterna, inte ens beröra frågan, sannolikt därför att de saknar svar. De svenska valen och riksdagsdebatterna skulle därför kunna kallas för mästerskap i skygglappar och förljugenhet.3 kommentarer:

 1. Såvitt jag vet har Lena Mellin en årslön på över 1 miljon för att skriva denna smörja. Tramset som sådant är illa nog men att detta ska kallas för ett arbete!?
  Arbetslöshetsstatistiken borde innefatta en grupp med pseudosysselsatta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tack vare sina miljoninkomster som hon kan sitta på sina höga hästar och peka finger åt vanligt folk som oroas över den välfärd som rasar ihop i spåren av den massiva bidragsinvandringen. Till skillnad från den stora majoriteten av befolkningen behöver hon inte oroa sig över någon svältpension i framtiden. Alla dessa skenheliga mediemänniskor som lovprisar massinvandringen gör mig illamående.

   Radera
  2. Aftonbladet, Expressen, DN, GP, Dala-Demokraten och all PK-media är vedervärdiga. De är köpta av de styrande politikerna genom presstöd och moms på ynkliga 6% jämfört med livsmedel 12%. Att svenskarna köper smörjan är alltså viktigare för politikerna än att de köper bra livsmedel. Och så betalar de ut rena svinerilönerna. Om PK-media hade någon skam i kroppen skulle de säga nej till dessa förmåner. Därutöver anställa en hoper araber och somalier utan lönebidrag. Varför inte ge ut blaskorna på arabiska?

   Radera