onsdag 2 december 2015

Dagens citat: Felix König


"Vilken civilsamhällesdag det varit! Har träffat de båda fantastiska ledarna @AnnaCarlstedt och @Rashid_Musa. Så imponerad av allt som görs!"
TwitterMiljöpartisten Felix König, som dessutom är politiskt sakkunnig hos kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP), där han ska ansvara för frågor kring demokrati, diskriminering, mänskliga rättigheter och nationella minoriteter, lyfter fram den fantastiska ledaren Rashid Musa.

Ännu en gång ser vi här ett exempel på identitetsvänsterns förvirring. Av tweeten framgår inte om den homosexuelle Felix König också är imponerad av islamismens tydlighet i hbtq-frågor. König har vidare varit ordförande för Sveriges Ungdomsorganisationer (LSU) och som sådan vid upprepade tillfällen hetsat mot Sverigedemokraterna och förklarat att SDU inte ska få det stöd andra ungdomsorganisationer får. I LSU får SDU inte vara med, vilket däremot de islamistiska organisationerna Svenska Muslimer för Fred och Rättvisa och Sveriges Unga Muslimer får.4 kommentarer:

 1. Kan det verkligen kallas för civilsamhälle om det får statsbidrag?

  SvaraRadera
 2. Ja vad skall man säga om denna König,inte alla hästar hemma i stallet,ansvarar för demokrati mänskliga rättigheter diskriminering och lyfter fram en muslim/islamist? som rättesnöre,

  SvaraRadera
 3. En homosexuell miljöpartist som ledare för Sveriges Ungdomsorganisationer och förnuftet sätts självklart ur spel, sverigedemokraterna borde ju finnas med, i motsats till de muslimska organisationerna.

  Men sverigedemokraterna tycks ju inte nu heller få vara med trots annan ordförande.

  Sveriges unga får helt ändra sitt tänkesätt om landet ska ha någon framtid.

  De som väljer Allah framom Jesus gräver sin egen grav!

  SvaraRadera
 4. Klart att en MuslimPartist håller Kaplan-jugends ordförande om ryggen...

  SvaraRadera