torsdag 17 december 2015

...och Ulla Andersson (V) tar det ett steg längre
I det förra inlägget tittade vi på hur Beatrice Ask (M) bemötte ett sakligt anförande av Kent Ekeroth, i frågan om ID-kontroller vid gränsen, med känslosamma formuleringar kring att "det är människor" och givetvis "människosyn". Hennes inlägg var dock ett under av saklighet jämfört med den känsloorgie Vänsterpartiets Ulla Andersson kunde leverera mot slutet av debatten. Kommunisten plockar förstås även fram "fascistiskt".

För att förhöja tittarupplevelsen har jag tonsatt klippet.

6 kommentarer:

 1. .....synd att inte den genomsnittlige väljaren kan följa dessa idiotier som sker riksdagshuset var och varannan dag av många politiker från både höger och vänster (själv kallar jag det numera dårhuset!).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, de kan ju, men det gäller att ha lite intresse för hur landet styrs också.

   Radera
  2. De allra flesta tokigheter sker ju på dagen då hederligt folk sköter sina arbeten men visst, vill man värna om sitt land och sina barns framtid så bör man ju aktivt ta del av vad som sägs i "dårhuset".....tyvärr tror jag dock att en hel del är för lata, fullt upp med fredagsmys eller helt enkelt skiter i det. Glädjande är dock det ser ut som en attitydförändring är på gång och allt fler visar att man samhällsutvecklingen "inte är okej" (för att använda sig av gammalt svetsarordspråk).

   Radera
 2. Ofint av henne att inte ge Björn Söder ett erkännande, för uttrycket "Skammens dag".

  SvaraRadera
  Svar
  1. P.S. Om någon skulle ha missat vad jag menade:

   https://youtu.be/7INjdR1yAzI

   Radera
 3. Bra musik Tobbe! Vad tillförde hon debatten? Noll. Vilket trams. Typiskt V, bara gnälla och åjja sig, inga konkreta förslag på lösningar på våra aktuella problem. Stor suck... /Micke

  SvaraRadera