torsdag 17 december 2015

Patetisk känsloretorik från Beatrice Ask (M)
Idag skulle regeringens förslag om ID-kontroller på bussar, båtar och tåg debatteras. Förslaget gick igenom genom att Sverigedemokraterna, som enda parti utanför regeringen, röstade för. Hela 117 ledamöter valde den fega vägen att avstå, medan endast 39 ledamöter, främst från Vänsterpartiet och Centern, röstade emot. Debatten fram till beslutet var stundtals märklig.

SD:s Kent Ekeroth gjorde en god insats, med sina helt logiska inlägg, medan Moderaternas Beatrice Ask följde i Fredrik Reinfeldts fotspår, genom att använda irrationella och osakliga formuleringar. Observera att hon på fullt allvar, när det alltså handlar om att förhindra illegal invandring, verkligen säger "Vad är det för människosyn?". När vi kommer in är det Kent Ekeroths tur att bemöta Beatrice Asks första inlägg:4 kommentarer:

 1. Det är upplyftande att höra en politiker säga sanningen.
  Tack Kent Ekeroth. Som vanligt säger du vad gemene man tycker och tänker. Så skönt och omväxlande att slippa lyssna till pk-tramset.

  SvaraRadera
 2. Intressant ansiktsuttryck Ask hade sist i debatten, där hon manglas ned av Ekeroth. Finge hon ännu en replik, skulle den förmodligen handla om järnrör.

  SvaraRadera
 3. Beatrice Ask är väldigt human då hon som fd justitieminister drivit många försäkrade svenskar till självmord då dom pga av sjukdom inte varit berättigad till ekonomisk ersättning överhuvudtaget. Moderaterna köpte upp läkarkåren som "försäkringsmedicinska rådgivare och efter det så har många valt att ta sitt liv eftersom ingen kan leva på vatten och luft. Det är svårt att förstå för packet som sitter i regeringen.

  SvaraRadera
 4. Jeg trodde at politikerne var valgt for å ivareta skattebetaleren interesser. For majoriteten i Riksdagen ser det ikke slik ut. Jeg er kansje NAIV, men ????

  SvaraRadera