onsdag 6 januari 2016

Attackerna i Köln skapar de förväntade reaktionerna
På nyårsnatten hade uppemot 1 000 män samlats i Köln, på ett organiserat sätt, för att råna och sexuellt ofreda de kvinnor som kom i deras väg. Förövarna beskrevs som "araber" eller "nordafrikaner". Händelserna rapporterades snabbt i alternativa medier, men det skulle dröja dagar innan de berördes i etablerade medier, sannolikt eftersom dessa inte visste hur de skulle vinklas, censureras, eller om man helt enkelt kunde förtiga dem. När attackerna nu har blivit allmänt kända, följer reaktionerna det sedvanliga mönstret.


"Mot sexism och rasism", där inga konsekvenser
i världen får ge en negativ bild av invandringen.


Vissa aktörer vill nu betona att det var män som attackerade kvinnor. Problemet är att det faktiskt finns en kulturell aspekt av händelserna. En tysk, eller för den delen svensk, man skulle ha haft mycket svårt att finna hundratals likasinnade för att i grupp attackera kvinnor. Om denne europeiske man skulle lyckas övertyga en vän att det var en bra idé att bege sig till stadens centrum för att angripa kvinnor, skulle han antagligen få problem med redan person tre och fyra. Att tusen europeiska män på detta sätt skulle samlas för sexuell bärsärkagång är helt enkelt en omöjlighet. Under den arabiska våren, när mängder av människor samlades på Tahrir-torget i Kairo, blev liknande attacker och rena våldtäkter en del av bilden, vilket återigen visar att det måste finnas något problem i denna regions kultur.

Steg nummer två i den västerländska mediedramaturgin följer sedan mönstret som har etablerats vid muslimska terrordåd, då man snabbt övergår från de faktiska händelserna till att oroa sig för negativa reaktioner mot de krafter som ligger bakom. Sveriges Radio skriver:

"Och oron är stor att händelserna kommer att ge nytt bränsle åt främlingsfientliga stämningar. I sociala medier har den redan tidigare utbredda hetsen mot människor med utländsk härkomst fått en ytterligare skjuts."

Köln har alltså fått en befolkningssammansättning som gör att tusen män kan samlas för att angripa kvinnor, men man oroar sig för "främlingsfientlighet". Att rörelser som i åratal har varnat för massinvandringens konsekvenser "får nytt bränsle" när exakt samma konsekvenser visar sig är inte särskilt märkligt. Tydligen saknar många människor en förmåga till abstrakt analys och konsekvenstänkande, varför konkreta händelser får mer genomslag. Idag skriver Expressens Mats Larsson att "Angreppen kan drabba oskyldiga som har flytt":

"Säkert är att idioterna som angrep nyårsfirare i Köln på nyårsafton har orsakat skador som riskerar drabba många oskyldiga som flytt krig och elände. Flyktingförläggningarna brinner även i Tyskland. Attacken i Köln riskerar nu slå på ännu mer bränsle på de eldarna."

Låt mig till att börja med då påminna om att de verkligt drabbade är de åtminstone hundra tyska kvinnorna som angreps. Sedan kommer en lite märklig reflektion, som också har uttryckts av andra:

"Det är okänt hur länge dessa män funnits i Tyskland, men de invandrarkritiker rösterna i Tyskland anser nu självklart att de fått vatten på sin kvarn. Att det är precis detta de varnat för. Där spelar det ingen roll om de inblandade bott i Tyskland ett antal år, eller om de just anlänt."

Ja, i tidningen står det faktiskt "de invandrarkritiker rösterna", men det är inte de grammatiska problemen som är intressanta, utan att medier fortfarande använder ordet "invandrarkritisk", med den vanliga insinuationen att de som är kritiska till invandringspolitiken i själva verket är kritiska mot de individuella invandrarna. Den stora märkligheten består dock i att det skulle vara viktigt huruvida förövarna just kommit till Tyskland eller har bott där i flera år. Personer som Mats Larsson oroar sig för att nyanlända asylsökande ska stigmatiseras, när det verkliga problemet är att en kultur med detta beteende överhuvudtaget importeras i stor skala. Även nyårsnattens förövare har någon gång varit nyanlända, men skulle några av dem rentav ha fötts i landet är det egentligen än allvarligare, då det visar att dessa värderingar går från en generation till nästa.

Det är också mycket intressant att svenska etablerade medier först nu berättar om händelserna, sannolikt ett resultat av att uppgifterna redan har fått stort genomslag i alternativa medier. Attackerna i Tyskland fick mig att tänka på en insändare som Metro igår publicerade. Ambulansföraren Anna Forsman skriver bland annat:

"För 25 år sedan när jag började köra ambulans fanns det inga som kissade på oss. Det fanns en form av respekt och gemene man blev faktiskt tacksam när vi kom. Givetvis hade vi aspekten säkerhet i bakhuvudet men inte på samma sätt som i dag. Då lämnade vi ambulansen upplåst och inte alltför sällan satt nyckeln kvar i bilen. Men jag skulle säga att de sista sju åren så har våldet eskalerat brutalt och det har lett till en tveksamhet hos fler än en kollega. Vansinniga människor kastar sten på oss när vi försöker komma fram till en adress för att hjälpa någon som är sjuk." 

Vad kan ha förändrats på 25 år? Ingenstans i Forsmans artikel nämns vilka områden detta gäller eller vad den bakomliggande orsaken är, eftersom inlägget då aldrig skulle ha publicerats av Metro. För säkerhets skull finns under artikeln inget kommentarsfält, där personer skulle ha kunnat fylla på med den saknade informationen.

Precis som med händelserna i Köln, gör brottens art att vi förstår vad det handlar om. Svenska politiker och journalister kan inte heller skylla på den svenska integrationspolitiken, eftersom räddningstjänst attackeras på detta sätt i andra europeiska länder och då alltid i etniska enklaver. Nyligen lockades brandmän på Korsika in i ett bakhåll av nordafrikaner i en stadsdel i huvudorten Ajaccio, för att bli attackerade med bland annat golfklubbor och flaskor.

Korsikaner tar till gatorna för att protestera mot
attacker mot brandmän. Slagorden var bland annat
"Ut med araberna!" och det identitära "Vi är hos oss!"


Det är viktigt att lyfta fram den kulturella påverkan som en omfattande invandring från Afrika och Mellanöstern innebär, eftersom vi hela tiden fyller på med dessa element och Sverige bara har sett början av de förutsägbara konsekvenserna. Anna Forsman skrev också:

"Det kommer komma en tid då vi väljer att inte åka fram till dig, då vi väljer att rekvirera polis innan vi anländer, då vi helt enkelt slutar tro att du vill oss väl, likväl som vi vill dig det bästa." 

Den destruktiva invandringspolitiken har alltså gjort att brandkår och ambulans inte kan ingripa utan poliseskort, samtidigt som kvinnor på offentliga platser blir lovligt byte. Som jag har sagt förut, är det den västerländska självkritiken, det eviga relativiserandet och den blinda toleransen som blir vår undergång, där vi alltid ska vara mer oroade för våra egna reaktioner än för de som attackerar oss, där den vända kinden är en dygd, och islamofobi alltid är värre än islamiska terrorattacker.
18 kommentarer:

 1. Bra skrivet och resonerat återigen!
  Perre

  SvaraRadera
 2. Framtiden ser mörkt ut. I dubbel bemärkelse.

  Tänk dig att du är en ensam tjej och går igenom klungor av skrikande araber som tar på dig, försöker stjäla din tillhörigheter och skrämmer dig halvt ifrån vettet. När du dagen efter vaknar upp hemma, med gråten i halsen och paniken i bröstet, och ser politikerna oroa sig för hur invandrare kan uppfattas efter det här, hur tror du att du mår då?

  SvaraRadera
 3. Vi svenskar har länge fått höra att obekväma sanningar stavas fördomar.
  Måste vara frustrerande för etablissemanget då ännu en fördom realiserats och därmed avslöjats som obekväm sanning. / Kjelle

  SvaraRadera
 4. Resonemang kring hur vi påverkas av de nya kulturer som vinner terräng är viktiga.
  Själva kärnan i vår kultur är tolerans, ödmjukhet, demokratiska rättigheter och respekt för vår motpart.
  När de nya, i många fall primitiva, kulturer som nu skyddas och stöds av etablissemanget så småningom tvingar oss in i ett val mellan att underordna oss dem eller stå upp för våra värderingar och vår kultur innebär detta också att vi måste bryta många av våra fundamentala regler, vi måste, och kommer, att se andra, främmande människor, inte som individer utan som representanter för skrämmande och farliga kulturer, kulturer vi då bekämpar, kanske med vapen i hand.
  Ju fler av dessa kulturbärare vi bjuder in till Sverige, och ju längre vi låter dem gå i sina kulturyttringar desto brutalare och radikalare blir svängningen i opinionen då vi nått vägs ände i vår tolerans.
  Kärnan i mitt resonemang är att vi troligen förlorar den civiliserade plattform vår kultur vilar på då vi i en framtid ställs inför valet att gå under eller försvara den kultur vi då inte längre har!
  Förmodligen har vi redan passerat point of no return, den kultur som kommer att utvecklas ur vår nuvarande humana, toleranta, civiliserade, empatiska och sekulära kultur är troligen i många stycken dess motsats, en fascistisk, reaktionär och i ordets rätta mening, rasistisk kultur är det troligaste resultatet av det misslyckade experiment multikultur är.
  Vår kulturmarxistiska samhällselit har satsat vårt folk och förlorat, vi och våra barn kommer betala priset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Vår" kulturmarxistiska samhällselit har mycket riktigt satsat vårt folk och framtid men inte har dom förlorat, tvärtom, dom har vunnit.
   Ett Europa som slits itu av splittring och där vita är i minoritet är högsta vinsten och inget misstag.
   Vita kvinnor är samma elits spjutspets i förstörandet av den vita rasen, nyttiga idioter som kommer lida oerhört över sitt förräderi.

   Det är för övrigt beklämmande att ideligen läsa om demokratins förträfflighet när det är just demokrati som försatt oss i skiten. Demokrati är pöbelvälde och pöbeln sitter stenhårt i "vår" kulturmarxistiska elits grepp.

   Radera
 5. Beteendet har naturligtvis allt med genetik och ras att göra.
  Att vita kvinnor i extremt hög grad försvarar kolonisatörerna beror på att dom uppfostrats av veka vita män. Samma män har gett bort makten, och därmed tryggheten, till kvinnor och resultatet ser vi här. Fullständigt kaos och ingen kvinna kommer gå säker i något vitt land på jorden.
  En slutsats man kan dra av nutiden är att ju mer matriarkalt ett samhälle blir desto sämre tenderar kvinnor att må.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kände mig nödgad att censurera lite genom att stryka en mening. Det finns trots allt vissa ramar att hålla sig inom - tänk på att undvika HMF.

   Radera
  2. För all del.

   Radera
  3. Själv tror jag faktiskt inte att detta beteende är så mycket genetiskt som det är kulturellt. Det finns också vittnesmål från t.ex. Malaysia, där den etniska sammansättningen är annorlunda, som visar att ju mer muslimskt ett område är, desto mer blir (främst utländska) kvinnor utsatta för sexuella attacker.

   Radera
  4. Kultur är resultatet av genetik eftersom människor skapar kultur och inte tvärtom.

   Radera
 6. Klartänkt som vanligt! Patrik Engellau skriver om generalfelet som "de goda" gör sig skyldiga till när de tror att alla i världen är som vi. Han har jobbat med bistånd i Afrika, som statlig tjänsteman, och det var tydligen en ögonöppnare. Slutsatsen som jag drar efter läsning av hans artikel är att t.ex. Mugabe inte är någon större skurk än någon annan. Situationen i Zimbabwe förändras inte nämvärt efter Mugabes frånfälle. Näste president kommer också att berika sig. Så fungerar det i "tachansennärdenkommer-kulturer". http://detgodasamhallet.com/2016/01/05/det-provinsiella-tankandet/#more-3252
  Gert B.

  SvaraRadera
 7. Snart är detta vardagsmat i alla västvärdens städer samhällen och byar. Dessa överfall kommer i en snar framtid inte bara drabba kvinnor i sexuella syften utan även oss män men då i form av rån för att plocka av oss allt vi har av värde. Vi infödingar går oftast ensamma eller två tre stycken och invällarna går oftast i stora grupper och då är vi helt chanslösa. Det är verkligen en skräckens tid som tornar upp sig i horisonten för alla västländer. Den trygghet som jag kände och upplevde som självklar på 50/60 och halva 70 talet är idag som helt bortblåst. Hur vi nu levande skall lyckas återskapa ett samhälle till efterkommande Svenskar som är att likna vid det som fanns då vet jag ej, om det ens är möjligt. Jag har känslan av att allt har redan gått för långt.

  SvaraRadera
 8. Nåväl, vi kan skylla situationen på alla möjliga olika grupper eller människor men till syvende och sist är det vi själva som är ansvariga. Feminiserade ursäkter till män.
  http://powerthroughdiscipline.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://powerthroughdiscipline.com

   Radera
 9. Till alla dessa feminister och pk-indoktrinerade kan jag säga att om någon skulle ha gjort så här mot MENA folkets kvinnor, skulle det flyta blod på gatorna. Infantilt och på gränsen till utvecklingsstört att tro något annat!

  SvaraRadera
 10. Och Anders Romelsjö (v) vill ursäkta massövergeppet genom att dra paralleller mellan Köln och en fältbordell.
  http://jinge.se/mediekritik/sexuella-overgrepp-mot-flickor-i-tyskland-av-franska-soldater-i-mali-och-av-svenska-i-kongo.htm

  SvaraRadera
 11. Att vända andra kinden till, betyder inte att man inte ska försvara sig. En örfil är inte avsedd att skada fysiskt utan en provokation. Det kan vara dumt att låta sig provoceras och att vända andra kinden till kan passivisera provokatören genom överraskningsmomentet, sedan kan man gå därifrån. Ungefär som "Diskutera inte med idioter, de drar ner på sin nivå och sedan vinner dom genom större erfarenhet!" fast uttryckt på ett råare sätt. :)

  Vi kan fortsätta leva efter de gamla reglerna, bara vi läser dom rätt. "Du ska älska din nästa som dig själv" betyder inte att nästan är mer värd än du själv utan lika mycket. Vi är ju individer som står oss själva närmast, men även sociala varelser för att klara vår överlevnad. Det handlar inte om individualism eller kollektivism utan om individen i kollektivet. Det måste finnas en balans mellan jaget och duet, en kompromiss mellan egoism och hänsynstagande för att upprätthålla fredlig samexistens och samarbete som vi vinner framgång på. Alltså rättvisa för mig och rättvisa för dig.

  Ina Höst

  SvaraRadera
 12. PS. Klart vi ska reagera mot ondska!
  Ina Höst

  SvaraRadera