lördag 30 januari 2016

När staten kapitulerar...
Igår ska alltså ett hundratal personer ha gått till attack mot personer som de har misstänkt tillhöra de marockanska "gatubarn" som håller till vid Centralstationen i Stockholm. Jag var inte där och vet inte mer än vad vi alla kan läsa på nätet. I samband med attackerna delades också ett flygblad ut, med texten:

"Att Sverige inte är som det en gång var kan ingen ha missat vid det här laget, och i princip varje dag tvingas vi numera vakna upp till nya mord, rån, våldtäkter och andra övergrepp. Vi har tvingats genomlida otaliga fall av den typens grova brottslighet där förövarna dessutom mer eller mindre slipper undan straff genom att hävda att de är under 15 år. Runt om i landet strömmar det in rapporter om att polisen inte längre mäktar med att förebygga och utreda den brottslighet som drabbar det svenska folket. I vissa fall, som t.ex. det senaste mordet på en kvinna, anställd på ett hem för så kallade ”ensamkommande flyktingbarn i Mölndal, går det så långt att rikspolischefen väljer att visa större sympati för gärningsmannen än offret. Den typens respektlösa beteende är numera så djupt inrotat i våra ryggradslösa politiker, vårt svaga rättsväsende och vår ljugande media att ingenting längre förvånar oss. Men vi vägrar att accepterade de upprepade överfallen och trakasserierna mot svenska kvinnor. Vi vägrar att acceptera raserandet av vårt en gång så trygga samhälle. När vår politiska ledning och polis visar större sympati för mördare än deras offer finns det inte längre några ursäkter att låta det ske utan protester. När de svenska gatorna inte längre är trygga att vistas på för vanliga svenskar är det vår PLIKT att åtgärda problemen.

Idag samlades därför 200 svenska män för att markera mot de nordafrikanska ”gatubarnen” som härjar runt om huvudstadens centralstation. Polisen har med all tydlighet visat att man saknar medel för att stävja dessas framfart och vi ser numera ingen annan utväg än att själva dela ut straffen de förtjänar. Rättsväsendet har lämnat walk over och samhällskontraktet är därmed brutet – därför är det nu varje svensk mans plikt att försvara våra allmänna utrymmen mot den importerade kriminaliteten. Vi som samlades idag var varken din politiker, din journalist eller din polis. Vi är däremot din pappa, din bror, din make, din kollega, din och din granne. Svenska män och kvinnor förtjänar trygghet i sin vardag och vi uppmanar därför alla andra som också ser problemen att följa i våra fotspår, både i Stockholm och på andra platser runt om i landet. För en bättre framtid tillsammans."Texten belyser den viktigaste aspekten av denna händelse. Att medborgare tar lagen i egna händer är olyckligt av flera skäl, bland annat därför att helt oskyldiga kan drabbas, men det blir följden av att samhället inte agerar. Staten borde ha skickat ut de kriminella marockanerna för länge sedan, men det finns uppenbarligen ingen politisk vilja och inga verktyg för poliserna att genomföra det. Detsamma gäller de romska tiggerituristerna. Vi ska komma ihåg vad en polis själv sade angående de marockanska gängen:

"De här killarna är ett enormt problem för oss. De snor grejer överallt och misshandlar ordningsvakter på centralen. Tar tjejer mellan benen och ger dem örfilar när de säger ifrån. Alla poliser vet om det här."

"Jag skulle aldrig släppa iväg mina barn till T-centralen, det skulle ingen polis göra."

Ska det se ut så vid en viktig knutpunkt i landets huvudstad, eller någon annanstans för den delen? Det finns ingen som helst anledning till att Sverige ska ha marockanska eller romska kriminella grupperingar som får fritt spelrum. Om staten inte kan garantera medborgares säkerhet, blir olika former av medborgargarden trots allt ett bättre alternativ. Om de marockanska gängen har polisen också sagt:

"Man tar in samma killar om och om igen och sedan släpps de ut igen eftersom man inte har en identitet eller exakt ålder, det upprepar sig hela tiden. Det är inte sällan som en grabb är ute på gatan innan polisen som grep honom är det, det får jag höra. Och det är så klart oerhört frustrerande för den polismannen. Vi gör inget annat än arbetar med det här och så har det varit i ett år. Som utredare vet man vilka det gäller och att man inte kan få fram någon identitet på dem, säger en av poliserna."

Självklart stärks dessa grupper och deras beteende av denna släpphänthet, och kanske kan aktioner som gårdagens, om de upprepas, åtminstone stävja gruppernas framfart. Händelsen fick hursomhelst den goda sidoeffekten att den också visar att inte alla svenskar passivt ser på när samhället raseras och knyter näven i byxfickan. Återigen, skulle jag mycket hellre se att vi hade en stat som inom lagen agerade för att upprätthålla ordning och säkerhet, och ledare som såg till landets bästa. Låt oss hoppas att vi kan nå dit innan inbördeskriget är ett faktum.
8 kommentarer:

 1. Detta belyser problemet med att kunna identifiera "skyldiga" personer.
  Medborgargarden kommer vara en realitet inom hela landet i sinom tid.
  Vem är det man ska skyddas emot? Muslimer? Står trosbekännelsen skrivet i pannan? Invandrare kommer likväl att attackera alla som är vita, hur ska dom kunna veta vederbörandes "skyldighet"?
  Just av denna anledning kommer hudfärg vara uniform i framtiden. Ett renodlat raskrig står för dörren, bered er på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. hur kan de släppa ut folk som man inte kan identifiera? vad säger lagen?

   Radera
  2. Jag menar att medborgargarden inte kommer se skillnad på kristna, muslimer, ateister, kurder eller turkar.
   Den minsta gemensamma nämnaren, dvs hudfärgen kommer avgöra om det är vän eller fiende.
   Det är inget jag önskar men ett lejon på savannen gör ingen skillnad på snäll och dum hyena. Framtiden får utvisa när detta sker på stor skala men att det kommer ske är oundvikligt.

   Radera
 2. Fotograferas det marockanska slöddret när de plockas in av polisen månntro? Offentlig handling?

  SvaraRadera
 3. Märkligt att man kunde mobilisera ett stort antal poliser när svenskar beslutat att ta hand om laglösheten och inte tidigare kunnat rensa upp så det blir lag och ordning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis min tanke också. När svenskarna (här svenska män) protesterar mot gatubarnen då blir det "tjurrusning" bland polisen och det finns helt plötsligt mannar att kalla in. Men när gatubarnen antastar tjejer i grupp (eller för den delen ensamkommande) då blir det inget större pådrag.

   Min slutsats är att svenskar ska tvingas gapa och svälja Det Nya Sverige. Vi ska skedmatas och opponerar vi oss får vi polisen på oss.

   Fy för den lede!

   Radera
 4. Kvinnor och flickor våldtas, mördas, trakasseras, tafsas på, kallas hora och det drabbar allt fler och allt yngre ålder. Oacceptabelt! Om inte någon modig man kommer till kvinnans räddning kanske en pepparspray kan fungera tills vidare. Finns dessutom lagligt alternativ som t.ex. denna: http://www.feelingsafe.se/forsvarsspray/sjalvforsvarsspray-standard

  Bättre att vara på den säkra sidan fall i fall det skulle hända.

  SvaraRadera