torsdag 11 februari 2016

Dagens citat: Nooshi DadgostarDen vänsterpartistiska riksdagsledamoten Dadgostar bjuder på ett exempel på den speciella vänsterlogiken, där resurser är oändliga och maximeringen av asylinvandringen är ett mål som överskuggar alla andra. Om inte det där magiska pengaträdet finns, kan man nog ta från de rika.

Jag har tidigare beskrivit mitt vänsterflöde på Twitter som en deprimerande upplevelse, vilket bland annat beror på att argumentationen genomgående befinner sig på denna nivå. Nedanstående kommer från bara den senaste timmen:

2 kommentarer:

 1. Vänsterpartisterna inom partitoppen är nog inte riktigt så blåsta som dessa fyra kommunistiska fotsoldater men det är sorgligt att partitopparnas medvetna lögner och hyckleri sipprar ner till gräsrötterna där de tror att de i ledningen är seriösa och t.ex. på fullt allvar tror att majoriteten asylsökande är riktiga flyktingar. Det är som en makaber teater.
  Det är dessutom många invandrare från underutvecklade länder bland vänsterns fotsoldater och de är ju knappast uppvuxna med någon större intelkektuell stimulans.
  MP drar till sig samma sorts intelligensbefriade srackare.

  Stig

  SvaraRadera
 2. Instämmer delvis i Alicia Dickners inlägg.
  Visst är det till stor del "högerns idiotiska politiks fel".

  SvaraRadera