fredag 4 mars 2016

Bisarr manifestation den 8 mars
Den 8 mars infaller den internationella kvinnodagen, från början ett kommunistiskt påfund som fick officiell status i och med den ryska revolutionen 1917. I Stockholm anordnas i år en manifestation under parollen "gränslöst systerskap", vilket tillsammans med ovanstående bild säger rätt väl vad det kommer att handla om. Det kommer förstås att bli ett tämligen förvirrat budskap, vilket bland annat Grön Ungdoms Hedda Berkesand visar på Feministiskt perspektiv:

"Den feministiska kampen är gränslös, och jag tror att vi är många som vill visa att vi står upp för ett öppet samhälle där kvinnor inte begränsas, vare sig geografiskt eller strukturellt. När politikerna stänger gränser och säger att vi behöver andrum måste vi höja våra röster och visa att vi är många som fortfarande tror på det öppna samhället - och att vår kamp är internationell."

Som vanligt går det hela inte riktigt ihop. Öppna gränser ska alltså vara en feministisk kamp, trots att en absolut majoritet av alla migranter är män. Redan nu ser vi att könsfördelningen bland vissa åldersgrupper i Sverige är mer snedfördelad än i Kina. Dessa feminister är förstås också emot "mäns våld mot kvinnor", som om fri invandring och det mångkulturella samhället på något sätt skulle vara tryggare för kvinnor. Mest bisarrt är som vanligt att man för in islam i det hela, vilket inte bara visas i ovanstående bild, utan faktiskt i alla andra kampanjaffischer:
Jag vet att det är så här nyvänsterns drömmar om revolutionen ser ut; kommunister, kvinnor, homosexuella och muslimer i någon sorts gemensam kamp mot normer, svenskar och "de rika". Hur den beslöjade kvinnan, och hennes man, ty hon är knappast praktiserande homosexuell, i verkligheten ser på vänsterns kvinnor med septum-piercingar och normbrytande beteenden kan vi föreställa oss. Vi har talat om vänsterns allians med islam förut, och den är fortfarande lika absurd. Kommunistiska kvinnor i till exempel Iran förkastade slöjan och kommunisterna blev också bland de första offren vid den islamiska revolutionen 1979. I Stockholm kommer följande politiska organisationer delta:

Vänsterpartiet
Ung vänster
Grön ungdom i Stockholmsregionen
SSU Stockholm
S-kvinnor
Socialdemokraterna
Unga Feminister
Feministiskt initiativ
FI Studenter Stockholms Universitet.

samt, roligast av allt:

Revolutionär kommunistisk ungdom

Borde inte någon ställa till exempel Socialdemokraterna till svars för att de manifesterar tillsammans med en våldsbejakande grupp som vill införa diktatur? Om revolutionära kommunister fick makten i Sverige, kan jag lova att gränserna inte skulle vara öppna särskilt länge. Om vi å andra sidan öppnar gränserna helt, blir det islam som tar över och inte någon sorts härlig normkritisk vänster.

Även i Malmö kommer en manifestation äga rum, som festligt nog som ledstjärna kommer att ha "mänsklig säkerhet och välfärd", vilket också blir en tydlig bild av förvirringen i dessa led. Här kommer både Göteborgs nya "starka kvinna" Ann-Sofie Hermansson (S) och den eviga Rossana Dinamarca (V) att tala, samt intressant nog en företrädare för just ett iranskt kommunistparti, som givetvis är förbjudet i den islamiska republiken Iran.

Hur socialdemokrater motiverar sin medverkan i dessa till synes huvudsakligen kommunistiska manifestationer vet jag inte, men jag kan nästan tycka lite synd om de naiva miljöpartisterna. Ovan nämnda Hedda Berkesand är 18 år gammal och denna feminist fyller sin Facebook-sida med förföriska bilder av sig själv för att få bekräftelse:
Det är på sätt och vis tur att manifestationerna har matats med fullständigt inkompatibla budskap, eftersom deltagarna antagligen skulle slita varandra i stycken om de diskuterade politiska ideal.
11 kommentarer:

 1. Hedda Berkesand visar sig - surprise, surprise - gå på Globala gymnasiet. En skola där F! och Mp fick över 60 procent av rösterna i ett skolval. När man diskuterade trigger warnings i "Debatt" i höstas satt en ung man från skolan i publiken och kritiserade att man hade visat ett heterosexuellt par ha sex i en undervisningsfilm, eftersom många HBTQ-elever (förlåt, det heter visst HBTQL numera) från skolan kände sig oerhört kränkta och marginaliserade över att behöva titta på en sådan film.

  Det som är mest skrämmande med en medel- och överklasskola som Globala gymnasiet är att det är härifrån som många av framtidens Rödgröna politiker samt många framtida chefer inom statlig och kommunal förvaltning hämtas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde att det hette HBTQI. Tydligen har de kommit vidare i utvecklingen men hur känner sig nu I, J och K när de blivit sidsteppade?

   Ursäkta att jag trollar men jag känner mig förvirrad, bokstavligt talat. ;-)

   Radera
  2. Ibland lägger man till att A också - asexuell.

   Radera
  3. Ska de inte lägga in ett N för nekrofili och ett I för incest också? När de ändå håller på..

   Radera
 2. De där muslimorna och negresserna på de illa tecknade bilderna är allt vänstern kommer att se av etnisk mångfald på sin manifestation. Jag minns för ett par år sedan bilder på en Pride-festival med INTE EN ENDA invandrare i folkhavet så det såg ut som om det var bilder från en Bevara Sverige Svenskt-manifestation... :-)

  Politikerna har heller inte stängt gränserna för just arabiska och afrikanska kvinnor som den där Hedda i Grön Ungdom påstår utan framför allt är det de där 90 procenten unga män bland de ekonomiska migranterna som inte kommer in.

  Feminister borde vara positivt inställda till en restriktiv invandring för som det är nu har världens verkligt förtryckta kvinnor ingen fristad någonstans i varken MENA-länder eller i Europa från tafsande, sextrakasserande och våldtäktsbenägna män som finner stöd för sin vedervärdiga kvinnosyn i koranen.

  Stig

  SvaraRadera
 3. Komiskt med hucklekvinnan på den första av de fåniga teckningarna, hucklet håller upp ett plakat: "6 timmars arbetsdag "
  I Sverige har ju hucklekvinnorna 0 timmars arbetsdag, en kraftig försämring önskas alltså. Kravet kan ju aldrig ha någon bäring på markservicen i hucklets hem. Sticker hucklet upp med ett sådant krav blir det en fet smäll enligt imamens instruktioner.

  SvaraRadera
 4. De här vänsterindividerna bjuder gärna in talare från utomeuropeiska länder.
  Vore det inte roligare och trovärdigare om de bjöd in sig själva till utomeuropeiska länder för att manifestera för feminism, jämställdhet och hbtq?

  SvaraRadera
 5. Jag blir nyfiken på vem "konstnären" är. Tycker mig känna igen stilen från idiotiska teckningar i propaganda från migrationsverket och Försäkringskassan.

  SvaraRadera
 6. Om man nu är "normkritisk" borde man kanske inte ta med någon kvinna iklädd slöja på bilden.
  Men det är klart- det är ju bara VISSA normer de så kallade feministerna är emot...

  /
  kk

  SvaraRadera
 7. De taffliga teckningarna förmedlar i alla fall tydligt hatet i de grimaserande fejsen.

  SvaraRadera
 8. Det hela är ju bara en patetisk parodi och rena lyteskomiken. I tex Nordkorea deras kommunistiska paradis skulle varenda en av dessa löjliga revulionärer hamna i koncentrationsläger omgående eller avrättas omgående. Det är nästan synd att dom inte får uppleva konsekvenserna av sina åsikter i på bara skinnet där borta. Men jag antar att dom fega kräken bara vågar lufta sina åsikter i trygga och mesiga sverige

  SvaraRadera