måndag 2 maj 2016

Vlaams Belang mot islamterror




I lördags höll Vlaams Belang ett möte i Antwerpen om muslimsk terrorism, eller "islamterror", som man kort och gott kallade fenomenet. Vi ska nu titta på ett sammandrag av talen som partiet självt har ställt samman, och talarna vi ser är:

Från vänster till höger:
- Anke Van dermeersch, gruppledare i senaten och ledamot av flamländska parlamentet
- Tom van Grieken, partiledare och ledamot av flamländska parlamentet
- Barbara Pas, gruppledare i det federala parlamentet
- Filip Dewinter, ledamot av det federala parlamentet

Ordet "uitburgering", som Tom van Grieken här föreslår som motsats till inburgering (ung. integration), fungerar något bättre på nederländska än vad jag kunde få till på svenska.

"Wir schaffen das" (Det klarar vi) var Angela Merkels lite lättvindiga kommentar till förra årets flyktingkris, då Tyskland tog emot en miljon asylanter.







1 kommentar:

  1. http://kimmoa.se/rn/visa?UID=9712466 * där har dom fått nog och säger det* Vad säger sverige om samma politik?? uhhh dom är ju dom "NYA SVENSKARNA" Har vi haft ett mera förståndshandikappade typer i rikstaden än nu? Personer som INTE skall styra...Dumma idioter som väljer dom för att dom är resliga och har språket, en duktig psykolog hade dömt bort dom för vård...men... blir även hänförd av dom....Bara skit av allt.. TA NU SKALET AV KIWIN OCH GRÖP BORT; FÖR ALL EVIGHET;SKITEN SOM INGEN VILL HA...Vi vill höra grannens prat, folk som vi förstår..

    SvaraRadera