lördag 13 augusti 2016

Dagens citat: Veronica Palm (S)Den socialdemokratiska karriäristen Palm fortsätter förtvivlat sin kamp för att få uppmärksamhet och viktigare uppdrag, här genom den glada nyheten att en statsunderstödd imamutbildning äntligen har dragits igång. Varje paroll som hon knyter till denna lilla framryckning förblir ett mysterium. Hur är det möjligt att se fördjupning i islam som "folkbildning"? Gynnar islam verkligen jämställdhet, ens i detta sammanhang, när vi vet att kvinnorna, som utbildningen tvingas acceptera för att få bidrag, knappast lär få verka som imamer i särskilt många moskéer? Hänvisningen till "mångkultur" är dock lite intressant, eftersom det ännu en gång framgår med önskvärd tydlighet hur det begreppet definieras av människor som Veronica Palm.


Att denna posör i folkmun är känd som
"Veronica Facepalm" förvånar inte.3 kommentarer:

 1. Här ser vi en liten framtidsbild av Veronica Palms drömmar om multikulti.

  https://www.youtube.com/watch?v=7cyFp4EV_zA

  Eller ska vi kanske kalla det turki-kulti? Vart de andra kulturerna tog vägen framgår tyvärr inte.

  V

  SvaraRadera
 2. EN ENDA kultur och dess anhängare har invaderat Sverige, det är inte mångkultur det är islamisering. Denna religionsideologi stannade i utvecklingen för 1 400 år sedan och om man bortser från muslimsk arkitektur är det inte ens en kultur utan en totalitär ideologi med bisarra religiösa inslag.
  Om Veronica Palm gillar jämställdhet borde hon förfasa sig över att en gravt kvinnoföraktande, homofob, demokratiföraktande, totalitär och antisemitisk religionsideologi fått fäste i Sverige och att svenska staten betalar för deras hjärntvätt.
  Hur "folkbildning" kommer in i det här sammanhanget vet bara den sinnesförvirrade Veronica Palm själv, om ens hon...
  Själv har jag bestämt mig för att läsa koranen, Mein kampf och Det kommunistiska manifestet för att bättre förstå grunden till mina antidemokratiska fienders tankemönster men det har ingenting alls med (folk)bildning att göra.
  F.ö. kan inte en obildad politisk aktivist som sitter i riksdagen och twittrar med formuleringar som en fjortis veta något om folkbildning.

  SvaraRadera
 3. Veronica Palm gillar folkbildning minsann. V.Palm kan ju börja med sig själv då. V.Palm hade 0.4 i resultat på högskoleprovet, en slags omvänd prestation må jag säga.

  SvaraRadera