fredag 9 september 2016

Dagens citat: Soraya Post (FI)


"Vi behöver få in feminister i Europaparlamentet för att bli av med Marine Le Pen...och jag jobbar på det."
Twitter
Den romska aktivisten, som nu kallar sig feminist, Soraya Post förklarar vad som är viktigast med feminismen och att hon själv har en avgörande roll. Uttalandet gjordes vid ett evenemang i Bryssel som kallas för "Young Feminist Summer School", även om man kan undra på vilket sätt Soraya Post och Malin Björk definieras som "unga". Hur feminister i Europaparlamentet överhuvudtaget skulle kunna få ut Frankrikes största parti ur Europaparlamentet, där det har fler företrädare än hela Sverige, är något oklart. Det behöver väl knappast nämnas att Marine Le Pen enligt alla måttstockar är oändligt mycket mer imponerande än Soraya Post och Malin Björk tillsammans och i teorin kan vara president när Post åker ur Europaparlamentet efter nästa val. Få lär dock sitta lika säkert som just Marine Le Pen.
5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Hur i herrans namn ska Soraya Post få in fler feminister i det där Babels torn som man skymtar bakom henne på bilden?
  Om det är hardcore-feminister av hennes egen kaliber hon vill få in så krävs ju det att Fi:s systerpartier i andra Europeiska länder attraherar väljarna som ska svälja deras utflippade och bisarra budskap. De är så extrema och marginaliserade att det inte finns något sådant parti i ett enda av parlamenten i Europas länder? Endast i bananrepubliken Sverige var de nära att komma in i riksdagen och ställa till med kaos.
  Och om det är feminister av light-versionen som miljömuppar, socialister och flumliberaler som hon tror ska välla in i Babels torn i Bryssel så kvarstår ju problemet att attrahera väljarna vilket Soraya Post inte kan göra ett skit åt. Har hon fått hybris sedan hon blev EU-parlamentariker?
  Det är samma grumliga demokratiska uppfattningsförmåga som när SD kom in i riksdagen. Hela PK-maffian förfärade sig över att "SD har vuxit så" och "tagit sig in" i riksdagen ungefär som om de hade armbågat sig in i riksdagshuset och gett vakten en "dansk skalle". Det tog flera månader innan den första PK-zombien sa och insåg att det faktiskt var några hundra tusen väljare som såg till att SD kom in i riksdagen.
  EU är visserligen odemokratiskt men ännu inte till den grad att EU-pamparna själva kan bestämma hur många som ska vara feminister, socialister osv.

  SvaraRadera
 3. Haha Soraya är inte skarpaste kniven i inom feminismrörelsen. Hur tänkte man när man skickade henne till Bryssel? Klassiker när Granskning Sverige ringer och frågar vilken feministisk riktning Soraya identifierar sig själv med. Likhetsfeminismen eller särartsfemenism. Soraya fattar givetvis ingenting utan svamlar i vanlig ordning.

  SvaraRadera
 4. Vore intressant å se en debatt mellan Marine å Prost. Skulle nog bli en munter tillställning med tanke på den i myckenhet stora skillnaden i IQ med fördel Marine.

  SvaraRadera
 5. Krävdes inget geni för att förstå att hennes agenda inte var att verka för svenska medborgares bästa utan att driva zigenarfrågor.
  Vanligt bland invandrare som ges framträdande poster att nr 1 är maximerad invandring,inte sällan med baktanken att den egna klanen ska få åtnjuta permanent all inclusivetillvaro .
  Att ödsla ett svenskt mandat på detta är skandalöst.
  Är närmast parodiskt att radikalfeminister som FI ägnar sig åt att slå in öppna dörrar i kanske världens mest jämställda land.
  Skicka dem till mellanöstern,Afghanistan,Pakistan eller indien istället så de får lära sig hur riktigt förtryck fungerar.

  SvaraRadera