fredag 21 juli 2017

En mycket fin konversation


Om detta replikskifte har jag inte mycket att säga, men jag vill ändå dela det, om inte annat för all den humor det rymmer. Kanske berättar det också ytterligare något om hur posörerna i etablissemanget fungerar, samt ser på sig själva och andra.


10 kommentarer:

 1. Åh milde tid! Snart spricker tanterna av sin självgodhet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar om det inte redan skett?
   Är det någon som sett annat än uppspacklad framsida av dessa godhetsprofitörer på sistone?
   De kan vara spräckta längs hela ryggen där ryggraden ramlat ut.

   Radera
 2. Pascalidous bedrövliga "dokumentär" om Greklandskrisen var nog det minst anständiga jag någonsin sett. Och smörjan köptes in av Stasi-tv...precis som om man behövde fler anledningar att säga upp licensen

  SvaraRadera
 3. Mot dumheten kämpar gudarna förgäves...

  SvaraRadera
 4. "Konversationen" mellan dessa två migrationsfanatiker är ju helt obegriplig i sin totala substanslöshet om man inte översätter deras ord till PK-svenska och förstår koderna inom extremvänstern.
  Camilla Läckbergs problem finns ju bara på det rent metafysiska planet eftersom hon med 99 % sannolikhet rör sig i miljöer där knappast en enda "vän" plötsligt blir "öppet rasistisk" dvs lägger fram rasbiologiska teorier och börjar svamla om massutvisningar av alla invandrare (ev. kryddat med fula ord som "blattar" etc).
  Lika liten risk som om någon i det motsvarande lägret på högersidan dvs inom Vit makt-miljön och NMR plösligt skulle bli kommunist och islamistkramare.
  Naturligtvis är Pascalidous svar ännu flummigare än Läckbergs fråga. Vad för sorts "motbilder och nyanser bortom brunt" tror hon att hon kan "servera" när hon inte ens vet vad problemet gäller? Om den tänkta nyrasistiska vännen påstår att svarta har lägre moral och intelligens än vita och att Hitler var en mycket fin man är det inte svårt att ta fram "motbilder och nyanser bortom brunt",  det klarar en mellanstadieelev av. Men fakta om massinvandringens negativa konsekvenser och facsismen inom islam kan man inte bemöta med någon annan "motbild" än mantrat om alla människors lika värde och likn. substanslöst snömos.
  Vad Pascalidou menar med att anständighet, värdighet och godhet förvandlats till invektiv är inte svårt att räkna ut.
  När "anständigheten" går ut på att gulla med och försvara kriminella invandrare och "papperslösa" som bryter mot svensk lag så har sådana som Pascalidou själva förvandlat "anständighet" till ett invektiv. Likadant med att "värdighet" är samma sak som att blunda för verkligheten, lura hit migranter som hamnar i utanförskap pga volymerna och och ett "strukturellt rasistiskt" helvete (enligt de antirasistiska posörerna själva).
  Att relativisera och göra alla män (inte minst vita svenska) till syndabockar för de gruppvåldtäkter och sexuella trakasserier som invandrare begår är en del av den där "godheten" och då är det inte alls konstigt att även det ordet blir ett invektiv.
  Att gaphalsen Pascalidou ser sig själv som "en liten mes" som blir ett "lejon när vissa trampar på dem som ligger" är nog denna konversations mest komiska höjdpunkt. Det är falsk blygsamhet in absurdum för hon är en konstant skrikande hyena som emmellanåt förvandlas till en hal och slibbig huggorm. Att hon inte ser skillnad på ett lejon och en orm beror säkert på hennes låga självinsikt.

  SvaraRadera
 5. Går det ens att kommentera sånt?

  SvaraRadera
 6. Saxat från Forum för levande historias hemsida: "Rasism En ideologi, uppfattning, värdering eller struktur som bygger på en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser, utifrån hudfärg eller etnisk tillhörighet, där vissa raser tillskrivs ett högre värde, positivare egenskaper och ibland moralisk rätt att härska över andra." (Forum för levande historia är en svensk statlig förvaltningsmyndighet under kulturdepartementet för att främja demokrati, tolerans och mänskliga rättigheter, med utgångspunkt i Förintelsen.)

  Det är med andra ord den officiella svenska definitionen på vad, enligt vissa grupper, utspelar sig hela tiden i varenda hörn av riket. Visst förekommer det tasism i Sverige men mera sällan av pursvenskar. Det är istället främmande folkslag som av sina heliga skrifter och religiösa ledare utpekats som av Gud utvalda. Pursvenskarna är bara oändligt less på att betala världens högsta skatter och få lite tillbaka som istället går till att försörja dem som i grunden föraktar allt vad vi står för. Jag är personligen övertygad om att Camilla Läckberg skulle bli "rasist" efter en kort tid i något av det växande antalet utanförskapsområdena.

  SvaraRadera
 7. Tobbe! Är nu till åldern kommen. Trodde inte jag skulle skratta ihjäl mig. Men OK.

  SvaraRadera
 8. Man kan ju undra varför Alexandra skriver "tagit debatten" inom citattecken. Är det att hon menar att hon bara låtsas/spelar, inte tar debatten på riktigt?

  SvaraRadera