lördag 16 december 2017

Kippavandring och det vanliga hyckleriet


Miljöpartiet vill förvisso ha fri invandring från
Mellanöstern till Sverige, men Bah Kuhnke har tips
till svenskarna.

I dag har en så kallad "kippavandring" genomförts i Malmö, som en sorts protest mot den senaste tidens muslimska utfall, och medierna är inte sena att måla upp en bild av stort samförstånd. Föga förvånande har Dagens Nyheter hela tre artiklar om saken, vars huvudbild är given:
Tidningens kulturredaktör Björn Wiman, som tidigare har utmärkt sig i sitt förtal av Nya Tider, vill under rubriken "Religionen behövs för att inte göra livet till ett helvete" säga någonting om händelserna i Sverige, men först måste alla vanliga måltavlor angripas. Vi får inledningsvis den där märkliga hyllningen till George Soros, här högtidligt kallad "ungerskättade finansnestorn", som i svensk media framställs som det främsta offret när muslimer i Sverige angriper judar i Sverige. Att han plockas fram är förvisso tämligen absurt, men det beror förstås på att det då blir lättare att angripa exempelvis Ungern, och i Wimans fall republikaner i USA:

"Nu var det inte George Soros som gick åt helvete, utan Moore själv. Han förlorade som bekant valet – ett svårt nederlag för både Donald Trump och den amerikanska extremhöger som är en del av hans fan club."

Betänk att hans text alltså publiceras med anledning av muslimska attacker och kippavandringar i Sverige. Vi får en sorts krystad förklaring:

"Hans slutsats var att även om fientlighet mot judar inte är en bärande del i Trumps politik så har amerikanska antisemiter dragit nytta av det hat som hans kampanj spred. Rasistisk och judefientlig retorik har normaliserats och spridits in i ett brett politiskt skikt."

Resonemanget är särskilt fantastiskt, då just Donald Trumps flytt av ambassaden till Jerusalem ses som startskottet för muslimsk ilska denna gång.

Riksdagsledamoten Hillevi Larsson (S), tidigare mest känd för
att ha poserat för Israels utplånande, deltog i dag i kippavandringen.

DN har ytterligare en fantastisk rubrik, som ska visa på det där samförståndet:På plats under kippavandringen i Malmö var också Alice Bah Kuhnke (MP), som rentav kunde presentera en lösning:

"Om vi alla är observanta i busskön, i fikarummet och i tv-soffan och säger: 'Stopp! Jag accepterar inte vad du säger –  alla människor är lika värda'."

Just det, Bengt, nästa gång Maj-Britt börjar skrika "Khaybar, Khaybar" i tv-soffan, vänder du dig lugnt mot henne och förklarar alla människors lika värde. När Börje och Ingemar sitter i fikarummet och blir så upprörda över en flytt av USA:s ambassad i Israel att de vill samla ihop alla sina vänner för att slänga molotovcocktails mot en synagoga, kan man göra samma sak.

Duktigt indoktrinerad är också 20-åriga Elin Holst, som bjuder på ett uttalande som skulle ha kunnat komma direkt från Stefan Löfven:

"Ingen förtjänar att få höra att de ska dödas. Det håller på att ske en normalisering av antisemitism och andra högerextrema åsikter och det är viktigt att visa att det inte är okej."

Den vanliga och tillåtna motståndaren, som inte har någonting med saken att göra. Låt mig då avslutningsvis representera extremhögern och ge min egen syn på dessa ting. Jag tycker att det är tragiskt att svensk politik i så hög grad låter sig definieras genom en konflikt i Mellanöstern, där högern alltid ställer sig på Israels sida, och vänstern alltid på arabernas. Många av de patriotiska partierna gör samma sak, där exempelvis SD och nederländska PVV hyllar Israel, och då som en frontstat mot islam. Front National gör det inte på samma sätt, men anklagas i gengäld för att vara antisemiter.

Vi är ett germanskt folk i Europa! Kampen handlar om vår kontinents överlevnad, och hur gränser dras i den där remsan i västra Asien borde för oss vara fullständigt irrelevant. Att vi ens har Mellanösterns konflikter här visar hur destruktiv asylpolitiken är, och att vårt mediala och politiska etablissemang fortfarande försöker utmåla europeiska patrioter som de verkligt skyldiga i alla lägen gör inte saken bättre.

Att konsekvenser av muslimsk massinvandring endast uppmärksammas när en annan minoritetsgrupp drabbas, påminner mig om hur bostadsbrist endast nämns som ett problem för asylsökande. Samtidigt pågår livet som vanligt i det nya Sverige även i dag:
9 kommentarer:

 1. Jag är "högerextremist" men jag hatar absolut inte judar men tycker kollosalt illa om islamister och att muslimor gör reklam för sin totalitära religionsideologi med uniformspersedlar som niqab, hijab och liknande. Men är det några grupper jag verkligen hatar och vill se utplånade från jordens yta så är det de svenska femtekolonnare som kallar sig för "antirasister", "motdemonstranter" och Afa-medlemmar.
  Man kan inte kräva eller ens förvänta sig att araber i Sverige ska vara lojala mot vårt land och folk men det kan man kräva av infödda svenskar oavsett var på höger-vänsterskalan de än befinner sig.

  Varför denna upprördhet över USA:s flytt av ambassaden till Jerusalem? I realiteten har Jerusalem länge varit Israels huvudstad eftersom hela den statliga administrationen ligger där. Beslutet är inte ens Trumps utan Obamas och både republikaner och demokrater är överens om att flytta ambassaden till Jerusalem. Trump verkställer bara ett gammalt beslut.

  F.ö. är jag övertygad om att DN:s Björn Wiman ljuger när han påstår att rasistisk och judefientlig retorik har normaliserats i USA (i vissa kretsar kanske men inte överlag). Det är ju här i Sverige ända från utrikesministern i toppen till islamistiska pöbeln i botten som som antisemitism har normaliserats.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, en gång i tiden var jag också väldigt pro-israelisk. Men numera känner jag mig bara grundlurad att jag kunde vara så dum.

   Norman Finkelstein spår att snart kommer en majoritet av amerikanska judar att ta avstånd från sinonismen.

   https://www.youtube.com/watch?v=ZQclvwOepw8

   Radera
  2. So what som det ser ut i Sverige idag är det bra att Israel finns det går inte att leva som jude här tack vare löven o andra politiker.

   Radera
 2. "Finansnestorn" George Soros! Svensk mainstreammedia slår rekord i ohederlighet och förljugenhet! En spekulerande skitstövel är vad han är och hans smutsiga verksamhet har drabbat miljoner, även i Sverige. Hans judiskhet är därvidlag ointressant men han ska fanimej inte dra nytta av förintelsens offer genom att påstå att kritik mot hans verksamhet och person skulle bero på antisemitism.

  (Anders Lindberg var också igång med en genomrutten ledare i Aftonbladet för en tid sedan där Soros helgonförklarades. Inte ett ord om hur hans valutaspekulationen drabbade Sverige på 90-talet.)

  SvaraRadera
 3. "alla människor är lika värda".

  Snälla ni, förklara vad detta betyder.
  Alla pratar om det men INGEN tycks kunna förklara innebörden.
  Min länstidning t.ex. hyllar tesen men tycker ändå öppet att dess prenumeranter är "mer värda".

  Tjalle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var den gruppvåldtagna tjejen i Fittja lika mycket värd som Palme? Skulle inte tro det.

   Radera
 4. "religion behövs för att inte göra livet till ett helvete "
  Det är snarare en religion som gör livet till ett helvete för alla den kommer i närheten av.

  SvaraRadera
 5. Beslut om flytt togs väl 1995 under Clintons tid.

  SvaraRadera