lördag 9 december 2017

RT rapporterar om svenskt förortskaos


De flesta västeuropeiska städer upplever numera liknande fenomen; bilbränder, attacker mot räddningstjänst, islamiska demonstrationer och terrordåd. Sverige väcker dock viss uppmärksamhet internationellt, sannolikt för att situationen här har skapats snabbare och vårt etablissemang fortfarande slår sig för bröstet på grund av asylinvandringens omfattning.

I dag bjöd den ryska kanalen RT på ett litet reportage:

Det är nyttigt att ta del av utländska skildringar, eftersom vi nog i viss mån har vant oss vid att handgranater används och skottlossningar regelbundet äger rum i våra större städer. Svenska mediefigurer älskar att kalla liknande reportage för överdrivna, men låt oss ännu en gång titta på siffrorna för skottlossningar i Norden, där vi till exempel kan notera att en stad som Göteborg har fler skottskadade än övriga Nordens huvudstäder tillsammans:
Det är för övrigt lite förvånande att socialdemokraten Stig-Björn Ljunggren säger det han säger, och ens vågar ställa upp i RT, kanalen som Aftonbladets Anders Lindberg mer än en gång har sagt att man inte ska titta på och framför allt inte referera till.

I detta sammanhang vill jag påminna om hur det såg ut i Malmö så sent som i förrgår. Det intressanta är inte att muslimer är arga och vill döda, utan att bilderna alltså kommer från en stad i dagens Sverige:


2 kommentarer:

  1. Bäst dom passar på att rapportera innan det kommer en lagändring som klassificerar all negativ publicitet om invandring som "utlandsspioneri".

    SvaraRadera
  2. Araber uttrycker det man är bäst på..
    Aggressivitet,stenkastning,bränder,allmänt hat och våld..
    Medan företrädare för Sveriges judar fokuserar på "hotet" från SD...

    SvaraRadera