måndag 15 januari 2018

Och priset går till...Det var förvisso endast ett par dagar sedan jag här uppmärksammade det senaste hedrandet av denna person, men det är å andra sidan inte mitt fel att just hon har tagit sig in i den mediala värmen. Om jag själv hade varit någonting mer än en enkel medborgare skulle hon inte ha fått anhöriginvandra och hennes bror skulle inte ha fått uppehållstillstånd som "17-åring" till att börja med.

Som vanligt är det inte proportioner eller blygsamhet som utmärker TV4, och vi bör kanske inte ens bli förvånade över att Fatemeh verkligen presenteras genom ett tal av just Martin Luther King. Jag vill då påminna om att det i USA faktiskt fanns legitima skäl att protestera mot situationen för många svarta. Att amerikanska medborgare kräver samma rättigheter som andra amerikanska medborgare är inte riktigt samma sak som att i Sverige kräva amnesti för icke-medborgare som saknar asylskäl.

Festligt nog råkar Mia Nygren berätta om det, och Fatemehs egen roll framstår som än mer patetisk. Därefter kan förstås inte heller Nygren låta bli att övergå till en gråtmild beskrivning av Fatemehs storhet.

Själv är Fatemeh som bekant aldrig rädd för överdrifter, utan berättar i vanlig ordning om att allt handlar om "kärlek" och att hon "har svenska folket med sig", närmast en ren lögn.

I verkligheten kan inte ens hennes retoriska förmåga mäta sig med Martin Luther Kings. Jag vill avslutningsvis bjuda på några härliga bilder från ett av hennes evenemang:5 kommentarer:

 1. Sinnessjukt. Totalt sinnessjukt!

  SvaraRadera
 2. Historien kommer att döma "våra" underbegåvade politiker hårt. Det jag fruktar är att pendeln, som just nått det ena extremläget och vänt, inte kommer att stanna vid nollvärdet utan att fortsätta till den andra extremen. Det blir sannerligen inte roligare där även om det blir bättre för svenskarna så blir det inte samma samhälle som innan Palme & Co satte igång med nedmonteringen.

  SvaraRadera
 3. "Cringe Paradise". Alla talar SFI.

  SvaraRadera
 4. Only Christ can save us now and the earth, satan working hard inside people and in the world. I m not surprised.
  Med en regering utan insikt i sig själva och islam med dess konsekvenser, lär vårt land och folk gå under. Politiker saknar de flesta egenskaper idag, därför nedrustas vårt land och folk till förmån för inflödets folk. God bless us for hell and the future

  SvaraRadera
 5. Ja i framtiden försvinner svenska och arabiskan tar över i vårt land INGENMANSLAND. I don t care any more, because I know whats gonna happens soon. Satan controls people, japp

  SvaraRadera