söndag 22 december 2013

Dagens citat: Kärrtorp


"Slipa kniven och skicka SD-svinen till slakt"Från scenen i Kärrtorp framhålls manifestationens verkliga natur. Samtidigt går AFA och FR runt och hotar folk som försöker fotografera. Till och med Expressens Niklas Svensson säger:

"Om AFA och RF är på plats - och artister uppmanar till våld från scen. Då gjorde statsministern nog rätt som inte åkte till Kärrtorp."

Vad säger då det politiska etablissemangets medlemmar, som känt sig tvungna att posera i Kärrtorp:

Erik Ullenhag:
"Fantastiskt att så många sluter upp här i Kärrtorp. Tusentals vanliga människor säger nej till nazism och rasism."

Åsa Romson:
"Ibland tänder det till att folk blir så förbannade på en utveckling. Jag tror att det blir en bra demonstration."

Stefan Löfven:
"Vi står för människors lika värde."


Även ett par vilsna sossepolitruker kände
sig tvungna att irra omkring i Kärrtorp


14 kommentarer:

 1. Allas lika värde?
  För mig som SD ropades det på slipad kniv och slakt.
  Det gäller även min hustru från Laos, som är kommunrevisor (SD), hennes son, hennes bror med hustru samt många fler.
  SD Sundbyberg har medlemmar från Chile, Danmark, Finland, Frankrike, Kina, Laos, Rumänien, Serbien, Syrien, Thailand, Ungern och Österrike.
  Tack för din fina blogg. God Jul och Gott Nytt År!
  Stellan Bojerud

  SvaraRadera
  Svar
  1. Störtfåning demostration Stellan! Att bara säga som dessa Vänsterpöbeln är inte särslit friskt!

   Radera
 2. Att inför 10000 personer säga: "Slipa kniven och skicka SD-svinen till slakt", är inte det uppvigling?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om en SD:are sagt motsvarande hade denne åkt fast för uppvigling. Vänstern kan säga vad som helst, ty detta är Sverige, Landet Vänster.

   Radera
  2. Självklart inte, har man ett vi och dom tänkande så skall man inte bli förvånad om man blir slaktad. Det är helt i sin ordning alltså.

   Iaf enligt en viss stadsminister.

   Radera
 3. Lika värde? För alla utan oss sd:are då eller?

  SvaraRadera
 4. Allt gick lugnt till men talen var väldigt infantila. En hel del våldsromantik och tydlig fientlighet mot SD, detta en besvikelse då jag på förhand hört talas om en opolitisk demonstration mot politiskt våld. Bedrövligt vore om detta nu kommer beskrivas som något underbart vackert möte. Feministernas rapp var bland det mest groteska jag hört. Kriminelle Sebbe Stax, extremt influerad av gangsterkultur, presenterades som en cool kille och erhöll publikens jubel. Tydligare än på längd att SD behövs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eva Franchell Aftonbladet; "Gårdagens demonstration blev verkligen ett enda utvidgat familjemys. "

   Radera
 5. Stefan Löfven:
  "Vi står för människors lika värde."

  Jag skrattade till när jag läste detta. Anledningen var att jag följt Avpixlats Julkalender och där sa Löfven precis detta.

  Vilken schlappschwanz denne man är. Säger något ljushuvud i partiledningen "Stefan, du ska demonstrera idag", då gör han det, och ska han kommentera blir det ovanstående idiotfloskel.

  SvaraRadera
 6. Åsa Romson:
  "Ibland tänder det till att folk blir så förbannade på en utveckling"

  Vilken utveckling??! Det finns inte fler rasister, nazister/nazister idag än på 80-talet dvs knappt en procent av befolkningen. Och de som är mest förbannade är vänsterextremister men de är ju konstant förbannade på nästan allt och alla.

  /Stig

  SvaraRadera
 7. Även idiottexter som "Slipa kniven och skicka Sosse-svinen till slakt" är från och med nu helt okej att vräka ur sig inför 10 000 personer enligt Stefan Löfven och Carin Jämtin som stödde denna demonstration. Tro inget annat än att de var väl underrättade om vilka sorts texter som skulle komma att basuneras ut av extremvänstern.

  /Stig

  SvaraRadera
 8. "..vi lever fortfarande i en demokrati där valet inte kommer avgöras i Kärrtorp av några extremister och deras trendiga medlöpare. Utan när de sju partierna festat färdigt måste de komma tillbaka och ställa upp i ett demokratiskt val i det demokratiska Sverige, långt borta från de visioner som Antifascistisk Aktion, Svenska Motståndsrörelsen och Revolutionära Fronten försöker förverkliga. I ett sådant demokratiskt val så krävs det argument och fakta. Man kan inte hata sig till en valseger" (Nima Gholam Ali Pour)

  SvaraRadera
 9. Det finns hopp om att valrörelsen 2014 faktiskt kan komma att handla om väsentligheter snarare än skattesatser och ersättningsnivåer. Om massinvandringens tillskyndare vill gå i konfrontation och sätta fokus på invandring och integration så kan jag bara säger - bring it on!

  Jonatan

  SvaraRadera
 10. När sker det första mordet på en Sverigevän? Det är fullständigt sjukt att i en demonstration där man på scen sjunger om att slipa knivarna och skicka SD-svinen till slakt en ledare för S deltar. Helt sjukt.

  SvaraRadera